0 oy
1,162 göst.
Diğer kategorisinde (3,239 puan) tarafından

Bu nasıl bir kadın ya kendine hiç mi saygısı yok bu ne eziklik ya esra hafi barışın dese adamın boynuna atlayıp sarılacak ap.tal ya televizyonu kaldırıp atacam sinirlendim sonunu merak ediyorum :D

23 Cevaplar

+4 oy
tarafından

Çünkü bitek kocasında var bamya :D

(3,239 puan) tarafından
Adamın yüzünde meymenet yok ki mevla herkesin sınır sistemiyle oynadı:D
(7,617 puan) tarafından
Tenecre kapak gibiler valla basta cok üzüldüm mevla için ama yok ya 1 kere yapan 1kez daha yapar
(3,239 puan) tarafından
Mevla anlamıyor ki işte
(2,319 puan) tarafından
Nilüfer malı hep dedi ya mevla burda başka konuşuyor evde biz abla kardeş gibiydik demekki doğru diyordu mevla plan yapıyordu. İlk gün mecburdum dedi şimdi abilerim aradı biz senin arkandayız bilmem ne dediler diyor madem arkanda ailen vardı neden kabul ettin? Hepsi aynı malll afedersiniz.
(7,617 puan) tarafından
Kesinlikle
-Reklam-
0 oy
(569 puan) tarafından
Tam bir gerizekalıı nett ******** herşeyi hak ediyor napsa buna haklı o adam midesiz 
(3,239 puan) tarafından
Mevlada midesiz ondan kalır yani yok
0 oy
tarafından
Bunlardan iyi dizi senoryosu çıkar.iyi izleniyor maşallah 
(3,239 puan) tarafından
Ahaha doğru diyon
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Suçun büyüğü mevlada zaten onda o saflık olduğu sürece daha çok kadın getirir kocası
(3,239 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
tarafından

Çok üzgünüm. Kadınlık adına.

(3,239 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Kendini düşünse hayır der ama bi oyun dönüyor bakalim
(3,239 puan) tarafından
Bilemiyorum olabilir babasını susturan adam her şeyi yapar
0 oy
tarafından
Adamda Nilüfer’de suçlu ama Mevla da suçlu kabul etmiş o evde yasamayı. Zaten affedecek kocasını adamda zaman geçince yine benzerini yapicak nasılsa Mevla bi iki hafta surat yapıp affedecek diye hak ediyo Mevla . Ay bide adami affetti galiba  sal.ak 
(3,239 puan) tarafından
Hepsi birbirinden midesiz ya o kadar insan mevla için destek oluyor oda  ma.l adam özür diledi diye pişman sanıyor adamda ma.lını iyi biliyor
tarafından
Aynen öyle valla
0 oy
(68 puan) tarafından
Kınamayın insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş o kadının büyümüş olduğu ortam çevresi gördükleri yüzünden böyle malesef kimseyi yargılayamayız 
(3,239 puan) tarafından
Ben kınamıyorum o kadar yardım eli uzattılar o bataklıktan çıkmak için çabaladılar herkesi elinin tersiyle itti sırf o mahlukat özür diledi diye
0 oy
tarafından
Tamam bu Mevla ***** onu kabul etttik 

Amaa ben bu nilüfer kadar arsiziinida görmedim arkdas ne bu böyle kızın oturusunda hayır yok edep medep yok arkadaş akıl fikir versin 
(3,239 puan) tarafından
Onda edep olsa evli adamla işi olmaz zaten
tarafından
Aynen öyle şimdi adama sariyo bnmle nye oynadın aman hepsi ayrı pislik
0 oy
tarafından
Mevla ordaki saygisini degerini kaybetti
(3,239 puan) tarafından
Aynen öyle herşeyi bitirdi
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Halbuki arkasinda insanlar var Esra Erol var böyle m allık  yapacağına bırak Toto üstüne git ayaklarının üstünde dur bu adam durmaz gene bulur yada o kızı getirir  tekrar böyle de savunamaz kendini o zaman Allah akıl versin ıslah etsin 
(3,239 puan) tarafından
Adam bir özür diledi mevla da pişman diyor adamda ma.lını biliyor özür diler biter işi
0 oy
(16,786 puan) tarafından
Hayır demesi gereken çok şeyde bilmiyorum diyor huylu huyundan vazgeçmez oysa kimle.kimler yanında ama ne ederse kendine eder adam da birden ne olduysa 180.derece döndü 
(3,239 puan) tarafından
Akıl sır ermiyor hiç ama nilüferle ayrıldığı için çok üzgün o belli
0 oy
tarafından
Sonunda mevla ve salih barisir aradan 2 3 ay gecer baska bi kadin gelir  o ahmak leylada ortada kalir oyle
(3,239 puan) tarafından
Iki gün sonra da adam elinde bebeyle gelir
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Mevla intihar eğilimi olan birisi tedavi edilmeli gurur yok
(7,617 puan) tarafından
Intihar etmis su haysiyetsiz adama sebep ya :(
(3,239 puan) tarafından
Herhalde ilişkiye girerken görmüş onları ondan intihar etmiş ap.tal kadın daha neyini affedecek acabaa
(7,617 puan) tarafından
Igrencler ya valla sinirlerim bozuluyor
Affederse mutlu olacak sanki saf
(3,239 puan) tarafından
M.al iste kendi hayatı kimse bir şey diyemez
(7,617 puan) tarafından
Malesef
Bir cin atasozu der ki
Akıllı insanlar kendi tecrübelerinden, daha akıllı insanlar
başkalarının da tecrübelerinden yararlanır
0 oy
tarafından
Kız hatırlatma sinirlerim bozuluyor
(3,239 puan) tarafından
Ahaha :D
0 oy
(59 puan) tarafından
Televizyonu atmana gerek yok bacim bi mavi babet de swn at :))))
(3,239 puan) tarafından
Ahaha olsa atardım valla :D
(59 puan) tarafından
Karı manyak yeminle nefes almadan konusup konusup sonra da firlatiyo ayakkabiyi adamin babasi da diyo kimse benim ogluma terlik firlatamaz :))))komedi bunlar
(3,239 puan) tarafından
Zamanında firlatsaydin  şimdi elin kadınları fırlatmazdi O teyzemden 3 ude terlik yedi ahaha :D
(59 puan) tarafından
He valla iyi yapiyo anca oyle bas eder onlarla salihi gordukce biri sanki anama kufur etmis gibi nefret ediyorum yeminle :))
(3,239 puan) tarafından
Aynen ya tövbe tövbe
0 oy
tarafından
En çok Hayriye teyzeye üzüldüm yazık kadın sinir krixi geçiriyor . Ceza yüzünden neredeyse tek geçim kaynağı inegini satacakti az daha 
(3,239 puan) tarafından
Vah gariban teyzem kızı da erkek peşinde dolansın anasının kıymetini bilmiyorda
0 oy
tarafından
Ya git sinirim bozuldu valla bı insan kendini ancak bu kadar düşürebilir valla. Ne gıcık kaptım. Bı kere yapan adam bı daha yapar. Esra Erol her imkanı veriyor ***** Mevla ise koşa koşa koşa pislik kocasının kollarına atliyor
(3,239 puan) tarafından
Işte bunu mevla anlamıyor pişman diyor sa.lak
0 oy
(1,058 puan) tarafından

En son evi görünce kötü oldu bakişlari değişti acaba esra erolami sığınacak ha gayrett esra ikna edecek gibi o evi odalri gordukce perişan olacak hele pisligi her gordugunde kadınsan bunu yapmazsin pişman ol nolur mevla:ermm:

(3,239 puan) tarafından
Aynen bende sonra dan fark ettim yaşadıkları aklına geldi ama mevla o eve dönmek istemiyormuş zaten
0 oy
tarafından
Esra erol ona güzel bi hayat sundu ama o ***** işte daha neyine güveniyorsa çok gurursuz gerçekten 
(3,239 puan) tarafından
Yanında ki i.t adama herhalde

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 873 göst.
12 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 926 göst.
2 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 240 göst.
27 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu