0 oy
455 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Kizlar perde olunca gebe kalinmiyomu tedavsi nasil 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Perde olupta cok hamile kslan var doktorun bisey demedi mi
-Reklam-
0 oy
tarafından

Biran kendi üzerime alındım rahime ya benim adım :D

0 oy
tarafından

Ben sezaryen oldum

Doktorum  sezeryan esnasında perde olduğunu söyledi 

Bende çok araştırdım

Gebe kalınır ama ya düşük riski yada erken doğum riski olurmuş 

Ben ikisinide yaşadım 

Ve tersti de bebek 
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Dr bisey demedi mi olmadı başka birine görün 
0 oy
tarafından

Gebe kalınıyor fakat ya dusuk yada ölü doğum oluyo bende de vardı iki dusugum oldu birde 5 aylık hamileyken karnımda kalbi durdu ölü doğum yaptım normal Doğumla sonra rahim filmi çektirdik rahimde perde vardı histeroskopi oldum düzeldi. Hamile kaldım fakat 7 aylık hamileyken bebeğin eşi(plesenta) bebekten ayrılmaya başlamış kanamayla gittim hastaneye ama bebeğimin ciğerleri gelişim süreci tamamlanmadığı icin iki kez ciğerleri kanama yaptı ama yaşamadı bebeğim :( bu sefer hamile kalırsam 28.haftada sanırım ciğer geliştirici igne vurulmam gerekecek. Erken doğum olursa yine aynısı tekrarlanmasın diye 

tarafından
Tedavisi de histeroskopi yapiliyo  bana öyle yaptılar çünkü 30 dk sürüyor ameliyat atılmayla beraber 1 saat sürüyor ertesi gün çıktım hastaneden . Kendime gelince sadece adet agrisi gibi bi agrim oldu adet kanaması gibi bi kanamam oldu bi hafta on gün kadar sonrasında altı ay ara vermek gerekiyor hem rahimin toparlanması icin hemde narkozun vücuttan atılması icin altı ay ara verdirmişti doktorum
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Arkadaşımda var gebe kalamiyor perde açma ameliyatı oldu tam yapılmamış yine olmadı tedavi oluyor hâlâ

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 56 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Beyvin21 (206 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 198 göst.
7 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Delinin biri (2,409 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.
0 oy
5 cevap 350 göst.

Kategoriler

1,473,042 soru

24,119,546 cevap

333,397 kullanıcı

...