0 oy
247 göst.
Diğer kategorisinde (31 puan) tarafından
34+4 hamileligim karnimin kasilmasi inanilmaz artti yatsam da kalksam surekli 5 dk bir kasiliyor nefesim kesiliyor artik hamilelik gercekten cok mucizevi bir surec ama son 2 gundur dayanamiyorum napicam ben bu kasilmalar sanki rahmimde degil akcigerlerimde oluyormus gibi ruhsal olarak cok kotu hissetmeye basladim kendimi :(

7 Cevaplar

0 oy
(847 puan) tarafından
Magnezyum kullanmalisim
(31 puan) tarafından
Kullaniyorum magnezyumda multivitaminde maden suyu da iciyorum yok bana misin demiyor oturup aglicam cidden ya :(
(847 puan) tarafından
O zaman doktor zamanın gelmis
(31 puan) tarafından
Yarin gidicem Allah tan bise olmazsa
-Reklam-
0 oy
(13,002 puan) tarafından
Bu kadar kasılma olması normal değil gittin mi hiç doktora
(31 puan) tarafından
Yarin gidicem haftasonu diye cikmadim evden duzelir dedim ama uykumdan bile uyandirmaya baslayinca yarin gideyim dedim
0 oy
(395 puan) tarafından
Bi hastahaneye mi gitsen
(31 puan) tarafından
Yarin gidicem insallah
(395 puan) tarafından
Bazıları yazıyor ya hiç zor geçmedi sadece kasıldı falan diye belki de açılman oluyordur
(31 puan) tarafından
Acaba acile gitsem bakarlar mi yoksa yarini mi beklesem
(395 puan) tarafından
Tabiki bakarlar hamilesin bebeğinin riske girmemesi için herseyi yaparlar çantanı da al ne olur ne olmaz
0 oy
(3,239 puan) tarafından
Hastaneye git bence 
0 oy
(774 puan) tarafından
Ya korkutmak istemiyorum ilk doğumum benim de çok bilinçli değilim ama benim öyle düzenli kasılmalar olduğunda 31 haftalıktı herkes öyle kolay değil bu işler doğumu sen ne sandın dedi bende 3 gün dayandım öyle en son parol bari yaptırayım geçsin diye gittim doğum başlamış bence git bı nst çektir 
(31 puan) tarafından
Aaa oyle mi cok tesekkur ederim insallah dogum baslamamistir en azindan bi 36 yi gorsem rahatliycam durdurdular mi peki yoksa erken mi oldu
(774 puan) tarafından
34 u gör yeter dedi hep doktor 1 hafta yattım hastanede sürekli serum hap verdiler birde bebeğin ciğerleri gelişmesi için iğne yapıldı Cook önemli o iğne 36+5 te doğum yaptım
(31 puan) tarafından
36+5 cok iyi bende simdi acile mi gitsem diye dusunuyorum yoksa yarina kadar dayansam mi falan diye dusunuyorum acilde bide bakacaklar mi kafamda deli sorular cok tesekkur ederim yazdigin icin Allah razi olsun
(774 puan) tarafından
Canım bende acile gittim işte ağrı kesici için doktor kadın doğum da bir baksın buraya kadar gelmişken dedi iyi ki o doktora denk gelmisim
0 oy
(502 puan) tarafından
Ay ben de 34+2 yim 2 gundur bende de saat basi oluyir nerdeyse o kasilmalar. Karnim tas gibi oluyor. 
(31 puan) tarafından
Benimkide keske saat basi olsa 5 dk bir oluyor deli gibi ter atiyorum kasilma aninda ay cok zorlanmaya basladim ben ya
(502 puan) tarafından
Yarin muhakkak git canim doktoruna sor Allah korusun belki dogum belirtisidir. Ben de gidicem.bu hafta ici.
(31 puan) tarafından
Insallah her sey yolundadir en cok korktugum 36 haftadan once dogmasi kuvezden cok korkuyorum ben Allah korusun
(502 puan) tarafından
Baska bi belirti yoksa akinti, kanama, bel agrisi vs dogum degildir diye dusunuyorum. Rahat ol stres de tetikler boyle seyleri
0 oy
tarafından
Daha erken canım doktora git mutlaka 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,722 soru

24,173,355 cevap

335,975 kullanıcı

...