0 oy
744 göst.
Diğer kategorisinde (1,312 puan) tarafından
Kızım tek başına çok oynayan bir çocuk değil hep ilgi istiyor yalnız kalmaya tahammülü yok uzanmak istediğimizde ağlıyor oturuyoruz gülüyor :)) çalışıyorum hamileyim de illa uzanma ihtiyacı duyuyorum nasıl alıştırblrz acaba bebeği böyle olanlar var mı çok şaşırdım valla 

11 Cevaplar

+1 oy
(6,075 puan) tarafından
Oğlum 19 aylık tuvalette bile yalnız değilim gerisini sen düşün o seni özlüyor seni istiyor 
(1,312 puan) tarafından
Tabi öyle cnm bn de kızımla vakit geçirmeyi çok seviyorum biraz dinlenmek istiyorum sadece tabi uzandığım an ağlıyor yaramaz ya :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne kadarlık? Tek başına oynayan çocuk çok nadirdir zaten. 4 yaşında oğlum hala tek oynamaz
(1,312 puan) tarafından
13 aylık cnm oyuncakları oynamaz sadece reklam izlerken duruyor çok da izletmek istemiyorum
0 oy
(3,239 puan) tarafından
Mesela oyuncaklarla ilk başlarda ikiniz oynayın dalınca az az uzaklaş denedin mı canım 
(3,239 puan) tarafından
Bebekkende mı böyleydi mesela 8 10 aylıkken falan
(1,312 puan) tarafından
Hep böyleydi cnm annemler abartıyorsun diyordu kız kardeşim bir hafta kaldı bizde abla haklıymışsn diyo :))
(3,239 puan) tarafından
Anladım canım yorucu olur ama yapacak bir şey yok :) benim kızımda 13 aylık genellikle tek oynar ben oynamak istediğimde ya 5 dk oynar yada oynamaz bizimle :)
(1,312 puan) tarafından
Ne güzel cnm Maşallah diyim:) babası bn de çok yoruluyoruz ama herşeye değer yavrularımız için ❤️
(3,239 puan) tarafından
Tabiki canım bak mesela biz sabah  5e 6ya kadar  uyanığız:)
0 oy
(30,259 puan) tarafından

Bnim kızımda öyle bı sn kendi haline durmuyor illa yapışacak bana cimcimem

(1,312 puan) tarafından
Aynn cnm bn de vakit geçirmeyi çok seviyorum ama biraz dinlenmeye de ihtiyacım oluyor uzandığım an ağlıyor yaramaz :) kalkınca da gülmeye başlıyor
(30,259 puan) tarafından
Aynı bu cimcimikler
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Benim oğlan da öyle valla 18 aylık bende  hamileyim aynı dert bizde de var işin kötü tarafı bizim ki oyuncakta oynamıyor sevmiyo oyuncak tencere seviyo benim oğlum hangi odadaysam komple mutfağı yorulmadan oraya taşıyo:))
(1,312 puan) tarafından
Aynn cnm ama onlara da çok dalmıyor hemen sıkılıyor :)
(4,692 puan) tarafından
Valla oyuncak sevmeyen çocuk cidden zor televizyon çizgi film reklam onlarda ilgisini çekmez benim tepem de gezmek ona daha güzel geliyo :)
(1,312 puan) tarafından
Reklamlara bayılıyor cnm ama bn çok izletmiyorum alıssın istemiyorum
0 oy
tarafından
Canım benim büyük kızım beş yaşında hala sürekli benm yanmda hamileliğimde bile yanmda yatıyordu herkes yatırma tekme feln atar dedi ama o çok dikakt ediyordu yemek yaparken vs hep yanmda şimdi küçüğü 7.5 aylık ikisi birden yanımda beş dk yalnız kalamiyorm :D biri inşa biri çıkıyor tepeme 
(1,312 puan) tarafından
Zor cnm gerçekten ama sabrını veriyor Rabbim yavrularmzn canları sağolsun ❤️
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Cnm benim kızda öyle beş dk yanımdan ayrılmıyor hep beni istiyor allah yardımcın cnm inşallah 
(1,312 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm bnm ❤️
(3,163 puan) tarafından
Cümlemizden inşallah cnm ❤
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Aman bizimkide oyle deli ediyo beni☺
(1,312 puan) tarafından
Çok yaramazlar çok :)
0 oy
tarafından
Sürekli beraber oynuyorsanız normal canım..tek başına oynarmi genelde evde..tek başına oynamasına izin ver biras..çocukların her jstedikleri her diledikleri de olmaz..hayır diyebilirsin..yorgunum dinlemeyim birazdan oynayacak gibi...
(1,312 puan) tarafından
Denedik cnm ağlamaya başlıyor kendini yerlere atıyor sürekli istiyor biz yanında olalım aynı odada bile dibimizde olcak illa :))
tarafından
Ağlasın canım..bir kaç kez ağlar sonra alışır....aksama kadar yanında kalamaZsin...
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Aynı benim kız 19 aylık ben nerde o orda peşimde kuyruk tuvalete birlikte girip çıkıyoruz yatiyom yatiyo kalkiyom kalkiyo  oturuyom oturuyo  beni taklit ediyo sanki 
(1,312 puan) tarafından
Aynn cnm bir dk yalnız kalmak istemiyor
0 oy
(54,192 puan) tarafından
ne kadarlikti canim biz hep oyleyiz hep kalk oyna otur oyna bide hep onun dedigi gibi olacak takıntılı da 
(1,312 puan) tarafından
13 aylık cnm çok denedik ilgisini çekecek oyuncaklar aldık ama maalesef tek başına hiç oynamıyor ağlamaya başlıyor geceleri daha fazla bir dk yalnız kalmak istemiyor

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 564 göst.
10 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Meldaaaaa (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 598 göst.
6 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Seda-444 (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 881 göst.
0 oy
7 cevap 322 göst.
31 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu