0 oy
367 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (723 puan) tarafından

Kızlar dün aralıklı  oruç diyetine basladim .bugün 2. Günüm dün biraz halsizlik vardı inşallah alışırım. Gelin beraber oruç diyeti yapalım çok sağlıklıymis ve iyi sonuçlar alan varmış :)  sizde yapıyor musunuz oruç diyetini yaptınız sonuç aldınız mı.Ben normal diyet yapiyodum gram gram gidiyordu kilolar ama hiç zayiflayamicam gibi geliyo piskoljk olarak ne kadar az yersem yyiyeyim olmucak gibi geliyo sizde de oluyo mu :)))

7 Cevaplar

0 oy
(2,089 puan) tarafından
Bende yapmayı düşünüyorum ama ara öğün var mı onda 
(723 puan) tarafından
Yapanlarda oluyo sadece bi defa ama yoğurt ve meyve yenebiliyo katı olarak genelde yapmayanda oluyo belli saatten sonra bisi  yemiyon saati kendine gore ayarliyon bende yapsam mi yapmasam mi ara öğün bilmiyom
(2,089 puan) tarafından
Emziriyorum ben normal de diyetteyim zaten ama çok yavaş veriyorum hızlandırmak istiyorum
(723 puan) tarafından
Ben de porsiyonlarımı fazla koyuyodum sanırım çok yavaş verdim bi bu diyeti denemek istedim bakalım hayırlısı inşallah veririm uygulayabilirim.
-Reklam-
0 oy
(5,725 puan) tarafından

Yani biz kendi kafamiza göre yapıp ama yine destek olsak olmazmi:D

(5,725 puan) tarafından
Hayatım diyet yapmakla geçti ben dikkat etmesem herhalde kaç kilo alırım belli değil bu dikkat etmiş halim ,82kiloyum canım ekmek yemiyorm şekeri kaç senedir bıraktım bazı dönemler canim tatlı istiyor çok dediğin gibi insanız kaçamak oluyor
(723 puan) tarafından
Bende bu aralıklı oruç diyeti çok sağlıklı diye duydum ondan bunu uygulycam hem peygamber efendimuzde 2 öğün yiyoms sünnet yani
(5,725 puan) tarafından
Evet bende duydum benimkide oruç gibi aslında sabah akşam ama arada kahve var sütlü falan yapamıyorum onlarsiz Peygamberimiz sofradan doymadan kalkın diyormuş biz görmemiş gibi afedersin
(723 puan) tarafından
Sıvı tüketmek serbest zaten canım istediğin kadar kahve çay bitki çayı ayran falan tuketebikirsin şekersiz olmak kaydiyla
(5,725 puan) tarafından
He yok çayı belki 8sene olcak şekersiz içiyorum kahve de iki sene olcak seker kullanmiyorm canim
0 oy
(85 puan) tarafından
Emziriyor musun peki sütün azalmasın sonra
(723 puan) tarafından
Bebek yok hamile değilim:)
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Kaç kilosun ki canim
(723 puan) tarafından
98 :(
(3,550 puan) tarafından
Bende yapiyoeum diyet 21 gün Luk şekersiz paketli gıda yemiyorum ekmek pilav makarna zaten yok günde üç litre su
(5,725 puan) tarafından
Kaç kilo verdiniz cnm
(723 puan) tarafından
Sen kaç kilosun ne zamandan beri yapıyon bunu verebiliyon mu
(3,550 puan) tarafından
Yeni başladım bende canım daha tartilmadim yarın tartilicam
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Ben aralikli oruc degil ama onun gibi oluyor benimde bir nevi bugun 10. Gunum dun tartildim 83 kilodan 78.800e dustum :) oglen 12yle 7 arasi yiyorum kahvalti ara ogun aksam yemegi saat 7den sonra yemegi kesiyorum bol bol su iciyorum diger gun 11 ya da 12ye kadar bisey yemiyorum alisiyorsun canim baya fark ediyor 
(1,157 puan) tarafından
Ara ogun yap canim mutlaka cok farkediyo grisini yiyebilirsin ayran ic ya da meyve yemek istiyorsan meyve yiyebilirsin diger turlu dedigin gibi cok sarsiyor bide cok saglikli olmuyor az az yiyip ogunlere bolunce hem cabuk acikmiyorsun hemde kilo verimi hizlaniyor
(723 puan) tarafından
Bana da old geliyo bu sefer aksama çok aciyoz çok yemek istiyoz bi kere yapsam bile iyi olcak hem spora da enerjim kalır
(1,157 puan) tarafından
Aynen canim ben hic zorlanmadim o ara ogunu yemesem bende cok acikirdim ve halsiz duserdim ama o cok etkili oluyor onceden nasil yiyorsam sanki normal o zmanki gibi enerjim dusmuyo sporda yapiyorum onceki halimden daha zinde oluyorum :D onceden ben olmusumde gomenim yokmus
(723 puan) tarafından
Spor olarak ne yapıyon
(1,157 puan) tarafından
Leslie ve egzersiz mekik squat vs
0 oy
tarafından
Kaç kilosun cnm kendini halsiz bırakarak kilo vermek çok doğru değil bence
0 oy
(1,689 puan) tarafından
Aralıklı oruç diyeti nasıl oluyor bilmiyorum ama diyet yapıyorum ve zayıflıyorum şükür :) 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 305 göst.
15 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prens-annesi44 (518 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 990 göst.
16 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde ❤Mehincik❤ (6,679 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 230 göst.
4 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 195 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde GSmsl (853 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,071 soru

24,134,034 cevap