0 oy
422 göst.
Diğer kategorisinde (3,549 puan) tarafından

Kızlar malum 14 Şubat var önümüzde benim doğum günüm de 24 Şubat 28 Şubat ta evlilik yıldönümümüz ben eşime spor ayakkabı sipariş ettim adidas tan onunki eskimisti alıcam diyordu ben aldım bugün geldi eşimde izinliydi evdeydi  kargo gelmiş açıp bakmış bende sana bişey aldım ama soylemicem diyor benim çok istediğim bir şeymiş özel yaptırdım diyor elektronik bir şey diyor aklıma elektronik tek robot süpürge geliyor ama o mu dedim hayır o çok pahalı onu nasıl alayim dedi başka da bir şey gelmiyor carsamba ya da perşembe gelecekmiş catlarim ben o güne kadar kesin başını etini yedim ama söylemiyor mutlu oldum sizinle paylaşmak istedim:)

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Hahhah kız bana da annem benzerini yaptı. Eşimle telefonda konuşurlarken duydum. Eşim diyor kızınız ajan gibi fbı mübarek anlar dedi. Meğer kargo yollayacaklarmış. Eşim iş yeri adresini vermiş. Anne ne gönderdin diyorum söylemiyo. Eşimle konuşurken telefonun hoparlörde olduğunu bilmiyor. Babama diyor ki annem. Araba için bişryler yolladım de sormasın bana diyor  :D Ay Allahım ya  :D Sen söylemiyor diyince aklıma geldi 

(3,549 puan) tarafından
Hahah araba için diyince tabi ilgi alanına girmiyor kurnaz Lara bak sen
(1,894 puan) tarafından
Benimki de öyle güya supriz yapcaklar adam içinde tutamıyor çocuk gibi :)))
-Reklam-
0 oy
(1,470 puan) tarafından
Canım telefondan trendyol ya da hepsiburada siparişler kısmına bak en olsam çatlarım 
(3,549 puan) tarafından
Baktım canım bakmaz miyim yok orda bişey başka yerden aldı muhtemelen
0 oy
(187,533 puan) tarafından
Ayy ne alcak acaba kiz alincada post ac
(3,549 puan) tarafından
Acicam canım bende meraktan çatlıyorum
0 oy
tarafından
Aynı şeyi benimkide söylüyor hayır madem soylemiceksiniz ne aldığınizi aldikta demeyin sırf gıcıklık 
(3,549 puan) tarafından
Aynen öyle aldım demese hiç merak etmezdim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 612 göst.
0 oy
33 cevap 2,814 göst.
0 oy
0 cevap 115 göst.
0 oy
8 cevap 547 göst.

Kategoriler