0 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Esnemekten mahvoldum uyumadi bebisim

2 Cevaplar

0 oy
(4,850 puan) tarafından
Distendir Allah yardımcın olsun 
tarafından
Aynen canm ust disler cikicak 3 gundr inanilmaz atesi vardi sukur 2 gundr yok ama ha bite agliyor uyumuyor uykusuzum islerde beni bekliyor sagolasin canm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Biz 5bucuk ayligiz bizde de aynı gece kirk kere kalktı mama dye su dye sbh 7de kalktı smdi uyudu ama annesi uyuyamio tam düzeldi dedim tekrar başladı ara sıra olyr galiba byle
tarafından
Ilk 6 ay cok kotuydu bizimki simdide dislerden oyle
tarafından
Allah yardımcımız olsun ♥️ valla ne kadar zormuş anne olmak ya .biz kucakciyiz kucak olursa uyuruz ama indir anında uyanir  dha yeni yeni alisio kendi kendine uyumaya ama el emziginde olduğu için oda zor olyr .ins hemn patlarda raht eder kuzu azcik
tarafından
Bizim ilk iki dis 8 ay 3 gunlukken sismeye basladi 9 bucuk falan olunca gozuktu halada tam uzamamis kucukler simdide 6 tane ayni anda geliyor amin canm Allah yardim etsin
tarafından
Oyyy 6tane aynı anda mi ayy kıyamam nasıl agriodur ya ♥️♥️ jel fln surmuin mu cnm ♥️ bzm 3aylikken kabarmaya başladı smdi sanki ufaktan bı beyazlık goruon ama ayy zaten huysz bde dış naparim imdat dye bagririm artık:D
tarafından
Jel almadim zararli diyenler var ama kullananda cok var bilemedim atesi cikinca yada cok huzursuz olunca calpol veriyorum agri kesici ates dusurucu
tarafından
Bnde onu kullaniom cnm ama doktor mesela Kendi demiste bze jel kaşıyıcı alın onunla kasisin dha kabarinca da jel vercem ağrısını azaltın dye  bı sor istersen yazık ağrı çekmesin kuzu ya kiyamm ona
tarafından
Cok  sagol canm bakayim aldiririm o zaman

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,027 göst.
0 oy
4 cevap 171 göst.
0 oy
6 cevap 352 göst.
22 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 249 göst.