0 oy
268 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (33 puan) tarafından
Kizlar bebegim 5 aylik ek gidaya baslasim yavas yavas yogurt sebze puresi tatiriyorum ama doymuyo gece cok kalkiyo ve kilo alimi fazla degil devam sutumu ne oluyomus ilk bebegim yardimcim falanda yok bilemiyorum ne oluyo nerde satiliyo rica etsem solermisiniz

8 Cevaplar

0 oy
(12,763 puan) tarafından
Sütten önce yetmiyor ise mama almalısın cnm devam sütünü de 1 yaş öncesi önermez doktor bı doktor danis ama doymuyor ise gece mama takviyesi yapman lazım küçük çünkü daha 
(33 puan) tarafından
5 aylik hangi mamayi alabilirim canim benim
(12,763 puan) tarafından
Mama da hiç bilgim yok ama çocuk neyi severse Bebelac Aptamil sma hangisi bütçene uyarsa cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından

Devam sütü alacaksın cano sen aptamil olacak 1 numara oluyo yada farklı marka al dene bebeğin içmeyebilir belki

0 oy
(163,555 puan) tarafından
Sma mama al kilo aldirimi iyi gaz yapmiyo pirinc unu meyve pureleri bebe buskuvisi corbalar herseydem az az ver
(33 puan) tarafından
Tamam canik su an senze pureleri veriom az az sonra meyve sonra corba gecicem az az sonra hebe buskiviside veririm
(163,555 puan) tarafından
Su da ver suyu ihmal etme
0 oy
(796 puan) tarafından
Küçük devam sütü olmaz bence bebelak gold al o kiloda aldiriyo 
0 oy
tarafından
Daha devam sütü için küçük canım mama alman lazım 
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Ben kızıma Bebelac kullandm oğlum gazlı diyor Aptamil ar kullandım. Bebelac öneririm tabi siz bilirsiniz
0 oy
(8 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Mama al canim. Bebelac gold guzel kilo aldiriyor fakat seker orani yuksek. Zatem bu yuzden aldiriyor. Sma kullandim hic kilo aldirmadi benim bebegime. Aptamil de kullanabilirsin en iyisi aptamil diye biliyorum 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 101 göst.
0 oy
10 cevap 286 göst.
20 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Guzel&anne (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 161 göst.
17 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Melis33 (553 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 153 göst.
21 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Nisa17 (359 puan) tarafından soruldu