0 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde (3,521 puan) tarafından

image

Görünce sizle de paylaşmak istedim kızlar :) 

3 Cevaplar

0 oy
(8,500 puan) tarafından
Bizde korona olduk ne maske taktım ne mesafe uyguladım zaten teşhis konulana kadar ki süreçte geçecek olan geçerdi. Sürekli emzirdim yavrumu çok şükür Rabbime hiç bir şey olmadan atlattı
(3,521 puan) tarafından
Aynen öyle canım çok şükür sağ salim atlatmışsınız
-Reklam-
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Benimde mavi olmuştu 
(3,521 puan) tarafından
Hadi ya
0 oy
tarafından
İnanırmısın hiç dikkat etmedim rengine zaten koronayı biz bebekten kapmıştık maske filan kullanmadım ikimizde rahat atlattık bi tek eşim sıkıntılı geçirdi bize göre.. sadece o dönem ailecek kilo verdik.. Ben emzirmeyi hiç kesmedim..
(3,521 puan) tarafından
Maşallah canım şükür sağ salim atlatmışsınız
(8,500 puan) tarafından
Bebeğin nerden kaptı
tarafından
Köy arabasına kovidli biri binmiş hepimizde maske vardı hemde çift maske takıyoduk bi bebekte malum maske yoktu hayır yani kovidli insanın toplu taşımada ne işi var haberimiz olsa biz binmezdik.. Neyse 4 ekim gibi başladı oğlumda huysuz iştahsız değişik bi haller mide bulantısı filan 10 ekimde de eşimle ben aynı gün grip gibi bişey olduk test yaptırdık ki pozitif.. Oğlumla bende ateş yoktu öksürük oluyodu ara ara ama eşim 40 a dayandı ateşi düşüremedik ambulans yok 15 kişi var sırada gelene kadar adam gidecek aldım bunu soğuk suyun altına tuttum su vücuda değdikçe buhar çıktı adamdan 1.5 saat sonra ambulans geldi ateşi 38 e düşmüş alıp götürdüler 4 saat sonra filan tekrar getirip eve bıraktılar serum yeyince kendine gelmiş bi kaç gün ateşi çıktı ama atlattık çok şükür tamamen toplanmamız 1 ayı buldu 14 gün vermeleri çok saçma bence az yani..

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 151 göst.
22 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Canparcam (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 230 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde Mekace (1,562 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 175 göst.
30 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Lavanta... (270 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 203 göst.