0 oy
279 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Başına gelen var mı? Bebeğim 15 aylık 8 tane dişi var bugüne kadar hiç kanamadı. Azı dişi patlamış dün akşamda dudağının kenarında kan vardı ben dudağı çatlamış sandım ama bugun gene kanamış baktım ki diş patlayan yer kanamış. Bu normal mi doktora götüreyim mi? 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Post yukarı çıksın ❤️
-Reklam-
0 oy
(38 puan) tarafından
Merhaba.

Bizim de ilk dişimiz çıkarken zorlandı 10 ayına birkaç gün kala ilk dişini çıkardı oğlum. Ve aynı dediğiniz gibi dişin çıkacağı yerden birkaç gün önce çok az kanama yaşandı. Önce çok tedirginlik duydum fakat dişin gelişine bağlandı sonuç. Başıma geldiği için paylaşmak istedim. Belki daha tecrübeli anneler varsa bende merak ettim yorumları :)
tarafından
En iyisi yarın Bi sorayım sagol canım
(38 puan) tarafından
Buraya da yazarsanız sevinirim
tarafından
Olur yazarım
(38 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Biran önce çıkar inşallah
tarafından
Sagol canım
0 oy
(82 puan) tarafından
Bizde 15 aylığız canım azı dişi patladı ve cıkarken bigün ağzından kan geldi çok korktum baktım cıkan dişi yeri kanıyor azı dişinin böyle olması normalmiş ama görünce içim parcalandı 
tarafından
Vala bnde korkuyorum bu nasıl dişmiş Bi tuhaf duruyo bide kanayınca iltihap sa diye korktum
(82 puan) tarafından
Bizimki baya cıktı büyüdü.. Dünde diğer tarafı kanadı o dişide patlamış.. Yavrum nasıl acı cekiyorki diye düşündükce üzülüyorum
tarafından
Bizim bide köpek dişler gelio daha azı dişi yeni patladı zor dönem devam edecek gibi
0 oy
(35 puan) tarafından
Canım azı dişi biraz zor çıkar ondan zorlanmıştır kuzu
tarafından
Hemde çok zorladı
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Oğlum da ilk dişini çıkardı bu aksam üzeri sabahta aynı yerin kanadigini görmüştüm netten baktım olabilir sorun yok falan yazıyor
tarafından
İltihap sa diye korktum
(14,201 puan) tarafından
Az kanadigi için ben pek umursamadim canım
tarafından
Ya buda çok değil ama insan genede korkuo Bi doktora sorayım en iyisi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 63 göst.
13 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Jajakkn (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 198 göst.