0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde (3,135 puan) tarafından
Geçen hafta alt dişlerini çıkardı az önce farkettim köpek dişleri de beyazlamis ve şişmiş. Alttan sonra üst dişleri çıkmaz miydi ya

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Değişiyor çocuktan çocuğa. Bizde önce üst dişleri çıkardık :)
(3,135 puan) tarafından
Ay en çok korktugum dis ya. Ben de diyorum niye uyumuyor ağlayarak uyanıyor dişinden dolayiymis meğerse
tarafından
Valla en kötüsü azı. Sıra ona geldi bizde. Gece uykusu 0
(3,135 puan) tarafından
Kaç aylık seninki. Sadece dün çok rahat uyudu onda da yanıma yatırdım babayı oturma odasına sutladik :D aralıksız uyudu vala sadece 5 de uyandı mama yedi geri uyudu. Ama önceki günler saat başı uyaniyordu
tarafından
10 aya giricez. Aralıksız uyuduğunu görmedim. Ya saat başı ya da 2 saatte bir muhakkak kalkar. Hemde ortalığı yıkarak :)
(3,135 puan) tarafından
Sağolsun kızım dogdugundan beri beni uyku konusunda yormadi ama gecen hafta hep uyandı. E alışkın değiliz saat başı uyanmasına sersem gibi olduk
-Reklam-
0 oy
(177 puan) tarafından
Sanırım çocuktan çocuğa değişiyor bizim de altlar sonra üstler çıktı şimdi de azı dişleri şişmiş ama köpek dişlerinde daha tik yok
(3,135 puan) tarafından
7. Aya girdi aslında yaza kalmadan çıkarmasi iyi de bari o da biz de dinlenseydik biraz ya. Gülüyordu o zaman baktım beyazlık var şaşırdım üst kopek dişlere de baktım beyaz. Ama üst dişlerde bişey yok daha
0 oy
(337 puan) tarafından

Oğlumun ilk üstteki orta dişlerinin yani sonra orta dişlerle altlar beraber cikti:D

(3,135 puan) tarafından
Demek ki değişebiliyormus :D
(337 puan) tarafından
Çocuktan çocuğa degisiyo cnim genelde ilk altları çıkarıyorlar ama bizim biraz daha farklı oldu
(3,135 puan) tarafından
Aynen sizinki gerçekten farklı olmuş
0 oy
(36 puan) tarafından
Benim kızım 1 yaşına 2 gün kala üst 2 dışı çıktı sonra üst yankesici dişler aynı anda çıktı daha sonra hem alt hem üst azı dişinin 4u birden çıktı şuan 18 aylık alttaki dişler yeni çıkıyor
(3,135 puan) tarafından
Maşallah canım. Zor olmadı mı peşpeşe cikarinca
(36 puan) tarafından
Azı disler zorladı bizi bı kaç gün huzursuzluk yaptı bir baktık 4 tane birden geliyor 2 üst 2 alt
(3,135 puan) tarafından
Benimkinin de 4 tane görünmüş şişmiş. İnşallah iç ateş yapmaz ya

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 120 göst.
7 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 121 göst.
12 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Napcanadimi (695 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
17 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mina gozde (2,672 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 130 göst.
24 Eylül 2021 Diğer kategorisinde cansu28bado (425 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,296 soru

24,109,473 cevap

332,885 kullanıcı

...