0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (800 puan) tarafından
Anne sütü ve devam sütü almıyor sadece gece emiyor gündüz neler verebilirim kaç öğün 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ben herşeyden azar azar veriyodum kuzum hani PİRİNÇ ve bulgur hariç ezerek veriyodum patates yumurta makarna çorbalar yoğurt meyve püresi sebze püresi tuz koyuyodum ve şu an 1 buçuk yaşında cano iyiki herşeyi yedirmişim şimdi ne versen ver hayır demez çiğ köfte bile yiyo 

(800 puan) tarafından
Makarnayı nasıl veriyordun ki şaşırdım açıkçası ezerek mi veriyorsun çocuğa şehriye çorbası ve yoğurt veriyorum aç kalıyor galiba
tarafından
Çorba doyurmaz makarnayı iyice haşla çatalla ezerek ver yer
(800 puan) tarafından
Tmm cnm tşk ederim bilgi için
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Mevsim meyve ve sebzelerinin hepsini veriyorum. Kahvaltı ürünlerinin hepsini veriyorum. (peynir helva zeytin yumurta pekmez gibi şeyler) bitki çayı veriyorum papatya ıhlamur rezene. Makarna tavuklu pilav pirinç bulgur pilavı. Bugun karnıbahar makarna ve yogurt yedi mesela 7 aydan beri böyle
(800 puan) tarafından
Maşallah cnm nasıl veriyorsun blendırden geçiriyormusun bn şehriye çorbasını bile blendırden geçiriyorum karnıbahı mesela nasıl versin ki tavuk fln Allah korusun boğazda kalmasından korkuyorum
(25,181 puan) tarafından
Yok canım hiç blender kulkanmadım ben ek gıdaya bile pütürlü başladım sende kullanma şehriye geçer mi kız blenderdan ver yesin. Bildiğin karnıbahar yemeği canım kendimize yaptım işte onada verdim kaşıkla yanında kelebek makarna yapmıştım ikiye bölüp yogurtla yedirdim haşlanmış tavugu didikliyorum yogurtla yemeyi çok seviyo. Ben hiç blendera alıştırmadım çorbalarını ezici ile elde ezerim. Kereviz yemeği yapıyorum mesela küp küp doğuyorum patatesi havucu kerevizi üstüne dereotu koyuyorum soguyunca öyle yediriyorum.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 203 göst.
26 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde EbruMeva (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.
12 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 238 göst.
14 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Hilalasya1212 (1,916 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 701 göst.
31 Mart 2022 Diğer kategorisinde Melike111020 (456 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,146 soru

24,178,962 cevap

336,239 kullanıcı

...