0 oy
650 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar bnm lise arkadaşımla eşimin iş arkadaşı 2 senedir nişanlı erkek tarafı yeter artık düğün olsun demiş kız olmasın diye direttikce diretiyormus erkek tarafı da olsun artık diyor evleri ve eşyaları da tamam kızla konuştum seviyorum diyor evlilikten mi korkuyosun diuorum ona da yok diyor sizce erkek tarafı olsun diye ısrar etmekte haklı mi

11 Cevaplar

0 oy
(11,975 puan) tarafından
Elbette haklı, 2 sene diyprsun neyi bekliyormuş daha acaba
tarafından
Bilmiyorum cnm tamam bnde 1 buçuk sene nisanli kaldım ama baabnnem vefat etti askerlik meselesi çıktı sonra düğün tarihi aldık pandemiden dolayı bı ay ertelendi biizm hep geçerli sebeplerimiz olmuştu ama kızın beklemesinin nedeni de yok
-Reklam-
0 oy
(8,253 puan) tarafından
Ee daha neyi bekliyor ki ? Seven insan birleşmek için gün sayar ben pek inanmadım sevgisine 
tarafından
bnde 1 buçuk sene nisanli kaldım ama baabnnem vefat etti askerlik meselesi çıktı sonra düğün tarihi aldık pandemiden dolayı bı ay ertelendi biizm hep geçerli sebeplerimiz olmuştu ama kızın beklemesinin nedeni de yok
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Tabi ki de haklı.  Sonuçta herşey hazır . Neyi beklesinler ki 
tarafından
Yani.bnde 1 buçuk sene nisanli kaldım ama baabnnem vefat etti askerlik meselesi çıktı sonra düğün tarihi aldık pandemiden dolayı bı ay ertelendi biizm hep geçerli sebeplerimiz olmuştu ama kızın beklemesinin nedeni de yok
(5,572 puan) tarafından
Sizinki çok normal sebepler.  Bu bahsettigin kişinin hiç bir gerekçesi yok
tarafından
Aynen cnm
0 oy
(3,834 puan) tarafından
bi sebebi yoksa olur yani bence. insanlar laf kovalıyor cunku bizim buralarda oyle uzun nişanlı kaldın mı hemen birsey diyorlar. 
(3,834 puan) tarafından
aynen öyle sebepler varsa tabi ki ertelenir ama hiçbir şey yoksa ertelenirse insan bi düşünür yani. bizimde cok az vardi arada bence o da kolay değildi
tarafından
Bizim 1 buuck sene nişanlıligimda hep bı engel çıktı diye kaldı evlilikten mi korkuyosun diuorum yok diyor kız bnm en iyi arkadaşlarımdan biri nişanlısı da eşimin en iyi arkadaşlarından biri
(3,834 puan) tarafından
anlatmak istemedigi şeyler var belki de kimseyle paylaşmıyorsa
tarafından
O da olabilir ama aramız çok iyidir kızla gizli saklı hiç bişey olmaz aramizda
(3,834 puan) tarafından
gerçekten yakınsanız anlatırdı bence anlatılmayacak ne olabilir aklıma gelmedi benim valla. ben anlatırdım yani
0 oy
(677 puan) tarafından
Valla bencede hakli eger ciddi bir sebep yoksa ortada.bizimde bi arkadas var cocugun mesleği var 50 bin TL lik altin yaptı mobilya hersey tamam ve cok guzel evlenme teklifi yaptı pırlantyla ve bunlar 5 senedir sevgili ama kiz tarafi hala bsyler koparma derdinde.dugun tarihi almışlar 4 ay sonraya hala büyük nişan istiyoruz siz yapacaksınız diyorlarmış 
tarafından
Kimse beklemez ki bu kadar uzun sürebnde 1 buçuk sene nisanli kaldım ama baabnnem vefat etti askerlik meselesi çıktı sonra düğün tarihi aldık pandemiden dolayı bı ay ertelendi biizm hep geçerli sebeplerimiz olmuştu ama kızın beklemesinin nedeni de yok
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Bence kızın korktuğu bir durum var ondan sürekli ertwliyordur belki kız arkadaş vajinumus tur eşinin onu anlayışla karşılamayacagından korkup evlilik süresini uzatıyordur cevremde çok böyle durum larla karşılaştım
(5,328 puan) tarafından
Cevap ne geldi
tarafından
Şimdi bni arıyor soruyor ama ilerde yapmaz biliyorum bu kadar ilgilenmez bnle falan dedi
(5,328 puan) tarafından
Evlilikten çok fazla beklentisi olmuş ama çvresindeki olumsuzluklarda onun duvatlarını kurmaya başlamış bunu nişanlısı ile paylaşmalı beklentilerini sormalı  ve her şekilde açık net konuşmalı
tarafından
Bn konuştum ama bilmiyorum cnm
(5,328 puan) tarafından
İnşallah arkadaşın  da konuşur
0 oy
tarafından
Ev eşya herşey hazırmış ne bekliyorlar daha erkek tarafı haklı 
tarafından
Erkek tarafı diretiyormus da kız da diretiyormus cnm bilmiyorum
0 oy
(163,427 puan) tarafından
2 sene beklemis daha ne bejlesin demekki kizin cokda gonlu yok
tarafından
bnde 1 buçuk sene nisanli kaldım ama baabnnem vefat etti askerlik meselesi çıktı sonra düğün tarihi aldık pandemiden dolayı bı ay ertelendi biizm hep geçerli sebeplerimiz olmuştu ama kızın beklemesinin nedeni de yok
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Ee evlenmicekse niye nişanlanmış peki
tarafından
Bilmiyorum cnm
0 oy
(53,954 puan) tarafından
erkek tarafının baskisiyla oluyo zaten yoksa uzuyo
tarafından
Erkek tarafı diretiyormus da kız da diretiyormus cnm
(53,954 puan) tarafından
iste kizin bahanesi onemli olan. erkek tarafi israr etmekte hakli mi diye sorulmus ya ondan dedim
tarafından
Hmm anladım cnm
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Seviyorum demiş korkmuyorum ee neyi bekliyor 2 yıl az bir süre değil ki tabi ki erkek tarafı haklı kızda niye hayır diyorsa iyice konuş yüzyüze benceee
tarafından
Yüzyüze konuşamam cnm Bnde evdeyim dışarı çıkmıyorum hem virüsten dolayı hemde hamileyim bı annemgile gidiyorum arada o erkek tarafı da diretiyormus da kız da diretiyormus kızın ailesi de kıza bırakıyomus
(1,457 puan) tarafından
İlginç valla canım sevmiyor desen anlarım ama tuhaf yani
tarafından
(1,457 puan) tarafından
İşte ben de onu diyecektim senin geçerli sebeplerin olmuş  ama bunda yok birde erkek tarafı ısrar ediyorlarmış herşey hazır falan diye

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,060 göst.
2 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,332 göst.
0 oy
13 cevap 606 göst.
3 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,018 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Tugbaank (349 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,111 soru

24,094,187 cevap

331,964 kullanıcı

...