0 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde (15,319 puan) tarafından
Kızlar şimdi diyeceksiniz sen öğretmen değil misin ne işi? Ben boş kaldığım zamanları değerlendirmek istiyorum. Fazlaca borcumuz var Allah sağlık versin tabi öderiz ama bir iki daha destek olayım istiyorum. Sosyal medyada yemek sayfası mı kız bebek toka bant yapıp satma mı yoksa etamin pano-yastık yapıp satışa çıkma mı mantıklı sizce? Bana fikir verir misiniz? Severim sizi❤️

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kız bebek toka bant şort bence 
tarafından
Valla modeli atarim kuzum yapabilirim dersen neden olmasın
Normal sayfalardan bir tık az istersen taninana kadar zaten bir yayıldımı tmm
(15,319 puan) tarafından
Ah balım ya sağol sen beğendiğin sayfada yaptır şu anda. Ben açınca bana sayıca destek olsanız yine yeter ❤️ amacım makul fiyata satmak 5 e alıp 15 e satmak ben de istemem haktır canım.
tarafından
Çok çok abartanlar var canım gercekten bir şort oda uzun falanda değil 50 lira diyenler var hakkı önemseyen kalmamış hiç alayım sanada fikir olur ☺️
(15,319 puan) tarafından
Kız el kadar şeye o kadar para verince insan üzülüyor ya. Ben kızıma elbise aldım lcw dan 50 liraya d. Günü diye. Tafta alsaydın basit bu dedi bir arkadaş. Tafta da 200 lira. Benim param çöp değil 1 kez giyecek sonra dolap bekleyecek
tarafından
Elbise olsa yine razıyım canım el.kadar şort
-Reklam-
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Ben de düşünüyorum canım kızım 11 aylık kızımın da yaninda olacağım bı gelir kapısı düşünüyorum bı Instagram hesabı açıp magnet etamin bı şeyler yapıp satiyim diyorum ama bilemedim bunları yapan bir sürü sayfa var bize ekmek cikarmi ki 
(15,319 puan) tarafından
Benim kızım da 12 aylık olacak canı. Gider inşallah denesek zararı olmaz sanki. Rızkı veren Allah sonuçta. Akmasa da oradan da damlasındiyorum guya
(1,012 puan) tarafından
Akmasa da damlar canım evet doğru söylüyorsun kimseye anlatmadım daha fikriimi de  bilmiyorum rızkı veren hudadir
(15,319 puan) tarafından
Benim de eşim sürekli diyor sen maharetli bir kadınsın elinden gelıyor yap bir şeyler istersen diye canım cesaret bulamadım bir türlü. Gerçi eşim daha çok yemek konusunda yap diyor ama a
(1,012 puan) tarafından
Benimde gelir elimden ama bilemedim bakalm Allah yürü yaa kulum der insalalh bize de
(15,319 puan) tarafından
İnşallah canım benim inşallah
0 oy
(49 puan) tarafından
Bende cocuktan organik gidaya sardim onunla ugrastim bir sure akmasada damladi kargo sorunum oldugu icin bu aralar biraz ara verdim eger kargoyla anlasma yapabiliyorsaniz zaten o istediginiz kitleye bir sure sonra ulasirsiniz
(15,319 puan) tarafından
Kargo sorun evet canım. Onu da çözmeye çalışacağım butik işi yapan arkadaşlar var nasıl hallediyorlar fikir almaya çalışıcam
(49 puan) tarafından
Aynen ama bildigim her ay istenilen kadar kargo cikarmaniz gerekiyor ama bunun icine3 vergi no filan gerekiyor isinizi daha kuramadan giderler cok fazla oluyor
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Branşına uyan özel ders versen olmuyormu
(15,319 puan) tarafından
Canım özel ders için kızımı evde bırakmam lazım ya da eve gelecek öğrenci. Edebiyat açıkçası çok da talep görmüyor özel derslerde daha çok sayısal revaçta.
(7,617 puan) tarafından
Evet  orası doğru

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 150 göst.
24 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 2801 (873 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 110 göst.
17 Mayıs 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde curious (1,179 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 297 göst.
10 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (15,319 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 155 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Manollya (315 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,953 soru

24,190,674 cevap

336,870 kullanıcı

...