0 oy
256 göst.
Diğer kategorisinde (1,797 puan) tarafından
Napiyorsunuz ?

Güne nasıl başladınız?

Ben iyi başladım gibi :D kahvaltı hazırlıyorum ☺️

Kocambeyden telefon bekliyorum hazırlan derse anneme gideceğiz inşallah yok param yok derse üzülme merasimi :( Ama yinede hayırlı haberler gelsin dimi güzel düşüneyim güzel olsun ☺️❤️

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Yatak toplandj evleri supuruldu tuvalet banyo yıkandı bulaşıklar halledildi şimdi kızımı uyutup kahvaltı yapicam:D

tarafından
Hahaha kız daha erken ama ben erkenden yapıp akşama kadar oturuyorum
Kalk sende yap :))
tarafından
Ne guzel aliskanlik bende aksama kadar bu evi kim temizleyecek diyorum sonra aksam oluyo yapiyorum bos geciyo gunum
(1,797 puan) tarafından
Hay maşallah ellerin dert görmesin bizim ev almış başını gidiyorduuiuu :D
tarafından
Bence erken yap daha rahat olursun bide dört aylik kziim var hiç durmuyor işleri bitirip sürekli onunla ilgileniyorum
tarafından
Benimde oglusum 4 aylik  bi oglum 4 yasinda  kizim 5 yasinda ben nerelere gidem temizleyecem gene ayni
-Reklam-
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Kahvaltı yaptık nevresinleri makinaya attım yikaniyo yorganları dışarı attım havalaniyo birazdan supurmeye baslicam insallah
(1,797 puan) tarafından
Ohhh ellerine sağlık ☺️ Allah kolaylık versin inşallah Cnm ❤️
(45,024 puan) tarafından
Sağolasın canım ☺️
0 oy
(558 puan) tarafından
GunaGüna cnm bnm gecenden beri iki saat tek uyumuşum oğlum iki aylık asi oldu ateşi çok yükseldi tüm gece onunla uğraştım görümcem ile pert olduk
(1,797 puan) tarafından
Ay Allah yardımcın olsun kuzum ya çok zor  :(
(558 puan) tarafından
Saol cnm allh razı olsun vala çok mızmız olmuştu gece şimdi iyivbiraz ateşi düştü  en son bir saat önce olctuk 35 çıktı akşam 38 oldu
(1,797 puan) tarafından
Valla onlar dış çıkarırken çok çekiyor yazık ya :( bizimki daha 3 bck aylık bakalım bizde nasıl olcak
(558 puan) tarafından
Vla öyle cnm sıkıntılı geçiyo
0 oy
tarafından

Günaydın. Yeni uyandım kafam sepet gibi sabaha karşı 4 te uyuyunca böyle oluyor :D

(1,797 puan) tarafından
Bilirim bilirim :) geçer biseyler ye kendine gelirsin biraz
tarafından
Öyle yapcam ama kalkmaya üşeniyorum :))
(1,797 puan) tarafından
Gel bende hazır bı çay koyayım sana ❤️
tarafından
Sağol kuzum düşüncen yeterli :) ❤
(1,797 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından

Henüz sadece uyandım kocam beyi ise yolladım iş güç :)

İnşallah hayırlı haber gelsin adaşım :ermm:

(1,797 puan) tarafından
Şimdi guzl bir kahvaltı yap ☺️
Mehlikosumu öp :)
İnşallah Adaşım ❤️
0 oy
tarafından
Cnm temizlik yapıyordum 2 dk ligina elime aldım şimdi bırakıp gidemiyorum işler de bni bekliyor ama bu arada güzel düşün güzel olsun
(1,797 puan) tarafından
Diş deme çok cektm :( böyle bir ağrı yok :(
tarafından
Hiç deme paroldan başka ilaç ta içemiyordum hamileyim diye en sonunda dayanamayıp dişçiye gittim iltihap varmış antibiyotik kullanıyorum biraz da olsa iyiyim cnm ama cehennem ızdırabi gibi dişimin ağrısı boğazıma hatta başıma vurmuştu dudaklarım falan yara oldu dayanamıyordum sabaha kadar oturup ağlıyordum ağrıdan
tarafından
Bu arada gelirsem kahveni içerim haberin olsun:)
(1,797 puan) tarafından
Ayyy çok kötü olmuş ya ;( geçmiş olsun Cok ❤️ başımla gozm üstüne canm gel buyur ❣️☺️
tarafından
Saol cnm
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Kahvaltı yaptım eşimle işe gitti üstleri makinaya attım ⁸kızımın kahvaltısını yaptırdım eve süpürge attım şimdi kızımı yatırıyorum uyuşun eve paspas atacam sonra mutfak toparlanacak 
(1,797 puan) tarafından
Hay maşallah :) 8 de kalkabilsem kocam işe gecikmeyecek banada gelsin o enerjiden ☺️❤️
(3,163 puan) tarafından
Inşallah cnm bn kızımın akşam uyuması iyi ondan sabah dinç kalkabiliyorum bebişin küçükse kalkamıyorsun heralde akşam saat 2 yattım sabah 8de uyandım her günüm böyle hafta sonu hariç eşim işe gitmiyor bizde geç uyaniyoruz
(1,797 puan) tarafından
Canm benm bebiş küçük evet ama erken de yatsam geç de yatsam eşimin erken gitmesi gerekiyor ama uyanamiyoruz ikimizde :D
(3,163 puan) tarafından
Yaa o zaman uykuyu seviyorsunuz cnm yapacak birşey yok
(1,797 puan) tarafından
Sanırım öyle cnm ☺️❤️

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,924 soru

24,176,006 cevap

336,108 kullanıcı

...