0 oy
262 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (179 puan) tarafından
Spor ve bot hangi site kapıda ödemeli ve guvenilir

9 Cevaplar

0 oy
(3,834 puan) tarafından
Bence trendyol'u tercih edebilirsin canım Ben oradan aldım eşime
-Reklam-
0 oy
(457 puan) tarafından
Trendyoldan alabilirsin 
0 oy
(45,021 puan) tarafından
FLO nun sitesine bak canim
0 oy
(163,334 puan) tarafından
Bos vetkiz el oglu degmez kendine camta al
Yaa varya C&A var burda sitesinden kendime kazak bakiyodum (2 yildir hic kışlik giyim almadim hepsi bekarlik giyimim ) neyse o ara kuzey yuruyodu baby boyumun babasi olcak adamda plastation oynuyodu kuzey yaninda gitti orda bakiyodu snr elini tv unitesinin cekmecesime sıkıştırdı baksanaaaa eline nolduuu diye bagirdi bana ulaan zaten senin yanida birak oyunu ben gelene kadar bak agzima geleni saydirdim ama rahatlamadim
(2,319 puan) tarafından
Valla Sevdoş çok haklısın o zaman. Benim kocam da telefondan oyuna girer çocuk odada ağlar yada bişey olur beni mutfaktan çağırır gel bebeğe bak nolmuş diye. E adam sen oradasın ya baksana yok efendim oyunda savaştaymış bilmem ne...
(11,910 puan) tarafından
Ooooo skıntı buyuk haklisn valla. Benim de2 hfta once eşim oyun oynarken bakmadgı için kızm kotu şekilde dustu. Bu çocuğa bişwy olursa seni bosaycam diyip neler saymştm.pis erkkler hepsi aynı :D şuan da da uyuyor karşmda horul horul
Hah iste bendekide uyuyo seytan bi kova soguk su dok diyo snr o carsaflar islancak basina is acma diyo
(11,910 puan) tarafından
:D hepimizin sonu kırmzı odada ki boncuk gbi olacak ve çoğumuzun kocası da sadık gbi zaten:D
0 oy
tarafından
Flo'dan aldım ben geçen hafta ama kredi kartı istiyor
tarafından
Kapıda ödeme istiyorsan tozlu.com var, patırtı.com var bu arada canım
0 oy
(14,194 puan) tarafından
Lcw trenD yol Flo 
0 oy
(79 puan) tarafından
Canim benim esim ayakkabici instagram sayfasi var kapida odeme şeffaf kargo ile teslim aliyosun eger bi sorun cikar yada begenmessen geri iade edebiliyosun iletisime gecip istersen atmosfer spor diye yaz instagrama istanbul umraniyede bulamazsan ben sana yardimci olurum
(179 puan) tarafından
İade yok yazıyor sayfada
(79 puan) tarafından
Eger bi sorun cikarsa ayakkabida olurda yirtik yada baska bi hasar o sekilde baska bi ayakkabi ile degisim oluyo para iadesi hicbi sitede yok zaten
0 oy
(2,089 puan) tarafından
Tozlu.com dan alabilirsin canm kapıda ödeme var 
0 oy
(3,817 puan) tarafından
Trendyol ve Flo ikisinden de almıştım ve çok güzel gelmişti o yüzden deneyebilirsin sende:) 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 323 göst.
3 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Tugce12. (649 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 205 göst.
0 oy
11 cevap 792 göst.
31 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 279 göst.

Kategoriler