0 oy
129 göst.
Diğer kategorisinde (1,539 puan) tarafından
Tecrübeliler yazın

2 Cevaplar

0 oy
(1,689 puan) tarafından
Emziriyor musun 
(1,689 puan) tarafından
Kuzum 2 buçuk su bardağı suyu tencereye koy 1 tane limonu iyice yıkayıp halka halka doğradıktan sonra çekirdeklerini muhakkak temizle tencerenin içine koy 1 çay kaşığı toz tarçın ekle ve kaynamaya bırak.. Kaynamanın 5.dakikasında kibrit kutusu büyüklüğünde taze zencefili soyup tencereye halka halka doğra 2 dakika daha kaynat (toplamda 7 dakika kaynayacak) sonra altını kapatıp soğumaya bırak.. Soğuduktan sonra süz.. Kahvaltıdan ve akşam yemeğinden 20 dakika önce 1 su bardağı iç.. Hep tokluk hissi veriyor ve diyet eşliğinde yağ yakmaya yardımcı oluyor
(1,539 puan) tarafından
Çok saol cnm bununla hiç kilo verdin mi acaba
(1,689 puan) tarafından
Kuzum geçen hafta başladım ben diyete ve bu küre.. Aynı zamanda gün aşırı spor da yapıyorum.. 6 günde 2 kg 600 gram verdim.. Hala devam ediyorum..
(1,539 puan) tarafından
Cnm diyetin nsl neler tuketiyotsun genel
(1,689 puan) tarafından
Ben kahvaltıda 1 tane haşlanmış yumurta 2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir 1 tane salatalık 1 orta boy domates 4 tane zeytin 2 dilim kepek ekmeği yiyorum canım.. Sen bu kahvaltıya istersen maydanoz ve diğer yeşilliklerden de ekleyebilirsin.. İkindi vaktinde de 5 tane ceviz içi 1 fincan form bitki çayı içiyorum.. Akşam da 100 gram az yağlı az tuzlu pilav (pirinç ya da bulgur fark etmez) 100 gram da o gün yemek de ne varsa yine az yağlı az tuzlu ondan yiyorum ama kızartma olmayacak.. Sulu yemek varsa suyundan koymuyorum.. Yemeğin yanında salata yiyiyorum bir kase salataya 1 tatlı kaşığı zeytinyağ koyuyorum yarım limon ve çok az tuz serpiyorum.. Sporu gün aşırı yapıyorum sabah aç karnına.. Spordan önce 1 fincan kahve içiyorum ama içinde şeker süt ve süt tozu olmayacak, sadece kahve ve su.. Bunu içtikten yarım saat sonra spor yapıyorum çünkü kafein yağ yakımını kolaylaştırıyor.. Akşam yemeğimi uyumadan 6 saat önce bitirmiş oluyorum bu çok önemli.. Bu şekilde canım onun dışında sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin
-Reklam-
0 oy
(2,089 puan) tarafından
En güzeli tarçınlı kahve canm tok tutuyor yemeklerden yarim saat önce içersen iştahın kapanır 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 170 göst.
7 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Civciv1234 (1,717 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 216 göst.
0 oy
8 cevap 456 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde sazh (6,051 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 135 göst.
29 Ekim 2021 Diğer kategorisinde yılmaz. (307 puan) tarafından soruldu