0 oy
395 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (418 puan) tarafından
Oğlum 2 buçuk yaşında sayılır. Bende 29 haftalik hamileyim karnimda kocaman olduğu için wcye oturtamiyorum oğlumu. Lazimlik aldık onada oturmuyor ya poposu agriyor oturunca birde soğuk geliyor herhalde hemen kalkıyor aglaya aglaya. Aslında yapmak istiyor ama lazimligi sevmedi başka ne önerirsiniz

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Lazımlık rahatsız gerçekten çocuk 2 dk otursa poposunda izi çıkıyor hemen eğitici klozet var daha güzel durumun varsa ondan al 
(418 puan) tarafından
Var kuzum yeter ki öğrensin birde onu deneyim  tekksr ederm
tarafından
Yazın bende öğretcem inşallah 3 yaşında olacak klozet istemiyor lazımlık istemiyor normal tuvalet de istemiyor bilmiyorum nasıl yapacam
(418 puan) tarafından
Aynen tuvelete de götürdü babasi ama yok öyle duruyor sağ ssolla oynuyor ağlıyor zorlayincada klozet belki ise yarar yoksada köy vercem ne zaman ogrenirse ogrenir yaza bırakırım artik
tarafından
Klozeti de dene şarkılı falan oluyor onlar belki dikkat çeker yapar ama Klozeti banyoya koy oraya alışsın orda yapsın sürekli salona falan koyma
(418 puan) tarafından
Tamam canım dua et bize ogretebileyim doğumdan önce
-Reklam-
0 oy
(864 puan) tarafından
Stıcker felan yapıştırsan
(418 puan) tarafından
Var üzerinde canım ama oturunca poposu agriyor rahat değil galiba geri kalkıyor
0 oy
(17,147 puan) tarafından
Acaba biraz havalarin ısinmasini mı beklesen. Benim kızimda tuvalete gitmek istiyor ama ben biraz havalar ısınsın diye bekliyorum. 
(418 puan) tarafından
Nasıl basladiniz nasıl devam ettirdn canım üzerine filan yaptığı oldu mu süreci anlatir misn
(6,048 puan) tarafından
Ben sürekli sen ablasin bak işte kuzenin hep tuvalete gidiyor sen buyudun artık bezler sana olmuyor falan dedim kukulinin bez bıraktırma videosunu aciyordum sürekli(o çok işime yaradı.) Sürekli örnekler verdim sende yaparsın dedim. Su geçirmeyen kilotlardan aldım ama hiç bı ise yaramadı. Bir kaç kez kaçırdı altına hiic kızmadım olur bazen diyordum. Lazimligi da girişe koydum önce. Aklıma geldikçe oturttum. Bir kaç gün sonra kendisi gelince söylemeye başladı.  Öyle devam ettik geceleri ilk ay bağladım baktım ki yapmıyor gece de daha sonra gece de baglamadim. Ama bagladigimda da o uyumuş oluyordu bağladıgimi hiç görmüyordu. Unutmuştu bezi sonra kendisi hiç istemedi misafirliğe gittiğim dönemler oldu korktuğum için bağladım bir kaç kez ama istemedi. Sıvı geçirmeyen alez de alırsınız yattığı yer için gittiğiniz yerlere de kendinizle götürmek için. 2 yaşında biraktirdim hem memeden hem bezden kestim aynı dönemde.
(418 puan) tarafından
Ay darısı başıma inşallah memeden kestim çok oldu onu kolay biraktik. Tuvalete deniyorum 1 buçuk yasindan beridir ama daha başarılı olamadik
(6,048 puan) tarafından
Bende önce bir kere denedim ama benden kaynaklı sabredemedim en fazla iki gün dayandım. Erkendi diye bıraktım . 2 yaşında inat ettim dişimi sıktım 1 haftada hallettik
(418 puan) tarafından
Ben klozeti alayimda tekrar deneyim kuzum tesekkr ederm ınsllah tez zamanda ogretirm
0 oy
tarafından
Benimki de 25 aylık havalar iyice ısınsın öyle öğretcem dediğin gibi üşüdüğü için oturmak istemiyor olabilir
(418 puan) tarafından
Ondada bebis doğmuş olacak ilgilenemezsem tuvaletiyle diye düşünmüştüm
0 oy
tarafından

Daha erken havaların ısınmasını bekle 

(418 puan) tarafından
Bebis doğmuş olacak ya kuzum ilgilenemezsem tuvaletiyle diye düşünmüştüm
tarafından
Ama hava soğuk canım üşür tuvaletini falan donuna yapınca bence az bekle yaz daha rahat olur
(418 puan) tarafından
Oda var demi doğru tecrübesizlik işte saol kuzum bekleyim en iyisi
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Canım uygun fiyata satılan lazimliklar evet çok popo acıtıyor bende ilk ondan aldım baktım ki kızarıyor oturunca poposu. Klozette devam ettik. Daha kaliteli aynı normal klozete benzeyen çocuk lazimliklari var onları oneririm
(418 puan) tarafından
Bulamadm bizim buralarda canım internette görmüştm bazısı demiş korkuyor onu görünce bazısı demiş oyuna çevirdi bende normal olani aldım oda acitiyor galiba kızariyor dedigin gibu
(6,048 puan) tarafından
Korkacagini sanmam. Eğlenceli de olur ona uzun süre de kullanabilirsin belki.
0 oy
tarafından
Klozet varsa klozet kapağı al. O çok iyi oluyor 
(418 puan) tarafından
Klozet yok malesef canm

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 157 göst.
0 oy
2 cevap 78 göst.
16 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Svdszmn (13 puan) tarafından soruldu
0 oy