0 oy
159 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (32 puan) tarafından
Kızım 6 aylık idrar yolunda taş ve kum var  başına gelen varmı 

3 Cevaplar

0 oy
(163,452 puan) tarafından
Gecmis olsun bilgim yok
(32 puan) tarafından
Sağolun ❤
-Reklam-
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Bizim 4 aylıkken vardı taş değilde kum vardı yani bakteri oluşmuş sünnet oldu geçti 
(32 puan) tarafından
Acaba kizlarda nasıl geçer intibiyotik başladılar geçmese ine verecekler
(32 puan) tarafından
Nasıl belirtileri vardı acaba bebeğim terliyor geceleri yatmıyor sürekli elim beşikte birde sürekli ayaklarını yere vuruyor
(9,610 puan) tarafından
Aa onu bilemiyorum canım bizim 1 ay sürdü 1 ay boyunca 1 hafta antibiyotik kullanıp idrar tahlili yaptı 4 kere tahlil yapıldı en sonki tatilden sonra yine bakteri üremesi cıktı doktor hastanede tedavi edilmesi lazım dedi ama delik deşik edilmesine kıyamadı tekrar tahlil istedi çok şükür onda temiz cıktı sonuç çıkar çıkmaz 5 aylıkken sünnet ettirdik çok şükür 4 aydır bise yok..bide idrar tahlilini ne kadar süre içinde hastaneye götürüyosun evde mi alıyosun idrarini
(9,610 puan) tarafından
Cok ağlamaları vardı geceleri birden bire ağlayarak uyanırdı afedersin kusmaları artmıştı genelde idrarını yaparken de çok ağlardı 20 dakika boyunca hiç susmadan ağlardı sancısı çok olurdu masaj yapınca rahatliyodu
(32 puan) tarafından
Evde aldım hemen götürdüm hasdaneye
(32 puan) tarafından
Buda öyle ya
(9,610 puan) tarafından
Yarım saat içinde labaratuvara gitmesi lazım çünkü kaldıkça da bakteri oluşur oda yaniltabilir eğer özel hastaneye gidiyosan gerekirse orda yaptır hemen teslim et..antibiyotigini mutlaka düzenli ve saatinde kullanmaya çalış inşallah hastanede yatmasına gerek kalmaz bide bezini devamlı değiştir idrarli bez çok kalınca da iyi değil sadece idrarını yapsa bile nemli temizleme pamuguyla iyice temizlemeye çalış..illaki yapıyosundur ama insanın bazen eli kolu baglaniyo napicagini bilemiyo
(32 puan) tarafından
Inşallah cnm benim ya meleğim iylessin evet doktor söyledi bize hemen götürdüm cnm
(9,610 puan) tarafından
Inşallah iyileşir canım gerek kalmaz iğnelere..Rabbim başka hastalik vermesin inşallah
(32 puan) tarafından
Inşallah cnm benim sağol güzel dileklerin için
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun
(32 puan) tarafından
Sağol cnm benim

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 497 göst.
10 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Seyma0606 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy