0 oy
370 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (469 puan) tarafından
Tekrar bı bölüm okumak istiyorum ama sistemin işleyişi nasıl bilgisi olan varmı

4 Cevaplar

0 oy
(184 puan) tarafından
Kayıtlar yarın başlıyor bende nasıl yapcm merakla bekliyorum
(184 puan) tarafından
Nasıl kabul olmuyormuş
(469 puan) tarafından
Lisans okudun ya iki yıllık bölüm den tercih yapilmiyormus.aldigim diplomanin eğitim dercedi fazlaysa o sayiliyomus tercih ondan yapılıyormuş
(184 puan) tarafından
Sen 4 yıllıktır okumssun bnmki ön lisans iki yillikti
(469 puan) tarafından
Yok senin için demedim zaten .sorm su ki lisans okudum ya okumak istediğim.bolum iki yıllık.o bölümün dört yıllığı yok nasıl yapmam gerekiyor.iki ayrı iki yıllık okusam mezuniyet nasıl oluyor
tarafından
Nasil ya ben aöf ikinci universite olarak laborantlik bolumune kayitliyim hani aktif okuyup girmedim sinavlara ama kaydolmustum bi hevesle orgun olarak da lisans mezunuyum ama aciikogretimden iki yilliga kaydolurken sorun yasamadim sistem yeni mi degismis
-Reklam-
0 oy
tarafından
Post yukarı da kalsın 

Okuyan arkadaşlar sabah görürler 
0 oy
(476 puan) tarafından
Okuyorum ama yakın zamanda sınava girmedim dgs ile 4 e tamamlıyorum. Bildiğim kadarıyla ygs ve lys sınavlarına girmen gerek önce
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Eğer lisans mezunu isen ve açıktan okumayı düşünüyosan tekrar yks falan girmene gerek yok, ikinci üniversite diye bişey var sadece kayıt yaptırıyosun ve okumaya devammm :) ben şuan 3.universitemi okuyorum, bu bitince 4ü de okuyacağım inşallah :) 
(469 puan) tarafından
Okumak istediğim bölüm iki yıllık peki o bölümden nasıl dört yıllık mezun olabilirim
(184 puan) tarafından
Ben şimdi direk kayıt olabikirmiyim Cnm univrstye başka bölümü seçerek iki yıl okudum
(3,460 puan) tarafından
Eğer 4 yıllık mezunsanız ikinci üniversite olarak açıköğretimde 2 yillikta 4 yillikta hangi bölümler varsa seçip okuyabilirsiniz, iki yıllık mezun olanlar için değil, 4 yıllık mezunsanız olur ikinci üniversite olayı.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 523 göst.
13 Kasım 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Bademira (1,367 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 120 göst.
4 Temmuz 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Denizela (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 531 göst.
12 Nisan 2024 Kültür-Sanat kategorisinde FurkanAnnesi (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.
26 Mayıs 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Zynp54 (1,075 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,389 soru

24,057,575 cevap

329,976 kullanıcı

...