0 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar acik liseyi kac yilda bitirip mezun oldunuz benim 60 kredim var ama.matemeatik ingilizce veremem asla ya oyle olunca donem uzar demi 

6 Cevaplar

0 oy
(12,763 puan) tarafından
3 günde muaf olursun kredisi yüksek olanlar seç ve biraz çakış yüksek krediler alırsan çabuk biter her sınavda 5 10 alırsan zor biter  
tarafından
Ama zorunlu 35 dersim.var ve onlari versem bile kredi yetmiyo 20.kredi daha lazim secmeli secmem lazım zaten matematik ingilizce muaf olayim diyorum  da kac tane ingilizce  var ya.nasil bitcek bunalr ya
(12,763 puan) tarafından
Oturup çalışır isen biter cnm yaparsın sen sıkma canını biraz çalış bakmışsın bitmis
tarafından
Sağol INŞALLAH bakalim
-Reklam-
0 oy
(558 puan) tarafından
Ben muaf oldum normal  lise ikiyE kadar okula gittim başka şehire taşındık onun için açıktan bitirdim iki yılda okul bna 100 kiredi vermişti ben inkılap ve ingilizce iki kere girdim olmadı almadım muaf oldum bende onun yerine başka derler seçtim cnm mezun oldum 
tarafından
2 kere geçmeyince mi muaf oluyo ozaman her derten.muaf olayim ben ama yillar geçer oyle mezun olamama ya:))
(558 puan) tarafından
Benm öyle oldu gülüm onları seçmek zorunda gelsin sadece mat zorunlu onu da yapı ver dönem uzamaz sacede kredi gelmez o dersten
0 oy
tarafından
Açıktan mezun oldum çok şükr
0 oy
(747 puan) tarafından
9 sınavda bitirdim canım.2017 aralıkta sınava girdim 2019 ağustosta bitti.Tabi bana 52 kredi verilmişti.Son 3 4 sınavada düzgün çalışamamıştım nişanlılık sürecimden dolayı ama diplomamı aldım şükür
(747 puan) tarafından
3 kere sınava girip veremezsen otomatik muaf oluyorsun.Ama ingilizce ve türk edebiyatını vermek zorundasın
0 oy
(1,421 puan) tarafından
3 senede bitirdim matematik ingilizceden muaf olarak geçtim 3 defa muaf olunca geçiyorsun ama hiç çalışmadım 2 sene önce bitirmiştim 
0 oy
tarafından
5dönem okudum cnm birinde sınava giremedim ikisinde çalışmadım o yüzden geç biti ama bitiyor bu yıl şükür 

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 541 göst.
8 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,688 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 184 göst.
8 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 141 göst.
12 Kasım 2022 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 234 göst.