0 oy
451 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar yalan soylemicem insan aile rızası varken neden kaçar ki diye düşünürdüm kiii bu olayı görene kadar. Aman Allahım o nasıl bir anne yaa zorla evlendiriyor zorla ara bozuyor. Kız iyi ki kaçmış valla öyle bir anne düşman başına. Adam da o kadar sey dediler yine de çiçeğini almış gelmiş kızın ailesi çok ayıp etti kadını izlerken delirdim resmen :D

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Valla dinden bahsediyo ama bence kadının bişey bildiği yok yani sevmişler olan olmuş kız hamile onları birleştirmek yerine tersini yapıyı 

tarafından
Valla ya oğlunun başını da yakmış zorla evlendirmiş yazık. Bütün çocuklarının hayatıyla oynuyor
(6,075 puan) tarafından
Kimin kaynanası buuuuuuuuuuuu :D
tarafından
Hahaaa esrağğğğğğ:)
-Reklam-
0 oy
(4,694 puan) tarafından
Amannnn valla sorma. Allah korusun  oylelerinden.... boyle bir insanin carsafli olmasi da hakkını  vere vere örtünmedigini gösteriyor  malesef. 
(4,694 puan) tarafından
Örtüsüne laf etmek degil benimki canim. Sadece hangi kuranda hangi kitaota yazıyor  istedigiyle severek evlenen birini ayirmaya calismak. Dediğini  yapmadi diye  tüm  ailesinden mahrum etmek. Cirkeflik yapıyor  cidden.
tarafından
Hem öyle yapmış hem oğlunu zorla evlendirmiş çocuk yaptırmaya çalışmış çok tuhaf bir insan ömrümde görmedim böylesini
(4,694 puan) tarafından
Valla insanlar bi garip yaaa.. bilmediğimiz  ne hayatlar var .bilmedigimiz ne karaketerler var. Allah korusun hep iyi  insanlarla karşılaştırsın rabbim.
tarafından
Ay yorumunu şimdi gördüm o güzel duana amin demeden gecmeyim çok çok aminnn :)
(4,694 puan) tarafından
Aminnn aminnn  bol bol canım . Valla fikri ,zikri  ,görüntüsü, kalbi bir insanlar çıksın  karşımıza  ne yedugu belirsiz orasi burasi ayri oynayanlardan uzak eylesin Allahim...
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Valla bencede yani çok değişik bir insan. Dinde böyle birşey yok oğluna benim istemediğim kızı istemezsen sana verdiğim sütüm haram olsun deyip oğlunu bir evliliğe zorluyor. Allah evlatlarına sabır versin ne diyim... 
tarafından
Insallah doğru yolu görür yoksa bütün evlatlarını tek tek kaybeder
tarafından
Amin ama böyle insanlar değişmez ama etraflarında kimse kalmaz
tarafından
Yusufeymen aynen öyle demiş üstüne çocuk yap çocuk yap diye baskı yapmış 2 sene boyunca
(2,319 puan) tarafından
Evet canım oğlunu kendi istediği biriyle evlendirmek için bu kızla evlenmezsen sana hakkımı helal etmiyorum sütüm haram olsun demiş. Bu kadın herkesi elinin altına alıp yönetmek isteyen bi bencil Allah hidayet etsin.
tarafından
Böyle yaptıkça çevresinde hickimse kalmayacak. Allah akıl versin
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Kızı hamile daha Büşra gelsin onu Muş a götürüm istediğiyle evlendiririm e zaten kızın sevdiği adamın yanında ne denir ki Allah ıslah etsin 
(1,457 puan) tarafından
Sen ne diyon Esra Erol bile zor başediyorfu :)))
tarafından
Esra erol bu aralar hep sorunlularla baş etmeye çalışıyor yazık:D
(1,457 puan) tarafından
İzlemiyordum da biri burda post açmıştı Esra Erol daki Hatice teyze diye bende merak ettim baktım 5 dk bile çekilmez ki
tarafından
Ben postu görmedim yoksa üstüne post açmazdım
(1,457 puan) tarafından
Amaan nolceekkk
0 oy
tarafından
Öyle anam olsa daha 10 yaşında kaçardım. Allah ım tam intiharlik. O konuşunca insan boğuluyor 
tarafından
Kız 10 yaşında da kaçılmaz :)) kadın kafadan kontakk
tarafından
Ay felaket bir kadın. Düşman başına
0 oy
(14,216 puan) tarafından
Kadın asla susmuyor ben izlemiyorum kafama ağrılar girdi 
tarafından
Şimdi Mevla geldi gerçi bunlar da ayrı bi tantana
(14,216 puan) tarafından
Mevla boş bir insan
tarafından
Hem dee bomboş
(2,319 puan) tarafından
Mevla da bugün kocasının yanına geçmiş. Gurursuz yüzsüz birde plancı bence ilk gün ağlayıp mahsus mağduru oynadı ama hiç alakası yok kendi isteğiyle durmuş onlarla. Bugünde abilerim benim arkamda boşan gel bakarız diyorlar diyor. Hepsi aynı malll afedersiniz..
0 oy
(867 puan) tarafından

Nasıl bir kadınsa ne kız konuşuyor ne oğlu konuşuyor cok baskı uygulamış belli

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 427 göst.
15 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde BetusMoms (4,424 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 696 göst.
4 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 460 göst.
13 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yenianne_tugce (1,760 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 595 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,337 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,480,431 soru

24,224,467 cevap

338,845 kullanıcı

...