0 oy
519 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,372 puan) tarafından
4.5 yasinda çocugum evde malum sebeplerden hepimiz bunaldik cocugumda bayaga bunalmis catisma yasiyrz artik esim annemlerde kalsin iki gün o da bizde rahat edelim diyor evde bir de kardes var .Daha once dogumda tasinmada kaldi ama simdi keyfiyen kalacak ya bir yanım kalsin iyi olur diyor ama diger taraftan istemiyrm ister istemez bizim koydugumuz kural sınir tamamiyla yok oluyor vs siz olsaniz ne yapardiniz 

24 Cevaplar

0 oy
(5,268 puan) tarafından
Bnce 2 günden birşey olmaz
-Reklam-
0 oy
(865 puan) tarafından
Babaannesine bağlı güvenilecek biriyse gönderilir
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Kayinvalideniz uzaktami iyi anlasiyormusinuz 
(1,372 puan) tarafından
Biraz uzak ayni semtte degiliz bi sıkıntımız yok ama bizim yapmadigimiz seyleri yapar mesela eline telefonu verir uzun sure televizyon acar
(5,725 puan) tarafından
Yine değişiklik olsun derseniz siz bilirsiniz cnm
0 oy
(13,306 puan) tarafından
İki gün dinlenirsiniz ona da değişiklik olur. Bizimki tamamen gasp etmek istiyor çocuğumu bakacakmış gibi ben napayım 
(1,372 puan) tarafından
Öyleler gercekten bizmki de öyle
0 oy
(7,786 puan) tarafından
İyilerse koy canım havaniz degissin
0 oy
(532 puan) tarafından
Ben kimsenin evinde bırakmayı düşünmüyorum çocuğu daha öncede böyle bi yorum yapmıştım anası nerdeyse danası da ordadır diye ben kalırsam kalır ben gidersem gider öyle alıştırmaya dusunmuyorum çünkü alisirlar her iki tarafta çocuk kardesinden evinden sogur
0 oy
tarafından
Kızım 2 buçuk yaşında. Arada bir gidip kaluyor. Bazrn bir bazen 2 gece. Ama elhamdulillah biz sıkıntı yaşamıyoruz. Biz nasıl davranıyorsak onlar da öyle davranıyor. Misal evde şeker çikolata yasak onlar da vermez. Şımarmasına vs izin verilmeyecek şekilde yani. Doğuma az kaldı. Hem ben zorlanıyorum hem çocuk diye arada gidiyor. Eğer sizin davrandığınız gibi davranırlarsa gitsin tabi. Çocujlar da çok bunaldılar
(1,372 puan) tarafından
Oyle davranmlari iyiymis bizimkiler oyle degil malesef cekincem de o zaten telefon televizyon sınırsız her istedigi yapilir
tarafından
O zaman başka çözüm yolu bulmaya çalışın. Yoksa eve geri geldiğinde orada izin verilenler evde izin verilmeyince çocuğun tavrı değişiyor anne babaya karşı...
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Babanensi ilgiliyse kalsin ne olacak deisiklik olur kucuk deilmis ki 4 bucuk yasinda 
0 oy
(265 puan) tarafından
Senin yavrun sonuçta otoriten bozulur çocuğuma düzeni ben izin vermem.Buyuklerimdende öyle gördüm düzenli sorumluluk sahibi çocuk nnesinin yanında olan çocuk oluyor 
(1,372 puan) tarafından
Oyle oluyor evet bizimle bile gittiginde hicbir otorite kalmiyor istediklerini yaotirtmaya calisyor
0 oy
(14,200 puan) tarafından
Ben göndermem galiba bilmiyorum 
0 oy
(71 puan) tarafından
Benim oğlum çok seviyo babannesini babanneside onu çok seviyo. arada çok sıkıldığında gidip kaliyo bence güveniyorsan bakabilecekse babannesi gönder kalsin bi iki günden bisey olmaz 
0 oy
(1,318 puan) tarafından
Çocuktan uzak.kalip dinlenmek nedir ya. 
0 oy
tarafından
Canım sen çocuğu babanesine bırakıp 6 ay almicak değilsin bırak iki gün kalsın kotulugunu kimse istemez. Hem onlarin evine neşe gelir hemde siz biraz rahatlarsiniz çocuk biraz farklı zaman geçirir. Herkes evinde bunaldı. Bnce değişiklik şart otoritenin falanda bozulcagini düşünmüyorum.kati kurallara gerek yok diyet yaparken bile 2 gün mola veriliyor. çocuğuna iki gün bütün düzen içinde tatil verdiğini düşün sonra tekrar aynı şekilde devam edersiniz. Bnce sanada iyi gelir.
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Eger kurallarini uygulamayan biriyse gonderme derim.cocuk her istedigi yapilan yerde kalmak ister.snra eve almak icin gttiginde cocugun gelmek istemeyince basini vurursun.
0 oy
tarafından
Keyfi olarak kalmasına bende izin vermiyorum zorunlu bişi olunca 1 2 kere kalmıştı oğlum 
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Coxik doktorları anne babadan ayri kalmayı öneriyor yalniz haberin olsun. Coxuk icin iyi olmuyormuş okuduğum kitaplarda da öyle yazıyordu izin verilmemesi lazimmis bilgin olsun da 
0 oy
(853 puan) tarafından
Bn kalırsam kalir yoksa yemek yedi mi doydu mu usudu terledi mi diye düşünmekten duramam gibi 
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Gündüz gitmesi bişey olmaz ama gece kalmasını istemem kolay kolayda göndermiyorum şuna zaten kendi benden ayrılmak istemiyor gerçi bana fazla düşkün 
0 oy
(337 puan) tarafından
Ben bırakırdım çocukta az kafasını dağıtırdı ortam farklılığından iyi gelirdi
0 oy
tarafından
Çocukken bizde kalmak isterdik arada kalabilir bence ne olackki

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 821 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,295 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 282 göst.
0 oy
7 cevap 279 göst.
16 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bademira (1,367 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 110 göst.
31 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeyneb.Ali (64 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,984 soru

24,105,529 cevap

332,673 kullanıcı

...