0 oy
812 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,795 puan) tarafından
Yaslida olsa kucağına almasada ne bilim uzaktan Asya nasılsın yavrum kuzum falan demez mi iki buçuk ay görmediği torununu. Kızının torununu ya da kaynimin 5 yaşındaki kızını seviyo opuyo gözümün önünde. Çocuk 18 aylık olacak bı kere sevdiğini görmedim.

Tamam beni sevmiyor olabilirde insan çocuğu niye sevmez ilgi gostermeZ anlamıyorum. Benim amcamın bı gözü hiç görmez diğeri az goruyo ona rağmen torunları için delirir

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bunların kiz cocuklarina garezi var erkek cocuklarini daha cok seviyorlar . O elin kanından diye sevmiyo
(1,795 puan) tarafından
Adam kızlarına çok düşkün kızlarının torunlarını bile seviyor
tarafından
Ha pardon aklim babaya gitti senin baban sandim . Bnm kayin babam kızlarının çocuklarını da seviyor ama benim çocuklarımi bir ayri seviyor asiri düşkünler
(1,795 puan) tarafından
Babam yaşasa çok severdi
tarafından
Allah rahmet eylesin
-Reklam-
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Ölür yollarına torunlari değerli 
(1,795 puan) tarafından
Ay ne güzel ya
0 oy
(431 puan) tarafından
Amaaaan sevmesinler boşver canım Kurban olsunlar çocuğuna da sana da sen böyle şeyler için üzülme 
(1,795 puan) tarafından
Ya çocuk çizgi film de gördüklerine dede diyo dedesi yüzüne bakmıyor o na üzülüyorum
(431 puan) tarafından
Üzülme boşver senin evladın sana ve eşine değerlidir geri kalanı boş çok da Lazım değiller
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Kayinbbaabm oglumu 1 defa gordu bidaha da arayip sormadınız bile oglum yolda görse tanımaz 
(1,795 puan) tarafından
Hadiya o da kötü
(1,938 puan) tarafından
Kaynanamla ayri yaşıyorlar ilk torunu sadece doğduğunda gordu baska da arayip sormaz kendi oğlunu aramıyor adam torunu napsin
(1,795 puan) tarafından
Torunbbaldan tatlıdır bizimkilere göre o yüzden şaşırıyorum böyle insanları görünce. Allah ıslah etsin
(1,938 puan) tarafından
Kwndileri bilir canim yapacak bisey yok kaynanam da arayip sormaz sonra torununu benden uzaklastiriyorsun der kimseye zorla sevdirecek degiliz sonucta

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,590 göst.
20 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Berilnur (1,138 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,227 göst.
22 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
91 cevap 1,561 göst.
0 oy
31 cevap 1,297 göst.
18 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu