Eşinize hamile olduğunuzu nasıl söylediniz ilkinde beraber beklemişdik sonucu kucaklayıp dakikalarca döndürmüşdü ama sonuç hüsran oldu.ama
Ikincisinde yanımda değildi şehir dışındaydı görüntülü arayıp testi göstermişdim çok mutlu olmuştu birsürü güzel sözler söyleyip akşamına çicek göndermişti
Siz nasıl söylediniz ne tepkiler aldınız
Ben çalışıyodum isteydim iş yeridne yapmıştım testi sabah 10da pozitif çıkınca izin alıp anneme gitmiştim eşimin de kolu kırık olduğu için işten izinli evdeydi eşime işteyim dedim tabi annemle hastaneye gidip kan tahlili yaptırdık emin olmqk için benim beta HCG tavan yapmış tabi emin olunca çarşıdan kalpli kutu bebek zibini ve bebek ayakkabısı aldım önce zıbın sonra ayakkabı en üste testi koydum sonra eşime toplantı vsrdi erken bitti etken çıktım deyip eve geldim erkenden eşime iş yerinde zam aldım zamlı maaşım ile sana hediye aldım dedim kutuyu uzattim kitlenip kalmisti açınca
Ilkinde kaynanamla beraberdik o ara sabah saglik ocagina test yaptirmaya gidicektim mecbur giderken sordu nereye diye soylemistim boyle biyle diye dondum sordu dedim pozitif esim.uyuyodu uyandi geldi hayirli olsun baba oluyosun demişti hemen sinir olmustum =_= ama sonucu huzunlu bitti dusuk yaptim
Ikincide yurt disindaydi yine kaynanamla bersber oturuyoduk gunum gecmisti sancim vardi gorumcemin esi gelip almisti beni hastaneye götürmüştü gunumun gectigini biliyodu bekliyoduk zaten telde soyledim cok sevinmisti tabi cokta evhamlanmisti
3 gebeligimde yanimdaydi yine planliydi esim adet gunlerimi benden iyi bilir gunum gecice sormustu bende sabah test yapmistim oldum adet dedim yuzu bi dustu sonra aksamina bi kutu hazirladim icine de testi koydum verdim ona cok sasirmisrti hic beklemiyodu cok mutlu oldu sarıldı bana falan iste
Hastaneden sonuç için beni aramışlardı bende lavabodaydim eşim açmıştı eşim söyledi anne oluyorsun diye
5 senelik bi tedavinin sonunda kendiliğimden hamile kaldım şükür Rabbim'e
Biz beraber yapmış tık testi benimki aşırı merakliydi hamilelik boyunca gün saydı benden iyi biliyodu
masallah canim ❤️ bende aksam cay icerken sohbet esnasinda karnima bakip sttt yavrum bir susarmisin babani duymuyorum dedim ne hi nee baba mi yavrummu diye baya kalmisti oyle sonra annesini arayim aneeeey baba oluyooom demisti
1,486,246 soru
24,298,475 cevap
343,917 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın