Hanımlar benim alt katimda. Bitane eşinden ayrılan adam var bir iki kere kombi için zile bastı o zile basmadan ev sahibim arayıp rica etmişti. 1 cide suyu eksilmiş. Kombiye su bastım. Yerini gorterdim 2 cide arza veriyor di reset atması gerektiğini söyledim gösterdim. İnsanlık halı dedim ama adam iyice abarttı. c.tesi kapıda kalmış sabahın 7 bucugunda zile öyle bir basisi vardiki. Bu an eşimle şey dedik birine birşey oldu bize ulasamadilar. O korkuyla nasıl üzerimizi değiştik balkona çıktık nevrimiz döndü ve biz o balkona çıkana kadar sürekli bastı. Adam eşimi görünce. Yüzünü astı kapıda kaldım ev sahini ararmisin. Yedek anahtar varmı dedi. Aradık yoktu eşimde yardımcı olmak için. Assa indi adam kapıyı açmış hallettim dedi akşam eşimin gelmesine yarım saat vardı. Torna vida için zile bastı. Az önce fırça için zile bastı. Abi senin balkonunda ben burdan görüyorum dedim kusura bakma görmemişim dedi. Neden se eşim yokken birşeyler istiyor soruyor bu beni rahatsız etmeye başladı. Her şeyde benim zile basması
Eşime demeyede korkuyorum ters birşey olur başı belaya girer
BENMİ YANLIŞ ANLIYORUM ABARTİYORUM
1,486,316 soru
24,299,584 cevap
343,974 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın