0 oy
428 göst.
Diğer kategorisinde (519 puan) tarafından
14 aylık oğlumun kilosu gayet iyi 12 kilo ama boyu kısa gibi ve bu aralar kafama çok takılıyor 76 cm boyu gören herkes noyu kısa diyor 12 aylıkken sağlık ocağı doktoru da boyu kısa geliyor demişti eşim de bende çok kısa insanlar değiliz ben 165 eşim de 179 boyunda kıyafetleri genel olarak uzun geliyor sizce de kısa mı?

10 Cevaplar

0 oy
(2,481 puan) tarafından
Takılma canım böyle şeylere boyunun ne önemi var sağlıklı olması önemli 
(519 puan) tarafından
Gelişim geriliği mi oluyor diye canım çevremizde istisnalar hariç herkes uzun bide erkek ya ileride de çok kısa kalırsa diye
(2,481 puan) tarafından
Yani ben pek sanmıyorum boy dışında bir sıkıntısı yoksa kafana takma mutlaka boy atar sana bir örnek verim benim oğlum 82 cm 12 küsürken görümcenin çocuğu 17 gün küçük 86 cm 9 kiloydu ama çocuk sorunluydu oturamıyor bile Düşün o yüzden şükret kafan takma
(519 puan) tarafından
Yok canım sağlıklı maşallah ama biraz insan takıyor çevremizdeki herkes de uzun
-Reklam-
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Kızım 12 aylıkken 83.5 cm 15 aylıkken 86.5 cmdi sanki biraz kısa gibi
(519 puan) tarafından
Bana da biraz kısa geliyor canım kafama takıyorum ne yapabilirim bilmiyorum anne sütü de aliyor herşeyi de yiyor
0 oy
tarafından
Doktor bir sıkıntı yok dediyse korkma bence sürekli duusnme illaki uzar bebekten bebeğe herşey değişiyor bende bayadir olcturmedim oğlumun boyunu a mesela 3 yaşında kuzenimin kızı var ona yaklaşmış yani öyle diyorlar erkek sonuçta bir anda boy atar sen vitamin balık yağı falan kullanıyor musun
(519 puan) tarafından
D vitamini kullanıyoruz hâlâ canım sağlık ocağındaki doktor boyu biraz kısa dedi bende sorayim bi dedim
0 oy
tarafından
Burda kiyas yapanlara cok kızıyorum kadin boyunun kisa mi  oldugun soruyor sizinkilerin boyunu kulosunu sormuyor siz yazdikca daha cok uzulecék ama 

Canm birden boy atar merak etme bemm oglan 2 ay hic uzamadi vende senin gbi yorumlara bakiyirdum üzülüyordum ama birden boy atti
tarafından
Evet sana katılıyorum canm yazik kadin şimdi yorumlari okusa daha cok kafaya takacak bence zayof bebekler sagliklidr uani cok zayif degilde normal zauoflikta olan bebekler domtirlarda diyir daha sagliklilar kilolularia göre hem nazar acısından bende istemem cok cok kilolu olmasını
(7,436 puan) tarafından
Tabiki sagliklilar sağlıklı beslenen çocuk olması gerektiği kiloda olur zaten aksi durumda fazlası ni alır buda sağlıksız bir gelişim oluşturur.biz büyüklerde kilo bu kadar sorun oluştururken bebeklerde kilolu olma isteme sevdasını anlamış değilim
(519 puan) tarafından
Canim çok sağolun kafama taktım biraz çok sağlıkli iyi de çocuk doktoruna götürdüm ama boyu kısa biraz dedi d vitamini eksikliği varmış tekrar damla kullanıyoruz bakalım
tarafından
Canm o damla cok iseyariyir hata ocean diye bi marka var onu al 400 luk
(519 puan) tarafından
Sağol canım bir bakayım hemen
0 oy
(954 puan) tarafından
Benimki de 12 aylık boyu iyi ama zayıf incecik anlamadım 79 sm ama  10 kilo 
(519 puan) tarafından
Sağol canım kilo alır daha hem çok zayıf değilmiş
0 oy
(3,154 puan) tarafından
Sağlıklı olsnda boşver canım benim boyum uzun eşim uzun kızım minak bişey eşimin babası kısa anası orta boylarda eşim 1 90 mesela sıkma canını 
(519 puan) tarafından
Sağlıklı canım ama herkes  boyu kisa diyor bir sorayim dedim
(3,154 puan) tarafından
Millete dert olmuş belki kısa seviyom aman takma canım boyu uzun olunca ne oluyormuş evet kısa doktr sorun yok dedi de
0 oy
(970 puan) tarafından
Canım her çocuk farklı dir bizler nasıl farkliysak onlarda öyle persentil tablosuna bak eğer sıkıntı yoksa üzme kendini zamanla uzar annesi

Benim kızım 17 aylık 81 cm ve 9450 gram kilosu çok düşük ama persentilde sıkıntı yok iyi doktor da sıkıntı görmüyor o yüzden eskisi gibi üzülmüyorum

Kıyas yapmak istemedim canım  bu arada
(519 puan) tarafından
Sağol canım herkes kısa diyor bir sorayim dedim
0 oy
tarafından
Kızım 8 aylık 76 cm geldi geçen hafta yapısı öyledir canım boy için birşey yapamazsın ki 
(519 puan) tarafından
Öyle canım da kafama taktım biraz inşallah uzar amcaları falan uzun benim babam uzun ondan kısa geliyor biraz
tarafından
Birden atar o boyunu merak etme sen canım süt ve süt ürünlerini sık yedir yoğurt peynir özellikle
(519 puan) tarafından
Yiyor canım çok hatta göbek önden gidiyor olmadı birdaha götüreceğim doktora
0 oy
(6,074 puan) tarafından
Emiyor mu bilmiyorum ama normal süt de boy uzatır kemikleri geliştirir bol bol yoğurt yesin bide reklamlarda çıkan vitamin var zürafa resimli ondan alabilirsin o boy uzatmak için 
(519 puan) tarafından
Emiyor canım herşeyi de yiyor ama pek uzamadı
(6,074 puan) tarafından
Argivit focus vitaminin adı eczaciyla konuşun o sizi bilgilendirir canım
(519 puan) tarafından
Çok sağol canım bakıcam hemen
0 oy
(145 puan) tarafından
Ne mesaji attınız kapanmış 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 1,579 göst.
0 oy
7 cevap 248 göst.
31 Mart 2021 Diğer kategorisinde menda (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 273 göst.
5 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ht (2,693 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 365 göst.
11 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,966 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,320 soru

24,097,432 cevap

332,178 kullanıcı

...