0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 7 aylık oğlum var bı kase çorba içiyor veya irmikli muhallebi yapıp baya yediriyorum tok tutucu şeyler yemesine rağmen yarım saat bir saat sonra illa mama istiyor üzerine onu içmeden doymuyor nasıl bırakabilirim bunu 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim kızım da her yemekten sonra emmek istiyor. Bence normal ama bilemedim
tarafından
Emmiyor ya benimki devamlı mama istiyor ben vermek istemiyorum
-Reklam-
0 oy
(954 puan) tarafından
Benimki de öyle mamasını içince keyifleniyor yoksa durmaz şuan 1 yaşını geçti kutu süt e geçtim biberonla veriyorum mama yerine sabah akşama indirdik 
tarafından
Ben vermemeye çalışıyorum iyice aglayana kadar duruyorum acaba bu şekilde unutur mu bilemedim ya midesi buyurse bu sefer doymayi bilmez birazda doğal beslensin mamayı kesmek istiyorum açıkçası
(954 puan) tarafından
Aç mı tok mu sen daha iyi anlarsın önemli olan aç kalmasın da emzik alıyorsa onunla oyala ya da az az verip azaltmaya çalış
0 oy
tarafından
Benim bebeğimde 8 buçuk aylık daha bir yarım kepçe çorba bile bitiremiyor :( 
tarafından
Ben ağzının tadını değiştiriyorum canım devamlı dene istersen bı benimkide bazen yemiyor
tarafından
Mesela neler veriyorsun canım bana biraz fikir verirmisin
tarafından
Birgün çorba meyve veriyorsam ertesi günü çorba vs vermiyorum kahvaltı veriyorum ve irmikli meyveler yapıyorum artı pekmez yani birgün kahvaltı sabah  öğle çorba  akşam üzeri meyve akşam tek mama birgunde sabah mama öğlen irmikli meyve akşam çorba veriyorum bı düzen yok
tarafından
Yani anlıycan çorba dan sıkılmış gibiyse zorlamiyorum hemen irmikli pekmezli meyve veriyorum ve yoğurt baktım onlardan sıkıldı hemen kahvaltı çorba ve tek meyve veriyorum
tarafından
Anladım canım teşekür ederim :)
0 oy
tarafından
Maşallah annesi çorbayı ona ayrı mi yapiyorsun benimki yemiyor da 
tarafından
Canım bizle yiyor yani yayla çorbası vs varsa ama bizim pek çorba alışkanlığımız yok genelde 2 günlük yapıyorum ona özel oluyor
0 oy
(3,801 puan) tarafından
Benim ki 1 tatlı kaşığını yemiyor bile :(
tarafından
Benimkide bazen yemiyor canım ağzının tadını değiştiriyorum devamlı sende dene bi
(3,801 puan) tarafından
Yok ne yaptıysam yemiyor
tarafından
Un çorbası denedin mi kemik sulu
(3,801 puan) tarafından
Hayır nasıl tarif verir misiniz

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 155 göst.
0 oy
1 cevap 90 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,069 puan) tarafından soruldu