0 oy
857 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 3 ay oldu korunmasız beraberlik oluyor yengem diyor ki afedersiniz ilişkiden sonra eşinin boşalması geliyormuş hem gece hemde gün içerisinde olabilirmi sizce.

Ben akıntındır dedim ama yok diyor normalde öyle olmaz sadece ilişkiden sonra oluyormuş. 

Bu arada çocuk istiyorlar

6 Cevaplar

0 oy
(395 puan) tarafından
Yapınca bacaklarını havaya kaldırsın beliyle beraber bir süre kalsın o şekilde giden gider kalanı zaten cıkar
tarafından
Bende öyle dedim ama gün içindede olması normalmı
(395 puan) tarafından
Normal tabii o orda kalmıyor vajin kendini temizliyor oda çıkıyor ordan belki de hamiledir hamileyken de o şekilde akıntı geliyor
tarafından
Adetine 4gün var inşallah hayırlısıyla dediğin gibidir
(395 puan) tarafından
He birde tanıdığım herkes ben dahil 3 ayın sonunda hamile kaldı yumurtlama dönemine denk gelmesi lazım benim kasım mesela oda hesaplasın programlar falan var ben pek hakim değilim ama yumurtlama döneminde yaparsa daha iyi sonuç alır
tarafından
Tamam canım benim inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,689 puan) tarafından
İlişki sırasında belinin altına yastık koysun.. İlişkiden sonra da sakın kalkmasın ayaklarını duvara uzatsın öyle yatsın.. İnşallah Rabbim kucağını doldurur hayırlı bir evlatla.. 
tarafından
Amin inşallah canım sağol
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Normal öyle gelmesi giden gidiyor zaten. Ayakları havaya kaldirsin hemen ayağa kalkmasın 3 ay az bir süre telasa gerek yok
tarafından
Aynen daha çok erken biraz sabır gerek ama merak ediyorlar işte
0 oy
(879 puan) tarafından
Gayet normal.  Hemen ayaga kalkmamali bacaklarini yuksege kaldirip belinin altina da bi yastik koyarak Iceri dogru akmasını saglamalı. Yarm saat felan uzansin o sekilde sonra kalksin gerisi cikar zaten ona yapacak bisey yok. Bu arada Dogru pozisyonu tercih etmeliler.  Yani kadının yattıgı pozisyonlar. Biraz acık oldu ama Cocuk icin gerekli anlatımlar bunlar . 
tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Doktora gidip kontrol ettirebilir hersey normal mi degil mi diye 
tarafından
Gitmeyi düşünüyorlar
(7,617 puan) tarafından
En mantıklısı
0 oy
tarafından
İyide zaten öyle olur o