Kizlar esimin ünv arkadasi gaziantepden geldi temelli istanbula esimin yaninda calisiyor ofiste kaliyor bazen ama geldigi gunden beri her aksam bende 12 1 ve ben 6 aylik hamileyim kapaliyim 1.5 yasinda kizim var geberiyorum sicaktan cocuk ayata işiyor her yer aferdersiniz sidik oluyr kizima cise alistirdigim sirada geldi cocuk ve kizi.mikrop kapti bu cocuk her aksam bende esim anlamiyor bsni hic bir sekilde napa bilirim ?
ne sacma ya size guvenipte gelmis demekki esinin dur demesi lazim kiskanmiyor mu hic. benim kendi abim esimin abileri bile gelmez öyle ayda yilda bir kere kaldiki yabanci biri gelsin her aksam.
Ya belki adam hasta belki Pedofili yani ısrarla sizde kalmayı istemesi normal mi benim 3 yaşında oğlum olduğu halde ben asla kabul etmem bir de senin kzin var . Biraz haberlerden ders alalım yaşananlar ortada arkadaş bu ne yaa
Ay ne kadar saçma ne işi var her akşam bekar bi erkeğin sizde. Zaten hamilesin ve ilgilenmen gereken bi çocuğun daha var yazık günah.söyledinmi kocana zorlandığını farkındamı yani durumun
Eşin anlamiyosa o adama surat yap laf vur ne bilum ters davran ki o anlasın yüzü varsa gelemz
Bırak arkadaşını benim eşim ben hamileyim rahat hareket edemem diye memleketten kaynim bile uzun süreli kalmaya gelmiyo öyle şey mi olur ayıp denen bir şey var bunu senin değil eşinin düşünüp yanlış olduğunu anlaması lazım hamile olmasan bile her gün her gün size gelmesi çok yanlış
çok düşüncesiz ve sana karşı saygısı zaten yok sevgi de kalmamış başkası için tokat atıyorsa :(
Kocana diyecek bisey bulamadm o kadar yorumu okuduktan sonra allah islah etain bn kizin icin yorm yapmak istedm canm daha 1.5 yasinda cok kucukmus o cise cok zor alışır galiba 2 bez masrafi olmasn die alistrmaya calisiyorsn ama onun kaslari daha gelismemistr cok zorlanrsn alisamiyorsa birak bnce bekle biraz daha
Peki çaktırmadan guvendigin baska birine soylesen bu rahatsızlığını nasl olur acaba. Kaynin mesela ya da varsa kayinvaliden onlar soylese böyle olmaz diye. Belki onları dinler eşin. Yoksa böyle işin zor bacım. Elin adamı evde saçmalık yanii.
bende bu durumun aynısını yaşayacaktım8 aylık hamileyim. neredeyse gecen hafta baktım esim gelme diyemiyor bekar bir akrabası. aradim kayinvalidyi bu adam gelçek kalcak bana ters anne benim ailem duymasin heleki dedim oğlun da hayır diyemedi ayıp olur diye dedim ben konuşurum demiş konuşmuş sen calisiyon bilmem ne eşinin başına mi koycan demis üstüne gelecek olan misafirin annesini aramış şikayet etmiş gelemedi.
Ayy kusura bakmasın esin de tam bi öküz yaaa. Erkekler bu kadınları ne olarak görüyor anlamıyorum. Köle değiliz hizmetçi hiç değiliz. Ulan kadınların kıymeti ne zaman anlaşılacak yaa kusura bakma tatlım ama çok kızdım eşine. Seni çok iyi anlıyorum. Eşimin kuzeni gelmişti yanında çalışıyordu haliyle bizde kaldı 3 ay. Ama ben sürekli ona çocuk mualemesi yaptım evini tut artık falan diye laf söylüyordum. Hiç rahat vermiyordum evde giyimine temizliğe falan karışıyordum gitsin diye. Neyse ki zor bela yolladim. Eşine bırakma bence sennhallet bu işi.
Esinin rahatligina ayri misafir dedigin kisinin rahatligina ayri sastim kaldim Allah sana kolaylik versin canim
Canım o gelince gir odaya çocuğunu da al çıkma dışarı esin gelip bisey derse de kavga et sizin kavganızı duyar en azından utanır bi daha gelmez küserse de küssün ne bu ayıp birşey bekar bir adamın ne işi var sürekli gece vakti sizde kocanda anlar bi zaman sonra sen inatla çıkma dışarı hizmet etmek zorunda değilsin akraba değil bisey değil evlensin o adam senin kocanın yaptığını yapmaz emin ol kocanı aramaz sormaz bile
Canım eşinle konuş bu devirde arkadaş dışarda olur asla eve gelmez eşiyle misafirliğe gelir başka ama anlattığın gibiyse yanlış yani bence
Benim esim otel parasini verir gerikerse ama asla evime bekar erkek sokmaz hayir hic kiskanmiyo falnda mi ne alaka ya senide dusunmuyo kaynana na flan desen anne boyle boyle soylese getirmesin diye belki annesini dinler annesi kizar gelinin yaninda bekar adamin ne isi var diye
Bence bebeginiz altını bir süre daha bağlı tutun onlar gidene. Kadar valla dizinde işiniz zor
Eşinizle konuşmanız gerekiyor. Anlayışlı ise bu duruma dur diyecektir.
Mecbursun diye bişey yok misafirde arsızın önde gideni misafir bile denmez bence asalak beleş ev beleş yemek beleş yatak akrabalik olsa bi iki gün neyse dersin bu bambaşka benim kizim olsaydi boyle bi durumda damadi karşima alirdim hayirdir noluyo derdim yada kizimi çekip alirdim adam rahat baya kendi keyfinde yaşiyo aileni araya katmak istemiyosun ama ezildigin le kalirsin umarim bi çıkış yolu bulunur
Direk cocuga solesene tuvalete biraz dikkat edelim diye esin anlamiosa laftan is basa dustu demektir kuzum esin bisi derse sana kac kere dedim.derain haklisin sonucta. Bence cocukla konus sen utanirda yapmaz belki
Ne durumdasın canım sorununu çözebildin mi hala geliyor mu
1,487,666 soru
24,319,078 cevap
345,230 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın