0 oy
217 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,368 puan) tarafından

Bu konuda tecrübeli erkek annelerine soruyrm birincisi oglum 15 aylik bu yas da mi yoksa 5 yas sonrasi mi onerirsiniz ki ben bu yas da daha kolay olur diye biliyrm ama 

Ikincisi kayinvalidem sünnetten sonra bez takmama gibi bir sey dedi ama bildigim kadarıyla zaten bezdeki idrarla daha cabuk iyilesiyor teskkeur ederim simdiden cevaplarinza

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oğlum 8 aylık yarın randevu almaya gidecem bende 
-Reklam-
0 oy
(9,610 puan) tarafından
5 yaş sonrasında zorlanabilirsin canım hem sen hem oğlun zorlanır ama şuan yaptırırsan daha iyi olur ben 5 aylıkken yaptırdım maşallah çok iyi atlattı hiç bise anlamadı 
(1,368 puan) tarafından
Bende o aylarda istemistm canim cok iyi olurdu ama yaptrmdm şimdi hareketli bi de ondan korkuyrm
(9,610 puan) tarafından
Nasip değilmiş canım ama fazla geciktirme yaptır zaten hemen iyilesiyo sadece ilk idrarını yaparken çok ağlayabilir ilk gün huysuz olabilir ama ertesi günü ağrısı hafifler bi kaç gün dizginleştir hep yanında dur ani hareketler yapmasın bi kaç gün başında dur sen kendin oynat hareketlerini mecbur bi kaç gün kısıtlaman lazım eğer fazla hareketliyse ama üçüncü günden sonra en fazla 1 haftaya hiç biseyi kalmaz eski haline döner
(1,368 puan) tarafından
Aynen öyle yapacgm artık tesekkur edeerim
(9,610 puan) tarafından
Rica ederim canım şimdiden geçmiş olsun Allahım damatligini görmeyi de nasip etsin inşallah
(1,368 puan) tarafından
Amin hepimizinkini insaallah
0 oy
(11 puan) tarafından
Şimdi yaptır cnm beş yaş sonrasını bekleme çok zorlanirsiniz hem çabuk iyileşir bez tak ama beze yağ sür ki ona yapışmasın hemen iylesir eltimin oğlu iki güne iyileşti 
0 oy
(2,018 puan) tarafından
5 yas sonrasini bekleme simdi yaptir. Bez bagayabilirsin kopuk bardak koyarsin bebegin idrari dedigin gibi daha cabuk iyileştirir canim
0 oy
(12,959 puan) tarafından
Yaptır bence daha anlamıyor şimdi benim oğlum 4.5 yaşında hala sünnetsiz kocam başını duvarlara vuruyor ama nafile bu yaz sünnet yaptıracaz inşallah oğlum aşırı korkar doktordan travma geçirmesinden korkuyorum 
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Benimde oğlum var minyon bayağı 5 yaşında kuru çocuk diyorum ben ona : ,) ben nasipse  ,7 yaşında düşünüyorum 
0 oy
(943 puan) tarafından
Ben 3 aylıkken yaptırdım cnm 
0 oy
(774 puan) tarafından
4 aylıkken yaptırdık bez taktik dedi doktor sadece bir numara daha büyük bez taktik çok iyi oldu erken olmasi 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,688 soru

24,062,334 cevap

330,195 kullanıcı

...