0 oy
346 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (223 puan) tarafından
Test verıdö pozitif... Geldı ilaçlar.. 

Sizce içmeli mıyım... Siz ıctınjz mi

18 Cevaplar

+1 oy
(1,689 puan) tarafından
İç ya da içme diyemem ama benim çevremde korona olanlarda ilaç içenler içmeyenlere göre daha ağır atlattılar.. O ilaçların mahvettiğini söylüyorlar.. 
-Reklam-
+1 oy
(3,101 puan) tarafından
Canm cok cok gecmis olsun.belirtin neydi.ben 2 gun ust uste dondurma yedim bugn bogazmda haff agrim var bi tirstim gibi.
+1 oy
(2,493 puan) tarafından
Tabii ki için. Biz kız kardeşlerim falan hepimiz içtik. Zatürre riskini azaltıyor denildi bize. 
(223 puan) tarafından
8 taneyi nasıl ıctınız
(2,493 puan) tarafından
4 sabah 4 akşam
(223 puan) tarafından
Ama sabah 8 aksam 8 yazıyor 1.günn.
(223 puan) tarafından
Sen kafamı karıstu dun. Bilerek mi az ıctınjz
(2,493 puan) tarafından
Evet bilerek öyle içtik tek yan etkisi hafif mide bulantısı oldu.
0 oy
tarafından
Ben içtim bağırsağında yara oluştu şimdiki aklım olsa asla içmem ama sen yine de kendin bilirsin 
0 oy
tarafından
Valla bilmiyorum ama içilmesi gerek ki veriyorlar
0 oy
(25,181 puan) tarafından

Hayır canım vitrine koy süs diye....

Allah şifalar versin inşallah... 
tarafından
Kiz niye oyle dedin cevaba gel: D
(25,181 puan) tarafından
İlacı ne için veriyorlar ki yani öyle soruya böyle cevap :) bizim fikrimizle olacak iş değil...
Allah şifa versin
tarafından
Kiz haklisin ama korona ilacida biraz agir ilacmis komsumn esi eczaci karisi korona oldu izin vermedi kullansın bende artik korktm annem kullanma dedim kullanmadi atlatti cok şükür allah bütün hastalara sifa versin
(25,181 puan) tarafından
Başka hastalıklarında ilaçları agır ve yan etkili ozaman onlarda içilmesin. Asıl mesele sizce nr yapayım diye sorması bizim dediğimize göre mi hareket edicek ki
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Ben emzirdigim için kullanmadim ilaçsız atlattim 
0 oy
(223 puan) tarafından
İkilemde kaldım ve karara verdım.. Yarın baslıyorum. 
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun ilaç konusunda bişey diyemiycem :( 
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Gençsin bağışıklık sistemin iyidir bence duruma bak eğer ağır geçerse iç korona olsam ilaç içmem mecbur kalmadıkça
(223 puan) tarafından
Ates oluyor ya
(3,000 puan) tarafından
Ilık duş al 40 a kadar mı çıkıyor? Sen bilirsin her ilaç bir yerden yapar bir yerden yıkar o yüzden dedim
(223 puan) tarafından
Dun gece 38.8 oldu
0 oy
tarafından
Sakın birden 8 tane falan içme 4 tane iç diyorsa 2 iç, 8 tane iç diyorsa 4 iç
tarafından
Yoktu kronik rahatsızlığı,ondan Sonra anneannemgil covid oldu 4 tane içtiler 8 içmek yerine, zaten çoğu insanı 8 tane hap içmek mahvediyor. Hepsini yarı yarıya iç. Hiç içmesende olmaz
(223 puan) tarafından
Aklımı karıştırdın bakk... Oyle mı yapsam
(223 puan) tarafından
8 sabah 8 aksama var.. Toplam 16 bılıyor musun...
tarafından
İşte o kadar içmesin, benim dediğimi yap bak pişman olmazsın. Hiç içmesende ciğerine iner 8 içeceğine 4 iç
(223 puan) tarafından
Sanırım bunun yapacagım tesekurler
0 oy
(5,941 puan) tarafından
İlaci  süs  diye  vermiyorlar ya canım iyileşmek için  icmen lazım  

Cok geçmiş olsun bu arada 
0 oy
tarafından
Ya ben direk fikrimi diyicem içme canım hiç iç açıcı değil bikere adamı mal gibi yapıyor bizede verdiler icmedik attik bı yakınım korona oldu hastanede yattı hergun klozete atmış içmedi yani 
(223 puan) tarafından
O da buyuk risk hastane yattığı halde nasıl içmemıs... Ben agır gecırıom bugun test verdım. Pozitif cıktı ama aslında 3 gundur boyeıyım.. Gece yarısı ateşim cıkıo aksam nefes zorlugh oluyır
tarafından
Canım ilaçlar ne de kesin çözüm mü hayır biz icmedik fikrimi söyledim ben sen benim yakınım olsan ben içirmem ama hakkına kesinlikle girmek istemem sen bilirsin istersen birgün dene iyi gelirse devam et
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Duyumlarma göre korona ilacı dha cok hasta ediyormuş nekadr doğru bilmiyorum benm yakinlarm oldu korana
0 oy
(2,583 puan) tarafından
Icme bence eger cok agrin falan yoksa icersende kan sulandiriciyla birlikte ic tek basina sakin icme 
(223 puan) tarafından
1 kutu verdi sadece
(2,583 puan) tarafından
Kardesim gelinimiz ilacsiz atlatti uzun surdu atlatmasi ama gecti ilav kullanan yakinlarim ya öldü ya kalbinde sorun olustu hala ugrasiyorlar. Ben korkuyorum o yuzden
0 oy
(54,207 puan) tarafından
hamileler ilacsiz.atlatiyosa ilacsizda atlatilir diye düşünüyorum diger yandanda icilmezsede agir gecerse diye düşünüyorum iki ucu boklu degnek isten
0 oy
(30,263 puan) tarafından

Ağır atlatmiyorsan kesinlikle içme

(223 puan) tarafından
Ya bir an iyiyim bır an kotu. Anlamıyorum ki.. Birden bakıyorum huc bir seyımm yok bir bakıyorum ates 38 gecmus
(30,263 puan) tarafından
Sen bilirsin de ağır ilaçlar
0 oy
(4,850 puan) tarafından
Benim yakınım da icmedi ertesi gün atesi çıkınca icti

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,516 soru

24,184,615 cevap

336,533 kullanıcı

...