0 oy
595 göst.
Diğer kategorisinde (402 puan) tarafından
Esim annensjnj aradi kendisi askerde şuan annesi  dedi karin cok yoruluyor hamilelik onu yordu dedi eşimde gozu çıksın bi bebek mi karninda taşıyamıyor dedi sonra akşam whtsaka girmiş önceden hakkında olan bölümde evli mutlu yazmıştı ama babası o ne öyle kaldir diyince oda kaldırmış ben diyincede koyunca ne olacak yani diyor esi postalardan belki hatırlar siniz neler çektiğimi en son dayanamadim ayrılalım diyorum dogum dan sonra benle dalga geçti ya bana sen beni anlamıyorsun bilmem  ne sabahdandje ağlıyorum ama bi kere bile bana seni üzdum kabul ediyorum demedi olmamış gibi davranıp iyi geceler diyip yattı ben simdi ne yapacam nsl bir şey yaomsamda yaptığına pişman olsa

12 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Demekki ailesi sıçmaa dese tutacak kıçında tövbe estağfurullah 

tarafından
Ahahha kizim uyuyo sdsli gukemiyorum
tarafından
Nihahaaaaa ayy sinir oluyorum böyle kocalara
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tam tersi eşim çok yoruluyor diyen eşler gözü çıksın diyen kaynanalar gördüm seninki ne değişikmş Allah dert verseydi dili varmazdi bunu demeye
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Sabır cek canım Allah yardım etsin ❤️
0 oy
(2,033 puan) tarafından
onun gözü çıksın karnimizda çocuk taşımayı kolay saniyolar
0 oy
tarafından
Hicbisey anlamadm baci
0 oy
tarafından
Kaynanan burda kötü birşey dememiş ama kuzum 
(402 puan) tarafından
Ben kaynanam kotu bisy dedi demiyorum ki esimin bana laf atması beni uzdu
tarafından
Eşin de artistlik taslamak istemiştir anasına ama kayınbaban da değişik evli mutlu yazıyorsa ne var
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Babası neden whatsap  durumuna karışıyor anlamadım ki eşinde afedersin tam öküz ne diyim Allah insanlık ve merhamet versin inşaAllah. 
0 oy
(28,511 puan) tarafından
Ayyyy ne ***** kocan varmis yaa 
(402 puan) tarafından
Bude bana diyir sen 4 dörtlük bir es deilsin diyw
(28,511 puan) tarafından
Kendisi mükemmel olsaydi konustuu lafi bilirdi bi bebegi tasiyamiyo ne demek ya ne kadar anlayissiz uzuldm valla benimki boyle olsa kac kere kavga ederdim Allah bilir
0 oy
tarafından
Kaynanani takdir ettim 
(402 puan) tarafından
Peki ya esimi
tarafından
Askerde psikolojisi bozulmuştur canım takma kafana düzelir elbet
0 oy
(7,617 puan) tarafından
  Ne diyim ki bilemedim  kucukmu evlendiniz
(402 puan) tarafından
Utanarak cvp veriyorum evet :(
(7,617 puan) tarafından
Ah canim ya utanma    oturur evliliniz  inşallah da cahil demekki eşin
(402 puan) tarafından
Babasi benim ve esimin mutlu olmamızı sanki istemiyor gibi yapıyor eşimde baba sina düşkün babası karina soyle soule davran dese srif babasının gözünden düşmemek için gider yapar
0 oy
tarafından
Sövmek serbest mi. Yangına körükle gitmek istemem ama bencil insanlara kıl oluyorum

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,896 soru

24,189,845 cevap

336,847 kullanıcı

...