0 oy
1,164 göst.
Diğer kategorisinde (3,239 puan) tarafından

Bu nasıl bir kadın ya kendine hiç mi saygısı yok bu ne eziklik ya esra hafi barışın dese adamın boynuna atlayıp sarılacak ap.tal ya televizyonu kaldırıp atacam sinirlendim sonunu merak ediyorum :D

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay izledikce sinirlerim bozuluyo bi insan ancak bu kadar yuzsuz gurursuz olabilir adam 3 kere kacirmis aylarca gozunun icine baka baka baska bi kadinla yatip kalkmis benden bosanmazsan seni de cocuklari da yakarim diye tehdit etmis daha ne olsun istiyosun ya çocuklarım babasiz kalmasin diye affediyorum diyo oyle babayla buyuyeceklerine babasiz kalsinlar daha iyi ama mevla da dengesiz bunu soylemek istemiyorum ama mevla boyle bi hayati hak ediyo yarin obur gun kocasi baska bi kadini getirdiginde kimse de sahip cikmaz hata bi kere olur bunlarinki hata da degil artik
(3,239 puan) tarafından
Mevla turkiyeyi sınıyor resmen
tarafından
Barissinlar adam yine ayni seyleri yasatacak kendi annesi bile demis bunu kendine yapma diye adam gozunun icine baka baka neler yapmis bi insanda gurur olur bi kere ya kimsen olmasin ekonomik gucun olmasin insan gururu icin bile terk eder ki esra erol o kadar soz verdi yapardi da
-Reklam-
0 oy
(268 puan) tarafından
Belliki arkasında ailesi yok gidecek kapısı yok kınamayın insanları neler yaşadığını bilemezsiniz. Benim başıma aynı olay gelse asla kabul etmem bosanırım gider sığınma evinde kalırım yinede bu durumu kabullenemem ama o kadını da kınayamam yaşam şartlarını bilmiyoruz. 3 çocuğu var onları bırakıp başka bi adama gitse daha mı iyi yani? Evet kendini fazla basitleştiriyor hazır adam da peşinden koşuyorken kendini ağırdan alıp süründürebilir onu ama naz yaparsa o adamın tekrar başka bi kadına gideceginden korkuyor bence.
(3,239 puan) tarafından
Yok ben kınamıyorum rabbim kimseye vermesin ama arkasında o kadar kişi destekçisi var ama mevla sırf o adam özür diledi diye pişman sanıyor herşeyi elleriyle itti geri
tarafından
Boyle bi adamdan nasil bi kocalik ya da babalik beklenir ki? Adam adam degil bi kere. Kimse kinamiyo ama Allah akil vermis fikir vermis bi insan kendini niye bile bile atese atar ki arkasinda ailesi yok belki ama kac kisi baglandi yardim icin esra erol da yeni bi hayat kurmasi icin yardim edecegine dair soz verdi tabi ki kimse omur boyu yardim etmez durumunu toparlayinca calisir aslanlar gibi de cocuklarina bakar ama o bu hayata alismis barissalar da o adam ona yine ayni seyleri yasatacak cunku onunki aldatma da degil gozunun icine baka baka ap.tal yerine koyuyo ki ona bu zemini de mevla hazirliyo
(268 puan) tarafından
İnsanlar bir süre yardım eder esra erol 2 ay kirasını öder sonra herkes baksın başının çaresine. Asla onaylamıyorum o adamı kabullenmesini dedigim gibi ben kabullenemezdim ama 3 cocukla demek ki cesareti yok kadinin yeni bi hayat kurmaya bizler yinede kınamayalım Allah 3üne de akıl fikir hidayet versin
(3,239 puan) tarafından
Adam bir özür diledi mevla eridi bitti neymiş pişmanmış 3 kere kaçırmış vazgeçmemiş 1 gün içinde adam pişman olmuş adam niluferden ayrıldığı için üzgün nilüfer konuştukça gözleri bir şekil oluyor ama ma.l mevla göremiyor
tarafından
Baska magdur bi kadinin 5 yillik evinin kirasini pesin odedi evine esyalar aldi ona da ederdi ki o kadar kisi baglandi yardim etmek icin ama o bile koca var diye hepsini elinin tersiyle itti ki ondan bundan bi beklentisi olmasina gerek yok kendi ayaklarinin ustunde gayet de guzel durabilirdi o alismis bu hayata malesef adamin 2 lafiyla eridi bitti yarin obur gun ortalik yatisinca yine ayni seyi yapacak adam ozur dilerken bile herkes beni karsisina aldi kimsem kalmadi dedi sirf bunun icin mevlayla barismak istiyo sevdiginden falan degil ki seven adam da bunlari yasatmazdi zaten seviyorum dese de inandirici olmazdi
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Hatasını anladığını farkediyorum çünkü ilk defa yaptı diyo ama ikincisini yapmayacağının garantisini veremiyo yaptığı küçük bise değil burda insanlar iğrenç video sizliyo diye boşanma noktasına geliyo kadının üstüne kuma geliyo ama affedicek belliki..adam apaçık  çevresinden aldığı tepki için barışmak istediğini belli etti buna rağmen hala anlamiyo..tabiki boşanmak öyle kolay değil ama buda affedilmez yani 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 876 göst.
12 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 926 göst.
2 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 241 göst.
27 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 343 göst.