0 oy
1,515 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (807 puan) tarafından

Merhaba kızlar,biz bugün eşimle konuştuk,ama henüz karar aşamasındayım sizinde fikrinizi almak istedim. Şimdi biz sosyal medyada çok aktif insanlar değiliz aslında. Ama eşim bugün dedi ki bence radikal bir karar alıp sosyal medya hesaplarının hepsini kapatalım,bende nedenini sordum ya sıkıldım insanlardan akrabalardan sa.lak saçma insanlardan dedi. Aslında akrabalardan bende sıkıldım sürekli trip halindeler bir ordan dört gözle takip ederler,birgün nasılsın diye sormaz ama  kimse...!!! Bide sürekli sidik yarışı icindeler o kadar standart hayatlarımız olmasına rağmen...o kendi ailesinden de sıkılmış durumda annesi ile de küs konuşmuyoruz,ama ekliler,buraya ilk katıldığım zaman bir post açmıştım bilmeyenler için dedim,o ve onun gibi bircok sebepten konuşmuyoruz. Yani hayatım boyunca sosyal medya hesaplarim hep vardı çok aktif olmasam da bir eksiklik hissederim gibi oldum.Dursun kenarda kafasındaydim genelde,şimdi Kullanmayanlar tavsiye eder sanırım haksız mıyız böyle düşünmekte. Ona göre bir yön çizicem.(tabiki hayatım oraya bağlı değil, hayat meseleside değil biliyorum bunları demeyin bana hiç) Hepinize şimdiden teşekkür ederim zaman ayırıp okuduğunuz için. Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin kızlar...:angel:<3

32 Cevaplar

0 oy
(7,094 puan) tarafından
Kuzum sana kendimden örnek vereyim sosyal medyada cok aktif bir insandim eblenmeden once evlenirken bu karari aldik esimle beraber ve kapattik ilk baslarda skıldımm baya ama alistiktan sonra iyiki diyorum valla 

Kafam da rahat bende 
(807 puan) tarafından
Dimi ya en güzeli aslında denemeden bilemem bende kararımı verdim galiba kapatırız bizde yarın söylerim eşime kapatalım ya amann sanki bana ne katti şimdiye kadar, boşuna zaman kaybı olarak görüyorum ciddende
-Reklam-
0 oy
(3,703 puan) tarafından
Yanı bence sosyal ağlar çok gereksizler ne olursa orda oluyor malesef 
(807 puan) tarafından
Bende artık kaybedecek bişey yok aman sanki bana ne katti ki şimdiye kadar diyorum boşuna zaman kaybı çok vakit harcamama rağmen zaman kaybı gelmeye başladı bana da canım
0 oy
(4,523 puan) tarafından
İkimizde hala kullanıyoruz ve 8 senelik birlikteliğimiz boyunca ne bizim ne de akrabalar arasında hiç bir sorun olmadı . 

Herkesin kendi hayatı o kapatacak diye ya da ben kapatacağım da diye diğer tarafında kapatması gerekmiyor. Evliyiz diye biribirimizin hayatına karışmak gibi bir hakkımız yok tabi bu bizim düşüncemiz herkesin düşüncesi farklıdır
(4,523 puan) tarafından
Tabi sevmiyorsanız bu şekilde daha mutlu olacaksanız  kullanmak zorunda değilsiniz ama akrabalar çok umrumda olmazdı açıkçası öyle akrabalarım olsa engeller geçerdim bu onlara yeterdi
(807 puan) tarafından
Böyle akraba düşman başına zaten silsen bir dert silmesen dert en iyisi biz gidelim oldum :)))
(4,523 puan) tarafından
İnat ettim ya ☺️ gitme onlara inat kal ama engelle ilk evlendiğimde kuzenim yengeme demiş ki Hatice bikinili fotoğraflarını atıyor içerken video atıyorlar ne kadar rahat kimse bir şey demiyor mu falan diye laf yapmış yengemde saolsun tartışmış onunla beni savunmuş sanane falan demiş ablam duymuş bu olayı benim ablamda muhafazakar biridir ama o bile sinirlenip kuzenimi arayıp tartışmış herkesin kendi hayatı sana mı kalmış laf söylemek bu yüzden mi Instagrama giriyorsun milletin arkasından konuşmak için mi kardeşime de söylüyorum bende engelliyoruz seni diye baya laf söylemiş bana gerek bile kalmamıştı laf söylemeye kuzenim ben öyle bir şey demedim diye yeminler etmiş yani anlayacağın var öyle insanlar ne yazık ki ama onlar için vazgeçmem onları engeller geçerim kendim sıkılırsam sadece kapatırım
(807 puan) tarafından
Yok kuzum sadece onlardan dolayı değil de sıkıldık bir yandan da zaman kaybı gibi gelmeye başladı en iyisi bu şekilde deneriz bakalım en azından ☺️ senin kuzen tipinden bizde de var ağzına sakız etmeye bayılıyor insanlar ya herkesin hayatı kendisine yani kimene halbuki
(4,523 puan) tarafından
Aynen öyle canım yapacak bir şey yok maalesef her yerde var böylesi senin için hangisi iyise onu yap bana bakma sen ☺️
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Inan o kadar gereksiz geliyor ki bana benim yok ama esimin var oda varla yok gibi hic aktif değil en son 4 5 sene önce bi resim paylaşmış esimin hesabi açık benim tlf da ordan bir kaç sayfa takip ediyorum ordan faydalanmak amacli kullanıyorum onun dışında giripte video izlim kim ne yapmış bakim kim resim atmış begenim havasi hic yok ikimiz de de sırf çocuklar için eğitici sayfalar ve bir kaç dini sayfa için var 
(807 puan) tarafından
Bende artık kaybedecek bişey yok aman sanki bana ne katti ki şimdiye kadar diyorum boşuna zaman kaybı çok vakit harcamama rağmen zaman kaybı gelmeye başladı bana da canım. O yüzden ne kadar bilinçli kullansak da bazen gereksiz geliyor bana da artık öyle olmaya başladı
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Eşiniz çok güzel birşey demiş. Herkes hava atma derdinde yıllardır muhabbetim olmadığı insanlar sırf evimi eşimi hayatımı merak ettiği için istek yolluyorlar. He sizin yokmu derseniz var ortak kullaniyoruz yabancıları eklemiyoruz ama kapatalım dese kapardim
(807 puan) tarafından
Demi ya aynen katılıyorum size bizim cevremizde de öyle tipler ne yazikki çok fazla ve sıkıldık yani zaten Bende artık kaybedecek bişey yok aman sanki bana ne katti ki şimdiye kadar diyorum boşuna zaman kaybı çok vakit harcamama rağmen zaman kaybı gelmeye başladı bana da canım. Eşimin bana teklif etmesi bencede güzel fikir oldu ben içten içe düşünürdüm ama ona pek bişey demezdim ondan duyunca şaşırdım ☺️
(5,725 puan) tarafından
İyi demiş canım herkes çok meraklı başkasının hayatına burnunu sokmaya
(807 puan) tarafından
Ne yazikki herkes haddini bilmiyor canım ☺️
0 oy
(227 puan) tarafından
Bekarken sosyal medyada hemen hemen her yerdeydim aktif olarak kullandım. Ne zaman ki evlendim dedim Elif tamam senin hayatının dönüm noktası bu olmalı herşeyi kapattım. hayatımı eşime ve tabiki kızıma adadım diyebilirim. Pişman mıyım aslaa iyi ki de kapatmışım sosyal medya yüzünden saçma sapan kavgalarımız olmadı. :) 
(807 puan) tarafından
Maşallah Allah daim etsin huzurunuzu canım ☺️ aynen bizi de hiç etkilemedi şükür ki ama ne bilim gereksiz gelmeye başladı bize de ya zaman kaybı her ne kadar çok zaman harcamasamda yeter yani senelerdir düzgün kullandık işte merak edenler de ettiği ile kalacaklar :)) ☺️
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Sosyal medyayı akraba ve aile ilişkilerime bağlamadığım için kullanıyorum. Yani insanlardan ve akraba triplerinden aıkıldım diye kapatamam orası benim eğlence alanım. Ben böyle düşünüyorum. Aktif değilseniz madem kapatın o zaman ben aktif kullandıgım için böyle düşünüyorum. Sosyal medyam yok kafam rahat diyen olmuş ama kafa rahatlığı ile ne ilgiai var anlamadım :) bizim var ve kafamız gayet rahat çokta aktifiz :) 
(807 puan) tarafından
Vala biz onlara göre yaşamıyoruz ama insanlar bizi gözünde çok büyütmüş attığımız adımlar söz oluyor dedikodudan bıktık saçma sapan insan ilişkileri yuzunden kafamız rahat olmuyor takiyorum kafama bu kez yanlış anlarlar yok bilmem ne olur diye. Keşke herkes bizim gibi bilinçli olsa da bizde huzura Ersek diyoruz da laf sokmaktan başka bir yer değil öyle olmaya başladı herkes öyle bir havada iletişim yok diyeceklerini dolaylı yoldan diyorlar yani onların ki seni sevmem.sensiz olmam mantığı... Artık midemizi bulandirdilar normalde iki kelam konuşmaları yoktur radar gibi takipteler buda trajikomik bir hal alıyor bu kez canım benim ☺️
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Bizim yok evlendimiz gün kapattık
(807 puan) tarafından
En iyisi ya canım , amannn diyor insan artık ☺️
0 oy
(4 puan) tarafından
Bizde 1 ay önce falan kapattık eşimle birlikte eşim istedi aynı anda kapattık hatta ben baya aktif kullanırdım ama şuan hiç aklıma bile gelmiyor 
(807 puan) tarafından
Bizimkisi gibi olmuş sizinkide canım. En iyisi aslında bizde öyle kapatırız galiba ☺️
0 oy
tarafından
Kendi istegimle kullanmıyorum hevesim yok açıkcasi eşimin var benim telefonumda onun hesaplari acik ama.o da aktif kullanmiyo tercih meselesi bana gore olmasa da olur bi sey 
(807 puan) tarafından
Olmasa da olur bence de canım
0 oy
tarafından
Hiç sosyal medyam olmadı eşimin hep vardı ama ne girer ne açar telefonunda face ve Instagram yüklü bile değildir arada açarım abowww istek dolu çoğu eri yada askerleri hep erkek dolu zaten çıkarım telefon sadece ulaşım ve haberleşme cihazı bizim için hiç eksiklik gereksinim duymadım acaba demedim yani whatsap varmı var sürekli lise üniversite kurs görev lojman arkadaşları grubu ve yazisiyoz normal yani ama bı face gibi değil yane birden kesme önce ilişkini kes sil arada hesabına bakarsın 
(807 puan) tarafından
Bende artık kaybedecek bişey yok aman sanki bana ne katti ki şimdiye kadar diyorum boşuna zaman kaybı çok vakit harcamama rağmen zaman kaybı gelmeye başladı bana da canım. Dediğin kısmı öyle düşünmemiştim oda olabilir bakalım artık nasıl yapacağız ama kararımı verdim sanırım artık ☺️
tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun canım siz bilirsiniz
(807 puan) tarafından
Çok sağol canım benim ☺️
0 oy
tarafından
Bizde kapattık hepsini Facebook instagram fln 3 5 ay oluo ben geçen ay tekrar instagram açtm A101 bim şoku takip etmek için bebek eşyaları geliyormuş haberim olmuodu o yüzden açtm ama yokken de kafa rahat ya gerçekten çok iyi oluo herşeyi kapatmak ztn eskisi kdr sarmıo 
(807 puan) tarafından
Aynen öyle haklısın canım bazen bazı şeyler için gerekli onun dışında olmasa da olur hani

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,558 göst.
10 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 494 göst.
22 Ekim 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Yazar gecerim - BANU (13,675 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 501 göst.
20 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Minikkiraz (798 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,405 göst.
14 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,691 soru

24,143,288 cevap

334,570 kullanıcı

...