0 oy
186 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (223 puan) tarafından
Kıızm 16 aylık.... Cuma gunu corba yaptım yedi..dün ve bugun. Asla kattıyen kasık istemiyor.. Ona hıc bir sey yediremiyorum.. Elimden asla. Sadece biberon ıcıo.kı bıberoun gece ıcerdı sadece.. Meme emmıyor coktan bıraktı. Kasık görünc ekrız gecıyor.. Mama sandalyesine oturmak dahi istemiyor ne oldu ben anlamadım.. Kızlar ne oldu kızıma anlamıyorum korkuyorum. Sadece biberonla olmaz ki.. Zorla agızna bir kasık koydum yutmamak için genzıne kacurdu. Gerı cıkardı..cok onormal harektelrı var...yada normal mi.. Allah askına akıl verin bana kafayı yiycem duşunerel

7 Cevaplar

0 oy
(407 puan) tarafından
Bizimki de öyle ama yemek görünce çıldırmiyo da yemiyor da iki üç çeşit yediği anca. İki lokma 16 aylık
-Reklam-
0 oy
(16,567 puan) tarafından
Azi dişi falan çıkiyordur belki. Belkide boğazı falan ağrıyor olabilir , yutkunmakta zorlaniyorsa yemek istemiyordur. Ateşine falan bak , boğazı ağriyorsa ateşi de çıkabilir.
(223 puan) tarafından
Yarınn gıdecez doktora
0 oy
(3,462 puan) tarafından
Ben yemek konusunda bebeklerin üstüne bu kadar gidilmesini doğru bulmuyorum, çünkü vücudu  isteyen bebek bir şekilde yiyo, tam atak dönemleri olduğu için bazen böyle yapması çok normal, 19 aylık görümcem var annesi zorla yedirdiği için asla yemek istemiyo bişey, hele o arı mama olsun yada ona özel yapılmış çorba falan olsun aldığı gibi geri çıkarıyo, ama mesela ben alıyorum bazen, asla yemek konusunda zorlamıyorum (annesi o yüzden bana pek vermiyo açlıktan ölcekmiş gibi sanıyo) mesela teklif ediyorum istemiyo yemek, aradan bir saat geçiyo ben kendim yemek yerken yanıma gelip ağzını açıyo çünkü onlarda anlıyo artık herşeyi, zaten mideleri küçücük iki lokma yese doyar, kimsenin çocuğu açlıktan ölmez annesi yanındayken, yani kısaca demem o ki yemek konusunda çok ısrarcı olmayın, acıkınca yer 
(223 puan) tarafından
Israrcı degulım. Ben 1 ogun verıoö elimle... Heo kendi yiyor onunde koyuyorum,
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Benimki de iki gundur oyle zorlamak istemiyorum ama boyle de olmaz. Belki yemeklerden sıkılmıştır sende cok zorlama ufak ufak sevdigi ne varsa onlardan verebilirsin tekrar yemeye yonlenir insallah
0 oy
tarafından
Benim kızımda öyle ağzını kilitliyor açmıyor yada ağzına ne koysam püfff ediyor üst baş mama nasıl alosacak bilmiyorum 
(223 puan) tarafından
Bilmiyorum cok canım sıkkın
0 oy
(162 puan) tarafından
Aynı sıkıntıları bende yaşadım hepsi dış çıkarma zamanının getirdiği sıkıntılarmış dış patladı yavaş yavaş düzelmeye başladı belki ondandır canım. Bizde 2 hafta bu şekilde durduk
(223 puan) tarafından
Kaşık görünce kriz mı gecıyor Du.. Ben surup vereceltım mahvoldu aglamaktan
(162 puan) tarafından
Evet şurup verirken yarısı dışarı yarısı içeri gidiyodu suluğundan şu içmekten bile soğumuştu o dönem
(223 puan) tarafından
Bende bekleyeceğim sabırla ınslah duzelır kızımda
0 oy
(223 puan) tarafından
Doktor goturdum hıxx bır şeyi yok dedi. Ne yapacam nasıl yedırcem by kıza yemek 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 547 göst.
24 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,338 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 165 göst.
21 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 324 göst.
31 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 188 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Pembevisnee (2,927 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,519 soru

23,898,229 cevap

322,208 kullanıcı

...