0 oy
283 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (769 puan) tarafından
Köyde yaşıyoruz ailemle aramda çok bir mesafe yok ordan bir komşumuz kahvaltıya çağırdı onlara söyledim işte pandemi sönemi bilmem ne köydeyiz kadının dışarı çıktığı yok ailemden farkı yok işte laf ladı açtı 2 3 günse bir annemdwymişim halbuki hafta 1 kez gidiyorum çok kırıldım zaten hiç bir yere gidemiyorum virüsten dolayı kendileri virüsten öncede bu yapıdaydı ne düşüneceğimi şaşırdım artık 

5 Cevaplar

0 oy
(2,127 puan) tarafından
Of zaten istiyorlar ki adım atmayalim hele kendi tarafımıza hic
(769 puan) tarafından
Çok sinirlerim bozuldu o kadın ne aşersem hep getirdi bunda da lkinde de
(2,127 puan) tarafından
Onu görmezler canm istersen senin taraf dünyayı sersin gözlerine girmez ama kendi tarafları yapsa geçmiş olsun dese bile yani almadan hemen dünyayı önlerine sererler
(769 puan) tarafından
Bırak canm ya asla haksızlığa gelemiyorum gidecektim geçenler de gelme dışardan biri geldi dedi sonra kahvaltıya gelirsin dedi o kadar düşünceli insan :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
He de geç onlara her gün gitsen  ailene senede bir gitsen de yaranamazsin  hergun ailene gidiyo onlara senede bir gidiyo olursun takma boşver 
(769 puan) tarafından
Valla anlamıyorum artık kendisi annesine bile çıkmıyormuş bilmem ne
tarafından
Aman boşver bi kulagindan girsin digerinden çıksın tamam baba de geç anlatamazsın  tedbirini al git
(769 puan) tarafından
Hep kendiniz bilirsiniz diyip böyle konuşmalar çok kırıyor yeminle
tarafından
Aynen öyle
0 oy
(163,574 puan) tarafından
seni eve hapsedecekler ama kendi kizlari olsa oylemi 
(769 puan) tarafından
Aile bağları kötü ki kendileri asla bir ywrw gitmez
0 oy
tarafından
Ona neymiş o kim oluyormuş ne zaman istersen gidersin keyfinin kahyası mı o ben olsam hiç takmam kafama amaann boşver
(769 puan) tarafından
Aynı evde yaşıyoruz danışıyorum gende olmuyo
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Takma dicem de insanın canını sıkıp çıkıyorlar ne varmış yani onlar senin ailen onlar seni dogurdu büyüttü gelin etti diye vazmı geçecekler ya bu insanların düşüncesini anlamıyorum
(769 puan) tarafından
Vallahi annemede aynı tepki o komşumada kadının ettiği yardımları onlar düşünmez
(1,452 puan) tarafından
G.erizekalılar işte

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,580 soru

24,185,627 cevap

336,600 kullanıcı

...