0 oy
2,794 göst.
Diğer kategorisinde (2,767 puan) tarafından

mutfakgimi fotografini isteyenler vardi malesef guzel bi mutfak degil dolabda takamadik duvar kerpic tutmuyor o makinenin ustundeki tahtalar ve karsi tarafdaki cekmeceli tahta çöpe atilmis kayinbabam belediyede calisiyor o bulup getirmis bende temizledim bu sekilde degerlendirdim ocagim mutfak asiri soguk oldugu icin bende hem hamileyim hem cocukluyum mutfaktayken bisey olsa duymuyorum kis bitene kadar koridoruma tasidik bu sekilde oldu lutfen kinamayin bazi kisiler cok seviyor benim bu durumumu kinamayi linclemeyi kalp kirmak iyi birsey degil uc gunluk dunyada:'(

image

image

image

61 Cevaplar

0 oy
(425 puan) tarafından
Aynı dediğin gibi 3 günlük dünya kime öle kim kala nede olsa kefenin cebi yok ki bişi götüresin sağlığınız huzuru nuz mutluluğunuz yerinde olsun da inşallah herşey yavaş yavaş hallolur 
(2,767 puan) tarafından
Valla ya yarin ne olcagi belli degil millet kalkmis bana laf ediyor
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bi evi ev yapan eşya değildir huzurdur sevgidir sağlıktır gerisi olur gider . 

Rabbim sağlık sihat versin kuzum 
Huzurunuz bol olsun 
Rabbim gönlüne göre versin <3

Linçleyecek olanın insanligindan şüphe ederim
Rabbim merhamet sevgi versin kursaklarina 
Ha yok illa tartışmak isteyen olursa çok güzel tartışırım bekliyorum;)
(2,767 puan) tarafından
Ben tartisamiyorum ya iki defa tartistim uyari aldim hatta birinde iftirabile yedim oyuzden hic ugrasmiyorum
tarafından
Bi yürekli çıksında ters birşey yazsın bakalım:) bekliyom ben burda.
Sen kendini üzme ❤
Sağlığın huzurun yerindeyse heryer cennetdir insana
(2,767 puan) tarafından
Sagol canim guzel dusuncen icin tesekur wderim
0 oy
tarafından

İşini görüyorsa sorun yok önemli olan eski olmasi değil temiz olması canım . Daha güzelleri senin ollsun inşallah sabır <3

(2,767 puan) tarafından
Amin canim insAllah
0 oy
(5,135 puan) tarafından
Önemli olan ev eşya değil huzurun varmı sağlığın yerinde mı eşinle mutlumusun bunlar var sa gerisinin önemi yok eğer huzurun yoksa sarayda da otursan o saray sana mutluluk vermez
(2,767 puan) tarafından
Valla oyle kimler gordum evi ne guzel o velerde otu4mak icin can atiyorum ama o evde oturanlar gecinemedikleri ivin anasinin evindeler simdi o guzelim ev bos bos bekliyor
0 oy
tarafından
Evinle ailenle mutluysan kimin ne dediğini umursama cnm orta da linç edilecek birşey yok ❤️rabbim herkezin kalbine göre versin ❤️
(2,767 puan) tarafından
Amin canim sagol
0 oy
(12,038 puan) tarafından
Nasıl olursa lsun canm Allah agız tatıyla oturmayı nasıp etsın
(2,767 puan) tarafından
Ilk bu eve geldigimde ev nasil olursa olsun yeterki benim olsun ben esim ve kizim yasiyalim bi evde dedim herkes ayy ev ne halde ay ev yikiliyor dedi kimseyi dinlemedim kaynanalarin yanindada bir saniye bile duramazfim artik 6 yildir canima tak ettiler  ciktik iste ama dimdi onun bunun dedigi laflar dusundukce bende sogudum evden
0 oy
tarafından
Mutluysan huzurluysan kime ne eşya para pul ev hepsi geçici önemli olan bu dünyada güzel huzurlu yasamak kalp kırmadan herkesi bos ver milet güzel olsada ila bi kusur bulur 
(2,767 puan) tarafından
Buluyorlar valla herseye kalip uyduryorlar
0 oy
(570 puan) tarafından
Herşey boş bu dünyada dünya malı dünyada kalır sen evinde mutlumusun bu yeter zaten 
(2,767 puan) tarafından
Sukur rabbime mutlulugumda huzurmda yerinde
(570 puan) tarafından
Ee yeter işte o insana :)
0 oy
tarafından
Mutluluk huzur olsunda eşyalar lüks önemli değil
(2,767 puan) tarafından
Aynen oyle
0 oy
tarafından
Bakım yaptıktan sonra herşey güzel oluo cnm Bnde rutubetli evde durdum mutfağı kötüydü su basıodu duvarlar dökülüodu bebeğim doğdu bronşit oldu o evde yeter ki sağlık olsun 2 sene önce çıktım o evden şimdi ki evim güzel ama pencereleri fln kötü küçük ama buna da şükür 
(2,767 puan) tarafından
Benim suanki evim camlari guzel odalarin bazilari buyuk bazilari kucuk degisik bi ev ama kullanilmiycak durumda degil cok begenerek girdim bu eve ben adam ederim dedim bu evi her telden bi ses cikdi sonradan sonra ya milletin dedikleride cikmaya baslayinca tasinalim dedim ama oyle pat diye olmuyor malesef rabbimin sinavi
tarafından
Aynn cnm pat diye olmuo hiçbirşey sıkma canını huzurun olsun sağlığın olsun gerisi boş zamanla herşeyin olr.
0 oy
(7,406 puan) tarafından

:'(Canım benim . Önceki oturduğum evde seninki gibiydi sobalı ve rutubetliydi. Allahım şükürler olsun mucizemi gönderdi hamile kaldım bi 9 ay daha geçti bebek doğdu 20 günlüktü baktık çocuk hasta olacak dikisliyken evi taşıdık eşimle doğalgazlı şimdiki evim. 3.5 sene rutubetli evde oturdm.. Benim mutfak kutu gibiydi. Iki kişi sığmıyordu:( Hey gidi günler hey.. Üzme kendini ⚘⚘❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣

(2,767 puan) tarafından
Sukur rutubet bu eve gelmemis ama nem kokusu var berbat bi sekilde onuda iste temizlik urunlerinin kokusuyla gecistiriyorum ama bir gun evde olmasam ertesi gun geldigimde evi havalandirmazsa duramayiz evde insAllah bende senin gibi bi eve tasinirim
(7,406 puan) tarafından
Valla herkese dua ediyom hepimizin inşallah kendine ait bi evimiz olur. Amin canım.
(2,767 puan) tarafından
Allahim razi olsun canim senden
0 oy
(22,062 puan) tarafından
Mutluysan sıkıntı yok kuzu☺
(2,767 puan) tarafından
Sukur kuzum
0 oy
(258 puan) tarafından
Önemli olan eşya ev değil o evde Huzur varsa gerisini bosver canım önemli olan Sevgi saygı huzurdur 
(2,767 puan) tarafından
Sukur rabbime huzurum yerinde
0 oy
(1,841 puan) tarafından
Önemli olan mutluluk huzur o olduktan sonra herşey zamanla hallolur içini ferah tut ❤️
(2,767 puan) tarafından
InsAllah canim insAllah sabir ediyorum rabbim banada verir insAllah guzel bi ev
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Zengin cocgu dglm helham bu mutfağı bulamaynlarda var bence gayet iyi mutfagin
(2,767 puan) tarafından
Tesekur ederim canim
0 oy
(2,475 puan) tarafından
Yaşının küçük olmasina ragmen ben senin her soruna bi cozum bulmanı mutlulugunu begeniyorum. Huzurluysan gerisi boş canım
(2,767 puan) tarafından
Ne guzel dusuncen var cok sagol
0 oy
tarafından
Biliyormusun canım bn kayinpederim den kurtulayimda böyle bı eve bile razıyım kimsenin linclemeye hakkı yok mutluysan  o ev bile saray gibi gelir sana
(2,767 puan) tarafından
Bende kaynanadan kurtulmak icin boyle bi eve geldim
tarafından
Boşver mutlu ol kaynanaya inat bnde öyle olacam inşallah
0 oy
tarafından
Aman cnm ya insanın huzuru oldun sağlığı olsunda gerisi boş bnm dayımın oğlu diyordu param var herşeyi satın ala bilirim ama mutluluğu asla alamıyorum mutluluğun olsun başını sokacak ewin var şükür olmayanlar sokakta kalanlar nasıl yapıyor güle güle otur kşmseyide takma 
0 oy
(2,076 puan) tarafından
Sağlığın huzurun yerinde mi o en büyük zenginliktir canım, seni linçleyenler evlerinde huzursuz mutsuz olan insanlar, seni kırdıgını düşünerek bundan mutlu oluyorlar, 10 kişinin evine bakıyorsun 10 da 10 aynı birbirine benziyor, kim ne aldı ne yaptı diye birbiriyle yarışıyorlar, sen tüm gerçekciliğinle mutlu huzurluysan kimseye şey yemek düşer canım benim 
0 oy
tarafından
Bu evin de hayalini kuran birileri olduğunu hiç bir zaman unutma. İnsanoğlunun nefsidir her zaman daha fazlasını ister. Rabb'im nefsimizi ıslah etmemizi nasip etsin. Kimin evi dublexdir o ev o duvarlar ona dar gelir. Seninki gibi mütevazı bir evi olandan da belkide mutluluk taşıyordur. O yüzden her zaman bulunduğumuz hal üzere hamd etmemiz lazım.
(2,767 puan) tarafından
Vallahi oyle guzel yazmissinki parmaklarin dert gormesin insAllah canm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 349 göst.
30 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Miraaaan (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 187 göst.
+1 oy
15 cevap 686 göst.
7 Nisan 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy