0 oy
83 göst.
Diğer kategorisinde (2,481 puan) tarafından
İlk hamileliğimde başladı sonrasında devam etti normalde soda yeterli geliyordu ama 2.ye hamile kaldığımdan beri hiç bişey yeterli gelmemeye başladı dayanılmaz bir ağrı çekiliyor sanki sağlık ocağı doktoru magnezyum verebilirim başka bişey yazamam hamile olduğun için dedi ama ben gerçekten dayanamıyorum akşamları başlıyor genelde ve bundan sonra ağrılarım artacak haftam ilerliyor diye bunu yaşayan mutlaka vardır ne yaptınız nasıl başettiniz uzman bir doktora gitsem film filan çekmeden anlar mı bana yardımcı olun lütfen 

2 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Benim sağ ayak çok kötü ağrı ve sisiyordu kantoran ve zeytinyağı ile krem yapıp her gece yatmadan eşim masajla sürerdi iyi gelirdi 
(2,481 puan) tarafından
Bende çekilme ve ağrı oluyor kuzum iyi gelir mi acaba zeytinyağ varda kantaron yağının gerçeğini bulim iyi geliyorsa
(7,617 puan) tarafından
Bana geliyodu agrimi uyusturuyodu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Magnezyum iyi geliyo diye biliyorum canım..doktoruna söylediğinde direk.onu veriyo.
(2,481 puan) tarafından
Kuzum magnezyum ilacı kullanıyorum bir de soda içiyorum yeterli gelmiyor sanırım çünkü 3 gün üst üste kramp girdi bacaklarıma da hatta üstüne muz da yiyorum dün baya karışık çerez de yedim kas gevşetici de sürdüm yok ağrım saat 2’ye kadar devam etti en son çok uykum olduğu için uyuya kalmışım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 207 göst.
9 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 277 göst.
0 oy
1 cevap 86 göst.
+1 oy
1 cevap 126 göst.
15 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Bal.evlat (1,347 puan) tarafından soruldu

Kategoriler