0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (456 puan) tarafından
Kizlar bu koni da cok post açmıştım kızım yürümüyor vs diye 18.ayina girdi cok şükür Rabbime yürüyor artik yürürken sıkıntımız yok evin içinde dolaşıyor kendi tutunmadan ayağa kalkıyor eğiliyor gidiyor geri donup geliyor vs ancak şu dikkatimi çekti ayakta desteksiz bir yere tutunmadan dururken yani ayakta dikelirken 20 30 saniye sonra ya yere oturuyor ya geri gidiyor ya koltuğa tutunuyor sallanıyor yada yani aslında bebekler once hic bir yere tutunmadan ayakta durmayı öğrenip sonra yürümez mi bizde tam tersi oldu sanırım sizlere sorum ne kadar zaman sonra hiç tutunmadan ayakta uzun süre dikelebilir

3 Cevaplar

0 oy
(13,003 puan) tarafından
Kendi başına yürüye biliyor oda oda yakındır annesi telaşkanma 
(13,003 puan) tarafından
Canım öncelikle her bebek farklıdır hepsinin aşamaları değişik mesela ilk çocuğum 15 aylıkken. Yürüdü önce tutunup kalktı sonra ellerini bırakarak uzun süre durdu en son yürüdü şimdiki kızım 13 aylık yaklaşık 1.5 aydır arada kendi kendine kalkıyordu ama adım atamıyordu korkuyordu şimdi kendi kendine kalkmıyor illaki biyere tutunup kalkacak öyle yürüyecek değişiyor yani canım
(456 puan) tarafından
Anladim.kuzum.haklisim.tabi her bebek farklı ancak senin 2 çocuğun varmış.daha tecrubelisindir benden bu virus zamani hastaneye gitmek hic istemiyorum.Rabbim düşürmesin insallah bebeğimin konuşması fln sukur erken oldu gelişimi.cok.sukur iyi.yurumesi gecikti sadece ama.hasta olsa denge problemi fln.olsa.hic yürüyemez deme cnm
(13,003 puan) tarafından
Tabiki canım allah yaşatmasın hiç bir anneye daha bugün arkadaşım la konuştum kızı 3 yaşında daha yeni emekliyor konuşunca anlamıyor tepki bazen veriyor bazen vermiyor dedi hastalığı var zaten illaki anlarsın canım maşallah seninki konuşuyormuş da
(456 puan) tarafından
Allahim arkadaşının.kizima.da.sifa.versin insallah Rabbim.evladiyla sınamasın hic bir anneyi cok zor bugun sma li bebek çıktı haberlerde inan ağladım.onceden böyle.duygusal değildim işte insan evladı olunca anlıyor cok şükür kuzum.konusuyor masallah anlaması.konusmasi taklit yeteneği cok güzel akıllı sipam;)bugun şarkı söylemeye calisiyordu ilk.defa hatta cok güldük.bir kısmını ezberlemis tüm.gun tekrar etti durdu masallah nazar değmesin sosyal bir cocuk.hemen herkesle konuşur kaynasir işte tek bu yurime isi canımı cok sıktı hatta doktora virüse rağmen gideyim dedim baktım.sonra sukur Rabbime yürümeye başladı aslında video koymayı bilsem yürürken ki videosunu koyarım.da.zaten yürürken bir sıkıntısı yok cnm sadece ayakta dikelmede sorunumuz var ama.su çekti.dikkatimi.benimko.mesela hap kutusuyla oynamayı çok.seber eline o tarz bisey alınca bir dkya yakin duruyor ayakta
(13,003 puan) tarafından
Amin canım amiiiiiiinnnnn
Oy oy maşallah subhanallah Allah nazarlardan saklasın canım bence hiç bir sorunu yoktur isteyince duruyor bak ayakta zaten yürüyormuş ya maşallah telaşlanma hiç Rabbim hasta olan bütün bebeklere şifa versin insanın içi gidiyor bin kere şükür ediyor kendine valla çok zor çok
-Reklam-
0 oy
(30,260 puan) tarafından

Her bebek farklıdir endişe etme alışır.

Annem derdi çocuklar yürümeye çıkınca onlara yer sallanıyor gibi gelirmiş :)

(456 puan) tarafından
Ins cnm ins alisir dört gözle bekliyorum;)
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Benim oğlum da 13 aylık daha yürümedi inşallah benimkide yürr eğer seninki yeni başladıysa yürümeye normal bence 
(456 puan) tarafından
Ayakta duruyor mu cnm desteksiz seninkin daha 13 aylikmis.zamqni var annesi
(1,585 puan) tarafından
Ayakta hiç durmuyor 1 saniye bile sadece koltuklardan tutunup yürüyor o kadar hiç emeklemiyor bile sizinki duruyor muydu ayakta
(456 puan) tarafından
Yok cnm benimki.de.duramiyordi ayakta ayni seninki gibiydi
(1,585 puan) tarafından
Anladım ama sanki benimkide geç yürüyecek gibi umudum yok çok korkuyor

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 104 göst.
24 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Miracinannesi.34 (1,036 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 240 göst.
9 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,266 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 91 göst.
27 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 231 göst.
19 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,051 soru

24,177,728 cevap