Kızlar malum 14 Şubat var önümüzde benim doğum günüm de 24 Şubat 28 Şubat ta evlilik yıldönümümüz ben eşime spor ayakkabı sipariş ettim adidas tan onunki eskimisti alıcam diyordu ben aldım bugün geldi eşimde izinliydi evdeydi kargo gelmiş açıp bakmış bende sana bişey aldım ama soylemicem diyor benim çok istediğim bir şeymiş özel yaptırdım diyor elektronik bir şey diyor aklıma elektronik tek robot süpürge geliyor ama o mu dedim hayır o çok pahalı onu nasıl alayim dedi başka da bir şey gelmiyor carsamba ya da perşembe gelecekmiş catlarim ben o güne kadar kesin başını etini yedim ama söylemiyor mutlu oldum sizinle paylaşmak istedim
Hahhah kız bana da annem benzerini yaptı. Eşimle telefonda konuşurlarken duydum. Eşim diyor kızınız ajan gibi fbı mübarek anlar dedi. Meğer kargo yollayacaklarmış. Eşim iş yeri adresini vermiş. Anne ne gönderdin diyorum söylemiyo. Eşimle konuşurken telefonun hoparlörde olduğunu bilmiyor. Babama diyor ki annem. Araba için bişryler yolladım de sormasın bana diyor :D Ay Allahım ya Sen söylemiyor diyince aklıma geldi
1,514,896 soru
24,703,498 cevap
369,062 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın