0 oy
625 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (402 puan) tarafından
Benim evim ayri ama şöyle ayri ayni bahcedeyiz esim sabah 5 te ise gider aksam 7 8 de eve gelir bende saat 9 kaynanam gioe giderim esim gelene kdr esim gelir yemek yeriz kaynam gikde aksam 11 kdr sonra eve geliriz zaten esim yorgunluktan direk uyur ben şuan hamilyeim ve esim askerde ben diyorum ki 2 ay sonra doğum yapacam kendi evimde rahat ederim diyor yok ben kızların odasını sana yaparım ben torunumu bırakmam dedi yani bebegim 2 aylik olunca esim gelecek diyor sen bi doğur ben bu is yapmadığın zamanlarin hincini o zmn alacam korkuyorum ya bebegim beni sevmesse ya hiç izin vermeseler bebek yanimds olsun korkuyorum bu konuda ya bebegim onlara alıssa beni sevmmesse

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Onların evine geçme kesinlikle 
tarafından
Onu dinlemek zorunda deilsin ben evimde kalicam anne istersen sen buraya gel dersin dinlemiyo diye bisey yok senin evin  senin bebeğin senin kararın baştan evine gelmezsen bir daha o bebeği evine asla götüremezsin
(402 puan) tarafından
Haklsin cnm ama ya alinsa bana
(402 puan) tarafından
Çocuk gibi çünkü eşimle birlikte hastaneye gidecem dedim o gelmedi diye tavir yaptı bana ya
tarafından
Kız alınırsa alınsın ne işi varmış hastanede yüz verme bak yoksa tepene çıkar duracağı yeri bilsin herkes. Ayrıca sen niye sabahtan gidiyosun evinde dur temizliğini yap dinlen rahat rahat bebeğine hazırlık yap canim isterse akşam üzeri gidersin çok alıştırmışsın kendine bebek olmadan çöz bu durumu yoksa çok zorlar seni. Bu sefer akşam olur bebek burda kalsın siz gidin demeye başlarlar alınan alınsın
(402 puan) tarafından
Haklsin cnm en iyiysi oyle yapmak zaten hastaneden eve gidince direk anneme kendi evime gidicem diyicem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay Allahım sinir krizi geçiyorum neymiş bu torun aşkı ya bi rahat bırakın çok istiyorsanız kendiniz yapın sinirlerim bozuluyor iş kovalarca bitiyor maalesef dur demeyi bilmiyorlar Allah yardımcın olsun Fırsat vermemeye çalış 
(402 puan) tarafından
Hic deme ya bende simdi öyleyim bakalım ne yapacam bende bilmiyorum
tarafından
Korkma sen ama her çocuk annesini sever kimse ayıramaz
(402 puan) tarafından
İnşallah cnm
0 oy
tarafından
Kiz brn kaynanami opem basima koyam valla torunlarını sever ama haddi aşmadan 
(402 puan) tarafından
Keske benimkide oyle olsa aslında annem var yanimda olcak o mu ikna etse
tarafından
Yanu kendi kararlirini verebilecek yaştasın kesinlikle hayir de tepkini koy herkes haddini bilsin sen simdi susarsan ilerde daha cok seyine kendisi karar verir
(402 puan) tarafından
Haklsin  2 ay sonra doğum yaptığımda veya konu açıldığında bahseedicem ama nsl bir kelime söylesem sence

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 134 göst.
28 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Elif aydmeir (682 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 136 göst.
0 oy
12 cevap 734 göst.
10 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 166 göst.
7 Mart 2022 Diğer kategorisinde Sevimlipandacik07 (177 puan) tarafından soruldu