0 oy
387 göst.
Diğer kategorisinde (735 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Merhana Annecikler. 1 haftadır açılmam yaklaşık 

3 cm.    38+4 deyim. Hiç sancım yok. Sizce suni sancı alsam açılmam olur ve normal doğum yaparmıyım?

Yoksa kendi sancılarımı beklemeye devam mı edeyim.

(Bu arada sancılarım düzensizde olsa vardı. Ama kötü bir hastane tecrübesi sonucunda gakiba korkudan kesildi. 1 haftadır hiç sancım yok.)

13 Cevaplar

0 oy
(531 puan) tarafından
3 doğumumu da suni sancı ile yaptım rahim açıcı iğne vuruyolar canım faydası çok açılma olmazsa da sezaryen olursun kendini rahat tut stres yapma inşallah sancın kendi gelir daha varmış biraz daha beklersin Rabbim kolaylıkla kurtarsın canım sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini ❤️
(735 puan) tarafından
Amin inşaallah teşekkür ederm :)
-Reklam-
0 oy
(163,485 puan) tarafından
Benikde 38w4 3 santimdi o gece sancilandim
(735 puan) tarafından
Bnm 1 haftadır böyle sancimfelan da hiç yok bekliyorm
(163,485 puan) tarafından
Bemde 3 cm le 9 gun bekledim
(735 puan) tarafından
Bnde bu 8. Günüm oluyor nasip bakalım bizim oğlanın keyfi ne zaman gelmek isteyecek
0 oy
tarafından
Başlığını düzelt ki postun kapanmasin canım 
(735 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederm
0 oy
(7,094 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kuzum daha gunun tam olarak dolmamis doktor komtrolu altinda sık *** hastane randevularina giderek normal sancini bekleyebilirsin ve ayrica bolca yuru sicak dus al otur kalk egzersizler yap ve yorulmiycak sekilde iliskiye gir 
(735 puan) tarafından
Yuruyus yapıyorum diğerlerinide bi deneyeyim bakalım ne olck bu arada teşekkür ederm
(7,094 puan) tarafından
Onemli degil cnm
0 oy
tarafından
Açılma olmzsa sancı pek bsye yaramz cnm .bnm bı akrabama 3gun sancı verdiler açılma olmadı sezeryan oldu .bnde tam tersi saat başı bı santim açılma oldu hem sancı 8saatte doğurdum Allah bilir 
(735 puan) tarafından
Benm kendi sancim varken acilmam oldu ama sancim kesilince acilmam da durdu. Sancim olur mu olmaz mı bilmiyorm
tarafından
Sancin varken açılma olduysa kons doktorunla işte ama bnce tut icnde gdbldgi yere kadar :D
(735 puan) tarafından
Zaten bizimkinin gelmeye niyeti yok gb :)
0 oy
(678 puan) tarafından
Hurma  adaçayı denediniz mi az daha bekleyin bence açılma başlamış olur birde yuruyus günde 5000 adim atın ama bunları araştırın öyle yapın herkesin vücudu kendine tabi hayırlı doğumlar inşallah 
(735 puan) tarafından
Hurma yiyorum , yuruyus de yapıyorum ama adaçayını pek önermiyorlar.
(678 puan) tarafından
Işte son haftalarda öneriyorlar acilma için ama bisey diyemem yinede siz öyle biliyorsanız
(735 puan) tarafından
Kimisi öneriyor kimisi önermiyor diye insan şüphede kalıyor :)
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Sıcak suya otur kasiklara tut özellikle ve bol bol yürü 
(735 puan) tarafından
Yuruyus yapıyorum sıcak suyuda bi deneyeyim inşaallah fayda si olur :)
0 oy
(84 puan) tarafından
Aklın varsa sanjin  yoksa gitme hastane ye ben o hataya düştüm suni sanjiyla doğum yaptım 
(735 puan) tarafından
Aslında bnde çok istemiyorum suni sanci inşaallah kendi sancimolurda gerek kalmaz
0 oy
(275 puan) tarafından
Canım belli ki ilk doğumun. 40 haftaya kadar bekletir doktorlar sen sabret yürüyüş yap, merdiven in, çık, duş al ılık suyla açılan da olur sancı da korkma hiç. 
(735 puan) tarafından
Birden sancılarım kesildiği için endiseliyim. Merdiven inip cikiyorm yuruyus de yapıyorum bakalım hele
(275 puan) tarafından
Sabret güzel anne annelikte sabretmek doğumu beklemekle başlıyor Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
(735 puan) tarafından
Sabrediyorum da insan son zamanlar çok sabırsız oluyor. Amin inşaallah ♡
0 oy
tarafından
Ben 40/haftada 1 cm di 40+2 de 3 cm oldu suni verdiler 3 saatte dogurdum canim bekle bence 
(735 puan) tarafından
Haftaya pazartesi tekrar kontrole gidecem o zaman 39 haftalık olmuş oluyorum inşaallah kendi sancim olur :)
0 oy
tarafından
Daha erken 42 ye kadar yolu var bekle 
(735 puan) tarafından
Inşaallah o zamana kadar kendi sancimla doğum yapmak nasip olur :)
0 oy
(515 puan) tarafından
Kuzum benim de 38+1Ken 3 cmdi doktor suni verelim dedi annemler kendin cek vs dedi bebeklerde ayni sekilde soyledi. Evim hastane arasi 6 7 dk 39da bi anda suyum geldi hemen gitmeme ragmen bebegim kalp atislari 200 240 arasindaydi. Ve bebegim kanalda fazla kaldigindan dolayi baya problem yasadim doktorun ne derse onu yap bence ben sezeryan oldum o kadar normal istedm hakkinda hayirlisi olsn canm 
(735 puan) tarafından
Araştırma hastanesi suni sanci verelim dedi kabul etmedm başka  hastaneye gittim dedi her hafta kontrole gel bekle dedi. 2 hastanede farklı söyledi hafta ya pazartesi yine doktora gidicem  o zaman 39haftamda olmuş oluyorum bakayım doktor ne diyor ona göre hareket ederim artık. Inşaallah a o zamana kadar kendi sancim olur yani ben öyle ümit ediyorm
0 oy
tarafından
Doktorun nasıl yönlendirirse öyle yap canim
(735 puan) tarafından
Araştırma hastanesi suni sanci verelim dedi kabul etmedm başka  hastaneye gittim dedi her hafta kontrole gel bekle dedi

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 222 göst.
3 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seldaa (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 594 göst.
23 Haziran 2023 Diğer kategorisinde yenibiben00 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 305 göst.
23 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde berkin (907 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.