0 oy
219 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İkizlerime de alerji maması yazdı similac alimentum ama bebekler kabuk etmiyorlar ne yaptıysam içiremedim dr pekmez yada vanilya şurubu ile dene dedi ama olmuyor sizler nasıl içirdiniz bebeğe lütfen yardım edin  bu arada 6 aylıklar 

4 Cevaplar

0 oy
(13,312 puan) tarafından
Marka değiştir reflü için kullanıyorum ben de 
tarafından
Hangi marka kullanıyorsun sen içine tatlandırmak için bişiy koyuyor musun
(13,312 puan) tarafından
Aptamil ar bizimki mama ayırmıyor yoklukta evolvia da aldım bebelac da hepsini içti
-Reklam-
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Ben evolvia rp kullanıyorum alerji mamaları içinde en güzeli onu bi denesen canım 
tarafından
Tadı nasıl kötü kokuyor mu canım içine bişiy kayıyor musun kokusunu almak için bebek seviyor mu
(1,466 puan) tarafından
Kötü kokmuyor yani ağır bir kokusu yok önce sevdi oğlum sonra istemedi pekmez koydum verdim istemedi sonra çok az çay şekeri attım öyle bayıldı burda postta açmıştım hatta 1 hafta kadar öyle verdim sonra şeker atmayı kestim şuan arada pekmez bazen de sade veriyorum içiyor canım
tarafından
Bende şeker le vermeye çalışıyım 1 hafta inşallah içer dr mu yazmıştı size canım raporlu mama değil mi bize similac yazmış söylesek değiştirir mi acaba markayı
(1,466 puan) tarafından
Evet canım doktor yazdı içmiyor dersen değiştirir bence zorla içececek değil ya yazık bebişlere
0 oy
(679 puan) tarafından
Bizde neocate kullaniyoruz pekmezle icmedi muzla iciyor ama
tarafından
Yaa muz mu bende deniyeyim muzu nasıl yapıyorsun eziyor musun
(679 puan) tarafından
Emziriyorum yarimdan bile az muz eziyorum mamaninin icine atiyorum pekmezle falan cok denedim olmasi muzla deneyin ama tum atmayiz yarisi bile cok ceyrek atsaniz yeter
0 oy
tarafından
Canım bende kullanıyorum ama benimki dümdüz içiyor sanırım benim gibi midesiz :-) şaka bir yana oğlum da içti pekmezle çoğu çocuk kabul etmiyomus sen bence başka mama işte benimki de Aptamil almadı içtiği gibi kustu

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 76 göst.
20 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 178 göst.
6 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Huriyenur (180 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 178 göst.
9 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Sgb (2,011 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 356 göst.