0 oy
1,086 göst.
Diğer kategorisinde (6,374 puan) tarafından
Ben İstanbul  esenyalı da otryorum pendiğe bağlı mahallem hepsi yokuş bim hakmar a 101 sağlık ocagı vs. Hepsi çok uzak 5 6 sokak uzakta bıde mahallem hepsi yokuş braz yürüdünmü nefesım gdyor bı park ble yok çok sıkılıyorum evde bide annemler tekırdag kapaklı da yaşıyor herşey ayakların altında ne guzel dı yaa inşşalah bzde taşınırz sze  yakınmı herşey yoksa uzakmı 

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Maraş ta oturuyorum şok binanın altında diğer marketlerde çok yakın saglık ocagı ,10 dk bankalar vs çok yakın 

Dezavantajı çarşıya gelen kahveye ugruyor hemen :)
(6,374 puan) tarafından
Yakın olması çok şanslısın vala
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tekirdağ'da sekiz yıl yaşadım karamandayim şimdi zaten memleketim 
(6,374 puan) tarafından
Tekirdağ merkezdemi yaşadın
0 oy
(73 puan) tarafından
Bende Pendik Kurtköy de oturuyorum site olduğu için hiç yakın bişey yok Pendik çarşıda güzellik merkezimiz var oraya gidince mecbur bütün alışveriş oralardan yapiyorum 
(6,374 puan) tarafından
Güzellik merkezımı loran güzellik mi
(73 puan) tarafından
Hayır canım este nice tam çarşıda
0 oy
tarafından

Ordu unyede yaşıyorum herşey yürüme mesafesinde çok güzel çok seviyorum memleketimi<3

(6,374 puan) tarafından
Ne guzel
0 oy
(15,136 puan) tarafından
Urfadayım tüm marketler ayağımın dibinde. Avm vs için de 1 saat yol gidiyoruz
(6,374 puan) tarafından
Urfa çok güzel
(15,136 puan) tarafından
İlçedeyiz canım biz 7 yıl oldu bu yıl ile buraya geleli ben de seviyorum güneydoğuyu
0 oy
(202 puan) tarafından
Manisa yunusemre Barbaros mahallesi, öncelikle şehirde otobüs kullanılıyor, tramvay vb yok. Otobüs 7.50 TL. Evimiz merkeze 20 dk yürüme mesafesinde. Ama yine de kenar mahalle olarak geçiyor. Pek kültürlü insanlar yaşadığı söylenemez ki genelde Manisa kültürsüz. Çoğu okumamış doğudan göç etmiş fabrika işçileri. Yerli Manisa lı pek azınlıkta. Kenar mahallede yaşama sebebimiz kira 1300 diğer yerlerde 1+1 ler 1500den başlıyor bizimki 2+1. Giriş katta olması kötü mahallede ne olsa sanki evin içinde gibi oluyor. Bol bol kahvehane var, kitap okuyan kültürel aktivitesi olan insanlar yok. En azından bizim semt böyle. Bunun dışında ilkokul var yakında.  A-101 bim şok yakın. Bir iki tane pastane var. Ufak tefek 2 oyun parkı. Bu kadar. Yollar çok dar kaza kaçınılmaz. Hele okul yolunun böyle olması daha kötü.  Zaten Manisa güzel bir şehir değil yaşadığımız yer iyice kötü. Belki İzmir daha güzeldir ama orada da ulaşım sıkıntı. 
(6,374 puan) tarafından
Yanlş anlama ama doğudan göç etmiş kültürsüz insanlar dyorsun bende doğuluyum kürdüm evet manisada doğulu insalar çok var daha doğrusu heryer de var iyikide varlar kültürsüz olsalarda batılılardan dha insanız cana yakınız her bölgenin kültürsüz insanı var batılı olsa gere Karadenizli olsa gerek doğulu dye genelleme yapmayalım ben topraklarımdaki insalarıma laf ettirmem herkes kendı kültür seviyesine baksın yanlış anlamanı da istemem
(202 puan) tarafından
Ben pek göremedim Manisa da kültürlü okumuş yazmış Doğulu. Buradakiler nedense suriyeliler den pek bir farksız.
(6,374 puan) tarafından
Nye her okumuş insanmı oluyor?  Okumuş kültürlü insanlarıda görüyorum sabah akşam karı kız peşindeler orda burda içip içp sıçıuorlar benm de Türk arkadaşım var asla ayrımcılık yapmam nedense kürtçe konuşuyoruz çok türklerin gözüne batıyoruz ne alaka suriyerle hiç alakamız yok valaa onlar arapça konuşyor biz kürtçe onlar pislik çöplük içinde yşuor biz oyle değilz çok şükür adamlar alın teriyle çalşyro
(202 puan) tarafından
Senin karşılaştığın türkler de bizim çevremizde yok halbuki. Bazı insanlar ırk köken farketmeksizin okumuş eşşek olabiliyor ne yazık ki.  O yüzden insanlığın hür iradesine dayanarak arkadaşlarımızı çevremizi seçebiliyoruz.  Ayrıca kürt Arap vb birşey demedim bu konuyu ırkçılığa çekmeye çalışan sizlersiniz. Ben sadece ülkenin doğusunda yaşayanların daha eğitimsiz bu yüzden oturup iki kelime konuşulacak insanlar olduklarını sanmıyorum. Ve genelde insanı sırtından bıçaklamaya meyilli insanlar bunlar. Seni tenzih ederim. Genel görüşlerimi sunuyorum. Özellikle doğuluların genç kesimlerini sevmiyorum. Çünkü sokakta geziyorlar gecenin bir köründe ağızda bin tane küfür milleti rahatsız ede ede. Kültürden kastım biraz da bu.  Sokakta yürüyor amcanın teki her sabah bizim evin civarlarında hep bir balgam çıkarıp tükürmeler. Genç kızlara laf atmalar. Bıçaklı kavgalar. Genelde bunlar türklerden çıkmıyor. Hiç yok demiyorum vardır öyle birkaç tane kansız bizim milletimizde de. Ki zaten onlardan da uzak durmayı tercih ediyoruz. Çevremizde görmek istediğimiz insanlar ise.  Okumuş yazmış bir araya geldiğimizde bilgi paylaşımıyla birbirimizle güzel vakit geçirebileceğimiz insanlar.   Pek yok böylesi.
(6,374 puan) tarafından
Sen kendin dyorsun ki okumamış eğitimsiz aynı suriyeli gbı doğudaki insanlar byle dyorsun bıçaklı kavga heryerde olıyr bizm mahalede hepsi batılı insan hergun kavga olıyro en azından bizim doğulu insanlar vicdanlı bi kavga oldumu hepsi toplanır ayırır batının insanı byle byle değl köşeye çekiliyor birbirlerini öldürmelierini bekliyorlar goruyorum hergun boşanma tabi doğuda da boşanma olıyro ama çok zor boşanmak birlik beraberlik var doğuda soğuk kentin sıcak insalrıyız ekmeğimiz bölüşüriz yani byle sıcak kanlı insanlarız kültürlü olsa ne olmasa ne insan olmadıktan sonra yaşlı adam dyorsun balgam çıkaryrı olablr yaşlıdır eski kafa her şehşrdede byle insalar var siz kültürsüz Suriyelilere benziyorlar dedın ondan dedım yani yanlş analama ırkçıklık yapıyon demiyom
0 oy
(15,136 puan) tarafından
Şanlıurfa /Siverek. Eh diyelim. İnşallah artık tayinimiz çıkar diye de ekleyelim. 
(6,374 puan) tarafından
Hayrlsı olsun cnm
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Bursa da oturuyorum yerimiz çok güzel ben çok seviyorum kapımızın önü park hemen arka sokakta bim a101 yan yana herşey elimizin altında ama eşim hiç sevmiyor oturduğumuz yeri çok kalabalık diyo
(6,374 puan) tarafından
Bursa Gemlik'te görümcem var orayı çok seviyorum vala
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Muş merkez carsidayim herşey yakın ama sehiri ve insanları sevemedim adana ya gidicem zaten 
(6,374 puan) tarafından
Vala blmem sen nerelisn bende ağrılıyım doğulu insanlarımız iyizdir ya
(3,454 puan) tarafından
Antepliyim ben alışamadım nedense
0 oy
(474 puan) tarafından
Ben Avrupa yakasındayım nezih bir yer değil kesinlikle:))) ama devlet hastanesi tam evimin yanında, eşimin iş yeri yürüyerek 5 dakika, tramvay metro dolmuş durağı en uzağı 5 dakika mesafede, kocaman park ve yeşil alan var, ilçenin meydanında ikamet ediyorum böylece istediğim şey ayağımın altına oluyor. Ancak ne kadar fırsatlar olsa da ben sevmiyorum:) çünkü ailemden tam 1000 km uzaktayım yılda sadece birkaç gün görebiliyorum çok özlüyorum. Üstelik hiç arkadaşım ve komşum da yok. Yalnız olduktan sonra park AVM vs o kadar anlamsız geliyor ki.
(6,374 puan) tarafından
Aynı benm de ailem uzak ee guzel kız heryer yakın
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Doğduğumdan beri İstanbuldayim.cok işlek bir yerde oturuyorum herşey elimim altında 
(6,374 puan) tarafından
İşlek yer olmasını isturoum ama nasip

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 2,114 göst.
5 Şubat 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 758 göst.
16 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,374 puan) tarafından soruldu
+5 oy
22 cevap 823 göst.
7 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,937 puan) tarafından soruldu