0 oy
367 göst.
Diğer kategorisinde (480 puan) tarafından
Kızlar ya ben altı aylık evliyim iki aylık hamileyim üç elitiyiz biz büyük elitinin iki diğer eltimin bir kızı var şimdi öğrendik diğer eltim de hamileymiş hemen bi erkek çocuk hevesine girdiler acaba hangisi erkek falan diye böyle yaptıkları için çok üzülüyorum 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende hamileyim benim kayın pederim de erkek erkek diye söyleniyor bende çok üzülüyorum erkek kız ayrımı yapılmasından 
(480 puan) tarafından
Gerçekten insan taşıdığı cana sevinemiyo bile be
-Reklam-
0 oy
tarafından
Niye üzülüyorsun kız olursa mi yarışa girdinz diye mi eltinde hamile diye mi?
(480 puan) tarafından
Kız ne yarışı ben bunların erkek çocuk demesine üzgünüm yoksa yarış mı olur
tarafından
Senin için problem değilse onlar boş konuşmaya devam etsin düşünsene yıllarca çocuk hasreti çekiyorsun Allah'a her gün yalvarıyorsun evlat diye onlar ne anlar senin halinden şükret onlarıda sktr et
0 oy
(18 puan) tarafından
Bizimkiler de erkek olacak diye üzüldüklerini söylüyorlardı sürekli.kiz istiyolarmis, siparişle olmuyo ki bu...en son bebeğim duyuyor yeter dedim de sustular
(480 puan) tarafından
Beni kaynanamlardan ziyade eşimin beklentisi üzüyo aslında yoksa onlar ne demiş ne dememiş takmam ama hayırlısı bakalım
(18 puan) tarafından
Hayırlısı tabi, hala bunların konuşuluyor olması bile şaşılacak şey. Evlât mi istiyolar isteklerine araç mi belli değil.Allah hayırlısını versin ne olursa başımızın ustune
0 oy
tarafından
Onların saçmalıklarına sen neden üzülüyor sun boşver ne halleri varsa görsünler cahiller 
(480 puan) tarafından
İyiki varsınız kızlar ya
tarafından
Sen doğacak çocuğuna bak ay erkek kızımı olur evlat evlat melek onlar Allahın gücüne gider ❤️❤️❤️
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Amannn takmaya bile degmez kiz salla gitsin 
(480 puan) tarafından
Canım benimmm çok sağol valla
0 oy
(2,371 puan) tarafından
Ben cinsiyeti öğrenmeden önce erkek erkek dediler eşime bu erkek felan dediler kızımızı öğrendik eşim şoka girdi daha önce kurtaj olmustum hatirlarsan 4 5 ay öncesine kadar kalbi atsin diye ne kadar dua ettiğimizi dedim boş boş düşüncelere kapılma dedim kimse ağzını açıp birşey diyemiyor kız çocuğu berekettir 
(480 puan) tarafından
İnsanlar zaten yaşadıkları zorlukları hemen unutup yine hemen bencilleşiyolar deli oluyorum ya en güzelini demişsin kuzun bende artık dicem yeter ya
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Bnmki erkek birde kızım var kızımda bile bu kadar sevinmedi kimse bunun için çok daha mutlu oldular açıkçası kızım için üzüldüm doğru düzgün sevinemiyorum bile.
(480 puan) tarafından
Yaaa kıyamam gerçekten çok zor seni öyle iyi anlıyorum ki

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 389 göst.
31 Ocak 2025 Diğer kategorisinde damlaaktas4682 (1,254 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 818 göst.
0 oy
14 cevap 1,077 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Livmirmin1993 (582 puan) tarafından soruldu
0 oy