0 oy
395 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Hanımlar kolunu yukarı uzatmakla bebek emzikten düşer mi üç aylıkken nelere dikkat etmeli 

9 Cevaplar

0 oy
(566 puan) tarafından
Çok fazla esneyerek uzanmak iyi değilmiş canım ben öyle okumuştum bi yerde 
-Reklam-
0 oy
(17,092 puan) tarafından
Bana ebe yüksek yerlere uzanma demişti. Ilk haftalarda risk oluyor demişti.
tarafından
Üç aylık oldum hala kasiklarima sancılar giriyor normal midir bu
(17,092 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Benim düşuk riskim yoktu perde  bile astım hiç sancım olmadı. Riskin varsa biraz daha dikkat et canım.
tarafından
Riskim var evet başından beri plasenta aşağıda damarlanmalarim fazla bir kaç kere kanamam oldu sürekli düşük ilacı kullanıyorum
(17,092 puan) tarafından
Canım o zaman doktorunu dinle ne diyorsa ona göre hareket et. Senin durumunda genelde yürüyüş bile yapılmıyor diye biliyorum. Gerekirse ev işlerini bile yapma , bebeğinden kıymetli mi. Bol bol dinlen.
tarafından
Hep yattım şimdiye kadar da işte artık 12 hafta olunca yavaş yavaş hareket edeyim diyorum son kontrolde doktora hiçbir şey sormadik herşeyi unuttuk eşimle receteyi bile almayı unutmuşuz o derecede:))
(17,092 puan) tarafından
Bir dahaki kontrole kadar dikkat etmeye devam et canım. İnanki riske atmaya gelmez , işleri biraz daha ihmal et bişey olmaz. Sen kendini biraz daha şımart , yat dinlen ;)
tarafından
Bir ay sonra çağırdı ya zaten kalkamıyorum ki galiba yata yata karpuz olucam sonunda :) çok yatmaktan mi bilmiyorum ama kalkınca kasıklarım agriyor sanki orda bı ağırlık var o zorluyor gibi hissediyorum
0 oy
tarafından
Öyle derler canım
0 oy
(954 puan) tarafından
Öyle derler ama ben hep uzandım  çok çok nadir durum bebek kordonu kısa olabilir mis onun için 
tarafından
Ben kolumu uzatiyorum hafif ayaklarımı da yükselterek bu kadarindan bişey olur mu acaba
(954 puan) tarafından
Zannetmiyorum bi şey olacağını ama doktor öyle dediyse dikkat et vardır bi bildiği belki
tarafından
Doktor demedi de düşük riskim vardi kanama alanı vardı plasenta aşağıda falan şuan ne durumda bilmiyorum ama bir sürü ilaç kullanıyorum
(954 puan) tarafından
Yine de dikkat et o zaman sandalye bi şey köy öyle al
0 oy
tarafından
Kanama alanın varmış. Senin günlük işleri bile yapmaman lazım. Ben 2 aya yakın yattım. Kanamam oldu hastaneye yatırdı doktor. Çıkınca da yattım hep . Dikkat etmen lazım..
tarafından
İşte artık 12 haftalık oldu yavaş yavaş hareket edeyim diyorum son kontrolde geçen hafta hicbirsey sormadik doktora unuttuk herşeyi reçeteyi bile unuttuk sonrs arayıp sorduk receteyi tekrar düşük ilacı yazdı magnezyum kan ilacı decavit progestan falan kullaniyorum
tarafından
Sana şu kadar diyeyim. Benim kanamam 14+5te oldu.. geçti zannetme yani. 21 haftaya kadar kanama ve leke olarak devam etti
0 oy
(865 puan) tarafından
Bnde ne emziği ne diyor  bu kiz diyorum :)sanmıyorum oyle bisey olduğunu bebek kaslarımıza bağlı degil ki uzandık kaslarımız esnedi düştü diye bisey olamaz  bence .ben tüm hamileliğim boyunca normal hayatıma devam ettim .bi riskim yoktu doktoruna danış yine
tarafından
Benim düşük tehlikem var ya baya ilaç kullanıyorum kasık agrilarim da var bıçak kesiği gibi
(865 puan) tarafından
Hi cok geçmiş olsun .sen yine dikkat et o zaman bol bol dinlen.saglikla gelsin ins
0 oy
(163,332 puan) tarafından
dikkay et cok tehlikeli 
tarafından
Ağır tencere falan kaldirsam bişey olur mu şimdi 12 haftalık
(163,332 puan) tarafından
Olurmu olur kaldirma daha haftan kucukmus
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Canm benimki riskli gebelikti mersinde profesör filiz çayan var ona gidiyodum yuksek yerlerden kolunu uzatıp bisi almaya çalışma demişti halada yapmıyorum 
tarafından
Tamam öyle yapayım teşekkür ederim bebek ne zaman benim yediklerimden beslenir
(1,345 puan) tarafından
Canm  gebeliğin ilk gününden beri bebek senin yediklerinden beslenir bol bol meyve ye sebze ye ben et balık tüketmiyorum yiyemiyorum bol bol meyve yedim ondan hazır şeyler tüketmemeye çalış abur cubur dan uzak durmaya çalış sağlıkla al minnoş u kucağına insallah
tarafından
Seninkinin cinsiyeti ne canım hayırlı olsun sende inşallah:)
(1,345 puan) tarafından
Saol benimki erkek 35+5im sen kaç haftaliksin cinsiyet belli oldumu
tarafından
Ben 12 haftalıgim çok merak ediyorum doktor benzetme yaptı sonra geri alıyorum 16 da bakarız dedi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 343 göst.
28 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 548 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Elfu (1,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 323 göst.
7 Haziran 2023 Diğer kategorisinde kubra38 (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 283 göst.
3 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meltemmmm (1,022 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,642 soru

24,061,635 cevap

330,163 kullanıcı

...