Merhaba kızlar,biz bugün eşimle konuştuk,ama henüz karar aşamasındayım sizinde fikrinizi almak istedim. Şimdi biz sosyal medyada çok aktif insanlar değiliz aslında. Ama eşim bugün dedi ki bence radikal bir karar alıp sosyal medya hesaplarının hepsini kapatalım,bende nedenini sordum ya sıkıldım insanlardan akrabalardan sa.lak saçma insanlardan dedi. Aslında akrabalardan bende sıkıldım sürekli trip halindeler bir ordan dört gözle takip ederler,birgün nasılsın diye sormaz ama kimse...!!! Bide sürekli sidik yarışı icindeler o kadar standart hayatlarımız olmasına rağmen...o kendi ailesinden de sıkılmış durumda annesi ile de küs konuşmuyoruz,ama ekliler,buraya ilk katıldığım zaman bir post açmıştım bilmeyenler için dedim,o ve onun gibi bircok sebepten konuşmuyoruz. Yani hayatım boyunca sosyal medya hesaplarim hep vardı çok aktif olmasam da bir eksiklik hissederim gibi oldum.Dursun kenarda kafasındaydim genelde,şimdi Kullanmayanlar tavsiye eder sanırım haksız mıyız böyle düşünmekte. Ona göre bir yön çizicem.(tabiki hayatım oraya bağlı değil, hayat meseleside değil biliyorum bunları demeyin bana hiç) Hepinize şimdiden teşekkür ederim zaman ayırıp okuduğunuz için. Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin kızlar...