0 oy
525 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar çevreden sizi bunaltan sorular neler mesela benim kızım bazen emmek istemiyo normal olark bana diyorlar seni emmeyi istemiyo falankes emzirsin belki o zaman emermiş :angel:

25 Cevaplar

+3 oy
(489 puan) tarafından
Soru değil de, oo bu ne böyle ne kadar kilo almışsın... bunu duyuyorum ve ümüklerini sıkmak istiyorum
tarafından
Valla sık bacım :)
-Reklam-
+1 oy
(5,725 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
İkizlerimden birisi daha zayıf doğdu. 5yasindalar kızım üç kilo fazla birde boyu 4cm uzun sürekli kiyasliyorlar kız çok iri çocuk zayıf ee aynı şeyi yiyolar ama çocuğum bir yiyor 10, tur atıyor o koltuktan o koltuğa oturmaz maşallah kızıma göre hareketli. Erkekler ergenlikte boy atar diyorlar. Ben evlenmeden önce yürüyüş yapıyordm çok kiloluydim zayıfladım her neyse hamile kaldım ikizler oldu ama kilom gitmedi hala zayiflayamamissin? Demekki cocuklarin çok sakin. Be insafsiz iki çocuk büyüttüm kimse sormadı etmedi benim.esim gece çalıştı hazır olda bekledim aynı anda ateşleri çıktı aynı anda kustu banyoda yıkardim üstlerini değiştirirdim bir ona giderim bir ona..görünce beni hala kilolulusun gitmiyor napayım... Bıktım bencil insanlardan uzun oldu kusura bakmayın
tarafından
Yok canım ne kusuru haklısın Tabi ki
(5,725 puan) tarafından
İnsanlar kiloya takmış durumdalar sürekli kıyaslama icindeler. Birde kıyafetin kötüyse seni basit götürüyorlar çok boş insanlar
0 oy
tarafından
Anneni mi seviyorsun babani mi

Nefret ediyorum bu soruya
tarafından
Onu küçükken sorarlardı bana:))
0 oy
(1,805 puan) tarafından
Sütün yetiomu die bi sacmalik cok duyuodum gina gelmisti artik 
tarafından
Aynen ya sizene yetiyormu yetmiyomu
(1,805 puan) tarafından
Muhalefet işte
0 oy
(156 puan) tarafından
Hamilemisin

Ve hayatımdaki bir çok şeyi sorgulamaları beni sinir ediyor !
tarafından
Merakli melahatlar nolcaklar
(156 puan) tarafından
Ben kimseyle ilgili birşey sormuyorum yani burnumu sokmam öyle ama bu insanların dediğine göremi yaşamak zorundayız hayat bizim hayatımız doğru yada yanlış nasıl yaşarsak yaşayalım kimi ne ilgilendirir
tarafından
Tabiki ama gelde cahil insanlara anlat
(874 puan) tarafından
Aaaa o soru bizim buralarda bişey var mı diye soruluyor kaş göz dahil
0 oy
tarafından
Cocugumin saci mesela neymis o cocukmus sekilden ne anlarmis... surekli kiyafet alinmazmis hemen buyuyomus... o kadar oyuncaga ne gerek var zaten kirilacakmis....
tarafından
Ayy aynen doktor bana diyo bol bol konuş onunla ben konuşunca o bebek ne anlar diyolar
0 oy
(14,061 puan) tarafından

Kime benziyor sorusuna sinir oluyorum:angry:

tarafından
Benimki downişko olduğu için dahaa fazla bu soruyu duyuyorum hiç bize benzemiyomus diye
0 oy
tarafından
Çalışmak için erken degilmi el kadar bebek ? 

Hem çalışıp hem bebeğe nasıl bakıyorsun? 

Bu kadar parayı napcan ? Oturup bebeğine baksana 

Annnenle aranmi kötü? Bebeğine niye kaynanan bakiyo?

Son 2 aydır cvplamaktan yildigim sorular. Soranlari hepsi durumumu bilen yakın çevrem artık cvp vermiyorum.
tarafından
En  iyisi ♡♡
tarafından
Elin ağzı torba değil gerçekten buzeemiyosun
tarafından
Öyle valla canım
0 oy
(1,263 puan) tarafından

Niye sezeryan oldun bidaha normal yapamazsn o göbek gitmez bebeğin saçı az sanki gözü şaş kulağı kepçe vs vs saçmalıklar ve son olarak bu çocuk aç emzir ha emzir sütün yaramıyor galiba amaaan çokta fifi :)

tarafından
Gıcıklar yaa gerçekten
0 oy
tarafından
Yediği helal giydiği haram lafına uyuuzz oluyorum 
tarafından
Ne demek bu simdi
tarafından
Yani kuzum mesela kızıma ne zaman kiyafet alsam duyarım bunu hemen büyüdüğü için almamak lazimmis çıplak gezsin büyüyene kadar o zaman saçmalık ben çocuğuma helal hoş ediyorum kimene ama susmazlar
tarafından
Gerçekten çok dengesizler
0 oy
tarafından

Neden hala hamile değilsin

Niye çocuğun olmuyor 
Doktora neden gitmiyorsun 
Şeytan diyor vur ağızlarının ortasına o kadar diyorum doktora gidiyorum şey diyorlar işte özele gitsene niye paraya kiymiyorsun özele de gidiyorum devlete de gidiyorum her iki yerde doktorum var diyorum o zaman iyi bir özel doktoru değil diyorlar sen en iyisi iyi bir özele git diyorlar beyinsizler
tarafından
Bende de öyleydi 4 yıl çocuğum olmadı kilon var denildi sonra hamile kaldım çok şükür bu seferde kilolusun normal olmaz dediler normal doğum yaptım çocuk doğdu downlu süpriz oldu hamileyken namaz kılmadın belki ondan böyle olmuştur
tarafından
Var işte bu tür salaklar Allah'ın takdiri
tarafından
Var maalesef
0 oy
(88 puan) tarafından
Hamile misin, kaç aylık şu testi yaptırdın mı doğum oluyo sezeryan mi normal mi normal normal mi epidural normal mi sezeryan hangisi. Bebek doyuyo mu sütün var mı emiyo mu gece uyuyo mu rahat mı deil mi kaç kilo verdin hiç kilo veremememişsin................
tarafından
Hepsinin ağzına ıslak sopayla vurasım var
0 oy
tarafından

Kızlar derse gidicez birazdan yazamazsam kusura bakmayın :)

0 oy
(14,186 puan) tarafından
Neden bu kadar zayifsin sorusu 
tarafından
Siz sorun diye deseydin:)(
0 oy
(874 puan) tarafından
Kızımın saçı çok ince ve sarımsı yok gibi duruyor jiletle kescekmisim tras ne zaman etcekmisim 
tarafından
Allah yardımcın olsun kuzum
(874 puan) tarafından
Amin canım inşallah cumlemizin
(874 puan) tarafından
Aa bide su..... Su verdin mi susamistir o su içsin :)
0 oy
(30,016 puan) tarafından

Çocuk açmı. :angel: puffffff

tarafından
Aç olan sizsiniz:)
0 oy
(18,386 puan) tarafından

Oğlunu mu daha çok seviyorsun kızını mı?

tarafından
Seni seviorum de:))))
(18,386 puan) tarafından
Hahah aynen seni daha çok seviyorum dicem  :D
0 oy
(337 puan) tarafından
Bebek doyuyomu kilo almiyo sütun vitaminsiz en nefret edici sorular
0 oy
(1,104 puan) tarafından
-beyin var?

Nefret ediyorum bu sorudan sal işte moralim bozuk aq anlatacak olsam zaten anlatırdım 
0 oy
tarafından
Doğumdan sonra kadınlar tarafindan inanilmaz psikolojik siddete maruz kaldim. Sütün var ya niye zehir (mama) veriyorsun? 

Hatta bi olay beni cok üzmüştü sancimda goguslerim aşağı çekildi ve lohusaliginda da toparlamadi emzirme olacagi zaman hayvan gibi basima toplanirdi. Iclerinden biri goguslerimi gorup bu ne kiz kopek memesi gibi demisti. Ona oyle cok aglamistim ki hakkimi helal etmiyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 28 göst.
0 oy
13 cevap 382 göst.
+1 oy
9 cevap 316 göst.
+1 oy
1 cevap 125 göst.
1 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,790 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,694 soru