Slm kizlar 27 temmuz da suan oturduğumuz eve kiracı olarak girdik her evde yapılan senelik sözleşme yaptık hic hesapta olmadan cok şükür bir ev denk geldi bugün tapuyu aldik nisana kadar kirayi ödemiştik zaten oturur oturmaz geleyim mevzuya esim ev sahibini aradi abi ben ev aldim eve geçicem 2 aylik kirayi ödedim zaten 1 kirayi bana ver digeri sende kalsın ben cikacam dedi ev sahibi yok çıkamazsınız sozlesmeniz var ha illa cikacam diyorsanız 2 kira daha ödeyin hazirana kadar ödemiş olursunuz bugun çıkarsanız bugun çıkın ben size iyilik yapayım 1 ay kirasi da benden olsun diyor kizlar Allah aşkına mantıklı mi biz bu ay çıksak zaten 2 ay fazla ödemişiz 2 daha odeyecemisiz neymis ev boş kalıyormuş zararını karşılamak zorundaymisiz otursak yine zarardayiz evimiz olduğu halde yine kira ödeyeceğiz sizce ev sahibi hakli mi bu insanlık nereye gidiyor ya oturmayacagimiz kirayi istiyor adam bide sozlesme yaparken 2 bin TL vermiştik onu da yakıyor tamam onda hakli kapora şartlara uymazsa yanar ama bu adamın yaptığı ne Allah aşkına yazin