0 oy
145 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,585 puan) tarafından
Kizlar oğlumu Perşembe günü sünnet ettircem beni neler bekliyor sünnet ettiren anneler zor mu geçiyor çok huzursuz oluyorlar mi

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Post yukarı çıksın ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaç aylık canım bende randevu aldım 19 Mart'ta 
(1,585 puan) tarafından
1 yaşında canim
0 oy
(1,163 puan) tarafından
23 aylıkken yaptırdık baya bi zor oluyor eve geldiğim de uyuttum uyuşuk olduğu için bişey anlamadı ama uyandığında deli gibi bi çırpınma sürekli elini bezine götürüyordu bezini çekmeye çalışıyordu 3 saatte bir ağrı kesici şurup verdim 

Benden sana tavsiye canım sünnetten sonra eve gelince yarım saat sonra falan ağrı kesici içir

Bunların haricinde başka bi zorluk yaşatmadı paşam yattığı yerden kalkamadı korktu acıdığı için bu kadar şimdiden geçmiş olsun 
(1,585 puan) tarafından
Sağol canım benimkide 1 yaşında çok korkuyorum ya iyileşme süreci kaç gün
(1,163 puan) tarafından
En fazla 1 hafta o kadar bile sürmüyor
(1,585 puan) tarafından
Ay inşallah kısa sürer canım
0 oy
(566 puan) tarafından
3.5 aylıkken yaptırdım ilk gün uyudu eve gelene kadar 2 gece pusette yatırdım dönmesin diye sonra banyo yaptırdım çok çabuk iyileşti 2 tane krem verdiler ikisini karıştırıp sürdüm 3 gün sadece sonra düzeldi 1 hafta sürdü sürmedi 
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Ben 5 aylıkken yaptım bol bol emzir doktorum hep öyle dedi benimkisi hiç ağlamadi sadece ilk çişini yaparken içini çekti ben acı cekmesin diye uyuttum birde yatırmadan önce calpol verdim kalktığında hiç bişeyi yoktu ilk gün 4 saatte bir calpol verdirdi doktorum ertesi günlerde ağrısı azalana kadar bebeğin bir saat ileriye şeklinde calpolu kestim ben 2 gün verdim sadece kantoron yağı ve papatya suyu çok fayda etti benimkine papatya suyu çok rahatlattı her altını değiştirdiğimde papayta suyu ve kantoron yağı sıktım çok ferahlık verdi bebeğime topladık hemen bebekten bebeğe değişiyor benimde gözümü çok korkuttular çok zor diye hiç korktuğum gibi olmadı sanki ben sünnet olmusum ben kendim telaş içindeydim
(1,585 puan) tarafından
Emzirmiyorum canım bizimkide 1 yaşında bakalım süreç nasıl olacak kantaron yağını duymuştum ama bı etki falan yapmaz dimi
(3,679 puan) tarafından
Yok canım genelde sünnet doktorları öneriyor benimkisi hemen ıgleşti ve 0 acı  papatya suyunu da doktorumuz önerdi ferahlatır acısını azaltıyor ve enfeksiyonu da azaltıyor iglesene kadar kullandım belki Instagram da felan duymuşsunuzdur Salih salman hocaya yaptırdık ünlü bir doktor o önerdi ikisini de
(1,585 puan) tarafından
Duymadım bı bakım ona canım

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 383 göst.
0 oy
1 cevap 63 göst.
11 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anne adayiiii (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 164 göst.
6 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianne_tugce (1,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
15 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Kubrabas (264 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,694 soru

24,062,503 cevap

330,222 kullanıcı

...