0 oy
998 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ilk once diyeyim bebegimin sol elinde sorun çikti parmağini açmiyodu bende bisiy olmuş deyip deyip durdum. Amaaan bos ver brbekler yapar dediler ama esime konuştum hrmen dr ara git dedi. Aradim bugune randevu verdi bana gel dedi. Esim arabayi birakti bana tamda cikiyodum ki, k.validem bende geliyorum k.babanda geliyo dedi. Anne siz nereye ya dedim hayir gelicez. Dusunmuştum ki azicikta parkta dolaşiriz hava aliriz hava cok guzel evdr bunaldim artikkkkk. 

Simdi k.baba israr etti hayirrr taksiyla gidicez, sacma değil mi arabayi ben kullanmayim diye taksiyle gitmek ve kendiside kullanayim demedi benden teklif bekledi ama bende teklif etmedim. Taksiyle gittik. Zıkkım

Dr goruştuk, iceriye sadece anneni aliyoruz diyo kadin bu israr ediyo ayyy bendr anneyim falan filan neyse girdi içeriye ben diyorum mamayi degiştirdikten sonra kakasini gunde 1 defa yapiyo ya sabah ya da akşam. Eski mamasinda ama gunde 3yada 4 kez gidiyodu. Anam bu tutturmuş hayir 5defa gidiyodu falan YaRabbimmm. 

Neyse kilosuna bakiyo, ay cok az yedirmiyo kendisi hep mama hep mama. Tartismamak icin zor tutuyorum, kulagi diyorum aciyo, hayir acimiyo o aç oluyor ondan agliyor diyo. Dr artik bunaldi ve dediki lutfen rica ederiz disarda bekleyin annesiyle konusacaklarimiz var bana diyo hadi yavrum sen çik ben konuşacam.

Bende anne sen emzir o zaman al emzir dedim. Artik gozlerime bakti ve bildi bana geliyolar kafam gidiyo diye cikti disari. 

Bu gunun içine ettiler yani sinirden aglayasim var evde, bebek simdi zar zor uyattm geldi seveyim dedi uyuyo anne cik dişari ustumu degistiricem deyip kapiyi klitledimmm acmicam ya acmicammmmmm

33 Cevaplar

0 oy
(489 puan) tarafından
İlk başını okudum gitmek istemiş olabilirler diye geçirdim de içimden. Hey Allah'ım ne insanlar var. Allah yardımcın olsun. Resmen kendini anne ilan etmiş
-Reklam-
0 oy
(35 puan) tarafından
Canım sem böyle konuşmayıp içine atarsan,mesafe koymazsan daha çok üzülürsün belli,Allah yardımcın olsun derin nefes al 10 a ladar say ve gayet sakin dışarı çık ve meaafeli davran anlasınlar 
0 oy
(163,375 puan) tarafından
allah yardimcin olsun aytaac sende kafayi yemissin
0 oy
(25,180 puan) tarafından
Kızzz başlığa koptum Allah iyiliğini versin :D açma kız kapıyı trip at anlasın 
0 oy
tarafından
Tek bişey dicem ALLAH YARDİMCİN OLSUN canım 
0 oy
(53,907 puan) tarafından
sessiz kalma tepkini.koy sende sürekli buna benzer postlar aciyosun sütünü engeller canim stres
0 oy
tarafından

Ay vallahi istemsizce güldüm kaynana kendini bebeğin anası sanıyor :D

0 oy
(1,054 puan) tarafından
Sonu komik yazmışsın kiz acmicam ac.icam allah sabır versin onlar niye gelmiş senle 
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Ayni evde mi otruyorsun 
0 oy
(867 puan) tarafından

İyi sabretmişsin bizimkinde yapardı gittiğimizde soru sorardı doktora söyle yapalım mı böyle yapalım mı bir gün Bi baktım eşim oğlum kaynanam doktorun yanına girmişler haber vermediler bana tamam benimde kadın dogum doktorundan işim vardı ama insan benimde bekler keşke benimde bekleseydiniz demiştim 

0 oy
tarafından
Okurken bu kadar sinir bozucu iken yaşamak nasıl bilemedim bol bol bol bol sabır diliyorum 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 182 göst.
25 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Trknkrc (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 420 göst.
25 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 260 göst.
14 Mart 2021 Diğer kategorisinde Minikmucize (2,589 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,096 soru

24,081,874 cevap

331,241 kullanıcı

...